Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

Featured Replies

scorseseov omiljeni film.

• Replies 1.3k
  • Views 146.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Anatomija pada na RTS1 10. marta u 21h (uoci dodele Oskara), a dan kasnije Zona interesa na RTS2.   Dobre filmove pustaju ovih dana, sinoc bio Dogadjaj, a 8. marta ce biti Titan (Zlatni lav

• Oskari na RTS-u RTS 1 Sirat - nedelja u 00.30 Tajni agent - nedelja u 20.55 RTS 2 Franc - subota u 15.50 Mlade majke - subota u 18.00 Siroče - nedelja u 16.35 Ljubav koja preostaje - ponedeljak u 22.5

• Ne znas??? Tipfeler: Sveto Nazor, poznati rok teoreticar 80-ih...   Unuk Vladimira Nazora.

Posted Images

• Author

scorseseov omiljeni film.

David Bowie je u Let's dance citirao rečenicu iz filma Put on the red shoes and dance

Sad će na RTV Smrt gospodina Lazareskua

• Author

Sad će na RTV Smrt gospodina Lazareskua

Aaaaa sad sam došao da javim! Tek je počeo!

Savremeni Rumuni ozbiljno jebu keve, a jucer je na istom mestu ( RTV, jelte ) isao ( ili makar je tako bilo najavljeno ) meni predragi izraelski http://www.imdb.com/title/tt0317842/?ref_=fn_al_tt_1 ( gledao pre izvesnog vremena na rts-u, kao i Lazareskua, uostalom ).

Savremeni Rumuni 

Zar postoje drugačiji?

David Bowie je u Let's dance citirao rečenicu iz filma Put on the red shoes and dance

inače je reditelj, michael powell, bio muž thelme schoonmaker, a ako pogledaš ko je montažer većine skorsezeovih filmova, videćeš upravo to ime - thelma schoonmaker. a sam powell, to je verovatno najveći britanski reditelj od onih koji nisu otišli u holivud.

Upravo je Thelma Schoonmaker radila na restauraciji značajnog kasnijeg Powellovog dela Age of Concent. Par slika iz filma, radi ilustracije:

ageofconsent5.jpg

tumblr_l4a74bcgLg1qcnwglo1_500.jpg

Helen-Mirren-1969-age-of-consent-A3-b.jp

semnome.png

tumblr_mf9l2n458c1rkh830o1_1280.jpg

ougyohjh.png

SYLVESTER--TWEETY-001.jpg

odličan posao!

Zar postoje drugačiji?

Otkud znam je l' snimano sta pre Cauceskua.

Jonesko, Čaušesko, nemam ti ja pojma o tome...

Poslednje što znam o rumunima koji nisu moderni je da se tamo ubila Ovidijeva žena...

• Author

Upravo je Thelma Schoonmaker radila na restauraciji značajnog kasnijeg Powellovog dela Age of Concent

Odličan posao +2

Na Cinemaniji kreće Antihrist.

Na RTS 1 u 21:00, Shadow Dancer.

Shadow_dancer_film.jpg

Savremeni Rumuni ozbiljno jebu keve, a jucer je na istom mestu ( RTV, jelte ) isao ( ili makar je tako bilo najavljeno ) meni predragi izraelski http://www.imdb.com/title/tt0317842/?ref_=fn_al_tt_1 ( gledao pre izvesnog vremena na rts-u, kao i Lazareskua, uostalom ).

jes' vala. ova tri iz ovog veka (uključujući i lazareskua) koje imam stvarno su sjajni. dostojni "jakih" kinematografija.