April Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 scorseseov omiljeni film. David Bowie je u Let's dance citirao rečenicu iz filma Put on the red shoes and dance
bergasa19 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Sad će na RTV Smrt gospodina Lazareskua
April Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Sad će na RTV Smrt gospodina Lazareskua Aaaaa sad sam došao da javim! Tek je počeo!
stoutspectacledbold-head Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Savremeni Rumuni ozbiljno jebu keve, a jucer je na istom mestu ( RTV, jelte ) isao ( ili makar je tako bilo najavljeno ) meni predragi izraelski http://www.imdb.com/title/tt0317842/?ref_=fn_al_tt_1 ( gledao pre izvesnog vremena na rts-u, kao i Lazareskua, uostalom ).
MocaVukotic Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 David Bowie je u Let's dance citirao rečenicu iz filma Put on the red shoes and dance inače je reditelj, michael powell, bio muž thelme schoonmaker, a ako pogledaš ko je montažer većine skorsezeovih filmova, videćeš upravo to ime - thelma schoonmaker. a sam powell, to je verovatno najveći britanski reditelj od onih koji nisu otišli u holivud.
Ajant23 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Upravo je Thelma Schoonmaker radila na restauraciji značajnog kasnijeg Powellovog dela Age of Concent. Par slika iz filma, radi ilustracije:
stoutspectacledbold-head Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Zar postoje drugačiji? Otkud znam je l' snimano sta pre Cauceskua.
Ajant23 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Jonesko, Čaušesko, nemam ti ja pojma o tome... Poslednje što znam o rumunima koji nisu moderni je da se tamo ubila Ovidijeva žena...
April Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Upravo je Thelma Schoonmaker radila na restauraciji značajnog kasnijeg Powellovog dela Age of Concent. Odličan posao +2
đorđe geprat Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Savremeni Rumuni ozbiljno jebu keve, a jucer je na istom mestu ( RTV, jelte ) isao ( ili makar je tako bilo najavljeno ) meni predragi izraelski http://www.imdb.com/title/tt0317842/?ref_=fn_al_tt_1 ( gledao pre izvesnog vremena na rts-u, kao i Lazareskua, uostalom ). jes' vala. ova tri iz ovog veka (uključujući i lazareskua) koje imam stvarno su sjajni. dostojni "jakih" kinematografija.
Recommended Posts