Jump to content

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

Featured Replies

scorseseov omiljeni film.

• Author

scorseseov omiljeni film.

David Bowie je u Let's dance citirao rečenicu iz filma Put on the red shoes and dance

Sad će na RTV Smrt gospodina Lazareskua

• Author

Sad će na RTV Smrt gospodina Lazareskua

Aaaaa sad sam došao da javim! Tek je počeo!

Savremeni Rumuni ozbiljno jebu keve, a jucer je na istom mestu ( RTV, jelte ) isao ( ili makar je tako bilo najavljeno ) meni predragi izraelski http://www.imdb.com/title/tt0317842/?ref_=fn_al_tt_1 ( gledao pre izvesnog vremena na rts-u, kao i Lazareskua, uostalom ).

Savremeni Rumuni 

Zar postoje drugačiji?

David Bowie je u Let's dance citirao rečenicu iz filma Put on the red shoes and dance

inače je reditelj, michael powell, bio muž thelme schoonmaker, a ako pogledaš ko je montažer većine skorsezeovih filmova, videćeš upravo to ime - thelma schoonmaker. a sam powell, to je verovatno najveći britanski reditelj od onih koji nisu otišli u holivud.

Upravo je Thelma Schoonmaker radila na restauraciji značajnog kasnijeg Powellovog dela Age of Concent. Par slika iz filma, radi ilustracije:

ageofconsent5.jpg

tumblr_l4a74bcgLg1qcnwglo1_500.jpg

Helen-Mirren-1969-age-of-consent-A3-b.jp

semnome.png

tumblr_mf9l2n458c1rkh830o1_1280.jpg

ougyohjh.png

SYLVESTER--TWEETY-001.jpg

odličan posao!

Zar postoje drugačiji?

Otkud znam je l' snimano sta pre Cauceskua.

Jonesko, Čaušesko, nemam ti ja pojma o tome...

Poslednje što znam o rumunima koji nisu moderni je da se tamo ubila Ovidijeva žena...

• Author

Upravo je Thelma Schoonmaker radila na restauraciji značajnog kasnijeg Powellovog dela Age of Concent

Odličan posao +2

Na Cinemaniji kreće Antihrist.

Na RTS 1 u 21:00, Shadow Dancer.

Shadow_dancer_film.jpg

Savremeni Rumuni ozbiljno jebu keve, a jucer je na istom mestu ( RTV, jelte ) isao ( ili makar je tako bilo najavljeno ) meni predragi izraelski http://www.imdb.com/title/tt0317842/?ref_=fn_al_tt_1 ( gledao pre izvesnog vremena na rts-u, kao i Lazareskua, uostalom ).

jes' vala. ova tri iz ovog veka (uključujući i lazareskua) koje imam stvarno su sjajni. dostojni "jakih" kinematografija.