Jump to content
IGNORED

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

April

Recommended Posts

Posted

scorseseov omiljeni film.

David Bowie je u Let's dance citirao rečenicu iz filma Put on the red shoes and dance

Posted

Sad će na RTV Smrt gospodina Lazareskua

Aaaaa sad sam došao da javim! Tek je počeo!

Posted

David Bowie je u Let's dance citirao rečenicu iz filma Put on the red shoes and dance

inače je reditelj, michael powell, bio muž thelme schoonmaker, a ako pogledaš ko je montažer većine skorsezeovih filmova, videćeš upravo to ime - thelma schoonmaker. a sam powell, to je verovatno najveći britanski reditelj od onih koji nisu otišli u holivud.

Posted

Upravo je Thelma Schoonmaker radila na restauraciji značajnog kasnijeg Powellovog dela Age of Concent. Par slika iz filma, radi ilustracije:

ageofconsent5.jpg

tumblr_l4a74bcgLg1qcnwglo1_500.jpg

Helen-Mirren-1969-age-of-consent-A3-b.jp

semnome.png

tumblr_mf9l2n458c1rkh830o1_1280.jpg

ougyohjh.png

SYLVESTER--TWEETY-001.jpg

Posted

Zar postoje drugačiji?

Otkud znam je l' snimano sta pre Cauceskua.

Posted

Jonesko, Čaušesko, nemam ti ja pojma o tome...

Poslednje što znam o rumunima koji nisu moderni je da se tamo ubila Ovidijeva žena...

Posted

Upravo je Thelma Schoonmaker radila na restauraciji značajnog kasnijeg Powellovog dela Age of Concent

Odličan posao +2

Posted

Savremeni Rumuni ozbiljno jebu keve, a jucer je na istom mestu ( RTV, jelte ) isao ( ili makar je tako bilo najavljeno ) meni predragi izraelski http://www.imdb.com/title/tt0317842/?ref_=fn_al_tt_1 ( gledao pre izvesnog vremena na rts-u, kao i Lazareskua, uostalom ).

jes' vala. ova tri iz ovog veka (uključujući i lazareskua) koje imam stvarno su sjajni. dostojni "jakih" kinematografija.