Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

I ja gulaš, ali dodao i šargarepu i papriku i paradajz, kao i uvekПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

• Replies 11k
  • Views 807.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

lazanje

olckul gulas, samo luka meso i zacini
:thumbsup:eeeeventualno još pečurkeubacivanje šargarepe (a tek pogotovo drugih sastojaka, no šargarepa mi se čini masovna) mi je totalno besmisleno

ne volim pecurke u gulasu jer menjaju teksturu, kad imam dodam malo mlevenog susenog vrganja za ukus, ali ucelo jok..

:thumbsup:eeeeventualno još pečurkeubacivanje šargarepe (a tek pogotovo drugih sastojaka, no šargarepa mi se čini masovna) mi je totalno besmisleno
ti sećerih jagode i dinju, a šargarepa ti besmislena
:bee:
ti sećerih jagode i dinju, a šargarepa ti besmislena
+1000!!
lizanje
:kralj: 8. mart.
:lolol:
306140_628314513862413_896834396_n.jpgsrećan 8.mart Toni Adamsu!

Drevna Elada srece americku seljanu.U zemljane cinije poredjao sampinjone, smrvio bluk, nalio sa malo mulja,posuo zelenog bilja, a preko, ovce sirenje, crveni luk i malo kajmaka, pa da se to zapece zajedno.A uz to pecena dimljena rebra (kupio gotova) nalivena hajncovim rostilj sosom :piggy:

Drevna Elada srece americku seljanu.U zemljane cinije poredjao sampinjone, smrvio bluk, nalio sa malo mulja,posuo zelenog bilja, a preko, ovce sirenje, crveni luk i malo kajmaka, pa da se to zapece zajedno.A uz to pecena dimljena rebra (kupio gotova) nalivena hajncovim rostilj sosom :piggy:
sta bi moglo da zameni kajmak, neki punomasni sir? koliko si peko to i na koliko stepeni? jesu prekrio skroz pecurke?hm, sta bih jos mogao da pitam :fantom: ¿

Edited by Lancia

Kajmak je tu iz vica, ne moras ga stavljati uopste. Nisam skroz prekrio, vise sam nabacao. Ovciji sir je beli, makedonski. Moze feta. Sipao sam preko rendani pekorino pet minuta pred kraj. Sve zajedno pecem 220 stepeni 20 minuta.

Edited by Marko M. Dabovic

:drool:šta će ti rebra uz ovo, ja bih se samo toga najela do pucanja

Gladan sam bre! Umoran! Cele nedelje jedem gluposti i pijem zeleni caj (osim juce kad sam pio viski i rakiju). Ja bih uz ovo i proju jeo, i sve!