renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 I ja gulaš, ali dodao i šargarepu i papriku i paradajz, kao i uvekПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Amelija Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 olckul gulas, samo luka meso i zacini :thumbsup:eeeeventualno još pečurkeubacivanje šargarepe (a tek pogotovo drugih sastojaka, no šargarepa mi se čini masovna) mi je totalno besmisleno
Čutura Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 ne volim pecurke u gulasu jer menjaju teksturu, kad imam dodam malo mlevenog susenog vrganja za ukus, ali ucelo jok..
renne Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 :thumbsup:eeeeventualno još pečurkeubacivanje šargarepe (a tek pogotovo drugih sastojaka, no šargarepa mi se čini masovna) mi je totalno besmisleno ti sećerih jagode i dinju, a šargarepa ti besmislena
ivy Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 ti sećerih jagode i dinju, a šargarepa ti besmislena+1000!!
Аврам Гојић Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Drevna Elada srece americku seljanu.U zemljane cinije poredjao sampinjone, smrvio bluk, nalio sa malo mulja,posuo zelenog bilja, a preko, ovce sirenje, crveni luk i malo kajmaka, pa da se to zapece zajedno.A uz to pecena dimljena rebra (kupio gotova) nalivena hajncovim rostilj sosom
Lancia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 (edited) Drevna Elada srece americku seljanu.U zemljane cinije poredjao sampinjone, smrvio bluk, nalio sa malo mulja,posuo zelenog bilja, a preko, ovce sirenje, crveni luk i malo kajmaka, pa da se to zapece zajedno.A uz to pecena dimljena rebra (kupio gotova) nalivena hajncovim rostilj sosom sta bi moglo da zameni kajmak, neki punomasni sir? koliko si peko to i na koliko stepeni? jesu prekrio skroz pecurke?hm, sta bih jos mogao da pitam ¿ Edited March 8, 2013 by Lancia
Аврам Гојић Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 (edited) Kajmak je tu iz vica, ne moras ga stavljati uopste. Nisam skroz prekrio, vise sam nabacao. Ovciji sir je beli, makedonski. Moze feta. Sipao sam preko rendani pekorino pet minuta pred kraj. Sve zajedno pecem 220 stepeni 20 minuta. Edited March 8, 2013 by Marko M. Dabovic
belch Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 :drool:šta će ti rebra uz ovo, ja bih se samo toga najela do pucanja
Аврам Гојић Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Gladan sam bre! Umoran! Cele nedelje jedem gluposti i pijem zeleni caj (osim juce kad sam pio viski i rakiju). Ja bih uz ovo i proju jeo, i sve!
Recommended Posts