March 7, 201312 yr I ja gulaš, ali dodao i šargarepu i papriku i paradajz, kao i uvekПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
March 8, 201312 yr olckul gulas, samo luka meso i zacini :thumbsup:eeeeventualno još pečurkeubacivanje šargarepe (a tek pogotovo drugih sastojaka, no šargarepa mi se čini masovna) mi je totalno besmisleno
March 8, 201312 yr ne volim pecurke u gulasu jer menjaju teksturu, kad imam dodam malo mlevenog susenog vrganja za ukus, ali ucelo jok..
March 8, 201312 yr :thumbsup:eeeeventualno još pečurkeubacivanje šargarepe (a tek pogotovo drugih sastojaka, no šargarepa mi se čini masovna) mi je totalno besmisleno ti sećerih jagode i dinju, a šargarepa ti besmislena
March 8, 201312 yr Drevna Elada srece americku seljanu.U zemljane cinije poredjao sampinjone, smrvio bluk, nalio sa malo mulja,posuo zelenog bilja, a preko, ovce sirenje, crveni luk i malo kajmaka, pa da se to zapece zajedno.A uz to pecena dimljena rebra (kupio gotova) nalivena hajncovim rostilj sosom
March 8, 201312 yr Drevna Elada srece americku seljanu.U zemljane cinije poredjao sampinjone, smrvio bluk, nalio sa malo mulja,posuo zelenog bilja, a preko, ovce sirenje, crveni luk i malo kajmaka, pa da se to zapece zajedno.A uz to pecena dimljena rebra (kupio gotova) nalivena hajncovim rostilj sosom sta bi moglo da zameni kajmak, neki punomasni sir? koliko si peko to i na koliko stepeni? jesu prekrio skroz pecurke?hm, sta bih jos mogao da pitam ¿ Edited March 8, 201312 yr by Lancia
March 8, 201312 yr Kajmak je tu iz vica, ne moras ga stavljati uopste. Nisam skroz prekrio, vise sam nabacao. Ovciji sir je beli, makedonski. Moze feta. Sipao sam preko rendani pekorino pet minuta pred kraj. Sve zajedno pecem 220 stepeni 20 minuta. Edited March 8, 201312 yr by Marko M. Dabovic
March 8, 201312 yr Gladan sam bre! Umoran! Cele nedelje jedem gluposti i pijem zeleni caj (osim juce kad sam pio viski i rakiju). Ja bih uz ovo i proju jeo, i sve!