gospa buba Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Sve vrste kiselog kupusa dolaze u obzir...jedino ribanac ne posipam paprikom i uljem nego ga klopam klot...lijem ulje paprike bibere i oraje.sent from bubamoto 1
banatjanin Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 (edited) Danas krećem sa sarmom, sa idejom da u četvrtak bude na vrhuncu. Dakle, danas dinstanje luka do perfektne emulzije, pa motanje, pa tri sata kuvanja. Stoji hladna onda dan i po, pa kuvanje dva sata u utorak. Na hladno do četvrtka, a onda podgrevanje i zapecanje u rerni. Juče završeni svi veliki poslovi, sad odmor i guštanje u kuhinji do iza Božića Edited December 27, 2020 by banatjanin 3 1
aram Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 ja ću sutra, s tim da planiram da je dokuvavam svakodnevno po par sati, a preko noći iznosim na terasu. prognoze su 2-3 stepena, bolje nego frižider 1
duda Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 (edited) Ja smotala, eno se krčka. Onaj čizkejk od cmrlj se peče ali sam nešto sumnjičava, moja rerna je ludilo, videćemo na šta će to da se dadne. Ed. Ubiće me autokorekt. Edited December 27, 2020 by dùda
gospa buba Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 ja nemam te dane. a zelim.sent from bubamoto
Jumanji Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 Sra ti ovo @dùda? [emoji7]Danas domaca supa, lovacke snicle i pire, nisam bas odavno. Dezert: saldoled. Bice ovih dana tek slatkisa, ne mogu i danas da ih pravim.
duda Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 4 minutes ago, Jumanji said: Sra ti ovo @dùda? leba mešano belo, raženo i heljdino
Jumanji Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 Rekla bih da je hleb, u obliku strudle mmmmm mesano brasno
adam Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 kod mene se zasad dinsta luk sa sitno seckanom slaninom. tek stavio. treba mu jedno dvaes minuta. posle ide meso, biber i aleva. pa polako dalje. bice u serpi za jedno sat i po. kupio sasvim dobar kupus. na kesi pise skenderbeg - kiseli kupus. nemacki. nasao kod brace turaka. probao, zadovoljan. imam i ruska rebarca. slanina rumunska, dosta slana pa stavio malo, tek da zamirise. 1
Recommended Posts