Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted
Sve vrste kiselog kupusa dolaze u obzir...jedino ribanac ne posipam paprikom i uljem nego ga klopam klot...
lijem ulje paprike bibere i oraje.

sent from bubamoto

• +1 1
Posted (edited)

Danas krećem sa sarmom, sa idejom da u četvrtak bude na vrhuncu. 

Dakle, danas dinstanje luka do perfektne emulzije, pa motanje, pa tri sata kuvanja. Stoji hladna onda dan i po, pa kuvanje dva sata u utorak. Na hladno do četvrtka, a onda podgrevanje i zapecanje u rerni. 

Juče završeni svi veliki poslovi, sad odmor i guštanje u kuhinji do iza Božića

Edited by banatjanin
  • +1 3
  • Haha 1
Posted

ja ću sutra, s tim da planiram da je dokuvavam svakodnevno po par sati, a preko noći iznosim na terasu. prognoze su 2-3 stepena, bolje nego frižider :)

• +1 1
Posted (edited)

Ja smotala, eno se krčka.

Onaj čizkejk od cmrlj se peče ali sam nešto sumnjičava, moja rerna je ludilo, videćemo na šta će to da se dadne.

Ed.

Ubiće me autokorekt.

Edited by dùda
Posted

ja nemam te dane. a zelim.

sent from bubamoto

Posted

Sra ti ovo @dùda? [emoji7]

Danas domaca supa, lovacke snicle i pire, nisam bas odavno. Dezert: saldoled. Bice ovih dana tek slatkisa, ne mogu i danas da ih pravim.

Posted
4 minutes ago, Jumanji said:

Sra ti ovo @dùda? emoji7.png

leba :)

mešano belo, raženo i heljdino

Posted

Rekla bih da je hleb, u obliku strudle :) mmmmm mesano brasno

Posted

kod mene se zasad dinsta luk sa sitno seckanom slaninom. tek stavio. treba mu jedno dvaes minuta. posle ide meso, biber i aleva. pa polako dalje. bice u serpi za jedno sat i po.

kupio sasvim dobar kupus. na kesi pise skenderbeg - kiseli kupus. nemacki. nasao kod brace turaka. probao, zadovoljan. imam i ruska rebarca. slanina rumunska, dosta slana pa stavio malo, tek da zamirise.

• +1 1