December 25, 20204 yr Sve vrste kiselog kupusa dolaze u obzir...jedino ribanac ne posipam paprikom i uljem nego ga klopam klot...lijem ulje paprike bibere i oraje.sent from bubamoto
December 27, 20204 yr Danas krećem sa sarmom, sa idejom da u četvrtak bude na vrhuncu. Dakle, danas dinstanje luka do perfektne emulzije, pa motanje, pa tri sata kuvanja. Stoji hladna onda dan i po, pa kuvanje dva sata u utorak. Na hladno do četvrtka, a onda podgrevanje i zapecanje u rerni. Juče završeni svi veliki poslovi, sad odmor i guštanje u kuhinji do iza Božića Edited December 27, 20204 yr by banatjanin
December 27, 20204 yr ja ću sutra, s tim da planiram da je dokuvavam svakodnevno po par sati, a preko noći iznosim na terasu. prognoze su 2-3 stepena, bolje nego frižider
December 27, 20204 yr Ja smotala, eno se krčka. Onaj čizkejk od cmrlj se peče ali sam nešto sumnjičava, moja rerna je ludilo, videćemo na šta će to da se dadne. Ed. Ubiće me autokorekt. Edited December 27, 20204 yr by dùda
December 27, 20204 yr Sra ti ovo @dùda? [emoji7]Danas domaca supa, lovacke snicle i pire, nisam bas odavno. Dezert: saldoled. Bice ovih dana tek slatkisa, ne mogu i danas da ih pravim.
December 27, 20204 yr 4 minutes ago, Jumanji said: Sra ti ovo @dùda? leba mešano belo, raženo i heljdino
December 30, 20204 yr kod mene se zasad dinsta luk sa sitno seckanom slaninom. tek stavio. treba mu jedno dvaes minuta. posle ide meso, biber i aleva. pa polako dalje. bice u serpi za jedno sat i po. kupio sasvim dobar kupus. na kesi pise skenderbeg - kiseli kupus. nemacki. nasao kod brace turaka. probao, zadovoljan. imam i ruska rebarca. slanina rumunska, dosta slana pa stavio malo, tek da zamirise.