Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

@adam

dodaj kumina u to sledeci put..jako dobro ide...slicno sam nesto ,,izmislila,, jedan dan kada me mrzelo da izlazim u nabavku a u kuci imala luk,praziluk,ali kad nemam praziluk pravim i samo od luka, i karabatak/batak samo sto sam ja pravila u serpi u rerni i prvo zapekla meso da dobije boju,pa posle sat vremena otkrijem da se stvori korica na mesu... ali kumin u tome je odlicna kombinacija...pa mi obicno ostane tog luka i safta/supe od toga onda ubacim saku dve pirinca i desi se odlican pilav za sutradan

• +1 1
Posted
5 hours ago, ivy said:

@adam

dodaj kumina u to sledeci put..jako dobro ide...

Od kada sam bio u Maroku, ne mogu kumin da vidim ne na slici već ni na postu u forumu. Da li ga Marokanci preterano meću :D ili meni jednostavno nije legao, ali baš mi je bio težak.

Posted

pa kumin je em jak em specifican....ali ja ga volim,misim gradi se tolerancija..kao na ljuto :D

ali da,verovatno si imao overdoz :D

inace u vezi kiselog kupusa ribanca..stvarno bi trebali da stavite svoj..jako je prosto i stavljanje i drzanje,on niste ne smrdi ne pravi sranja a moze i u teglu ili u neku kanticu od 2-3-5kg...mozda jos nije kasno,obicno na pijaci prodaju i vec nariban kupus..jedino posle stavljanja treba sud u kom je da stoji u nekom vecem sudu ili lavoru 10tak dana dok ne iscuri ta voda i posle je pasulj :D

Posted

Lovačke šnicle sa sušenim vrganjima

IMG-20201223-182501.jpg

IMG-20201223-191634.jpg

IMG-20201223-193934.jpg

• +1 8
Posted
8 hours ago, aram said:

daj presek da vidimo

pa ne mogu, samo je gladac :D

odnela ga bila na poklon, nesto mu opet fali. moj je problem sto ne znam da se drzim recepta, sarala sam brasna, uvek mislim da sam pametnija, a sa testom stvarno ne znam. bilo je ukusno, al se nije diglo koliko je moglo. ceracemo se jos. 

• +1 1
Posted

Elem , zvao mesar, kaze ostavio po dogovoru, ali samo 3,5 kg :sad: Stavio sve zacine sto imam u kuci :sleep: malo da se probari, bice valda za dva rucka

EVAuO33.jpg

• +1 1
  • Wub 1
Posted
58 minutes ago, nisam ja said:

danas ručam kod nomada. 

IMG-20201224-134828.jpg

IMG-20201224-140454.jpg

Da nije ovog bagema u vatri rekao bih da si kod Melanije Trump na vikendici :lolol: