Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

kiseli kupus sa rebrima + pole u rerni

• Replies 11.5k
  • Views 865.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

iseckao za wok: crveni kupus, sargarepu, bambusove klice, ananas, praziluk, crveni luk, crvenu papriku, i u to ide sitno seckana krmenadla u pet kineskih zacina.pirinac i soja sos i sta ces vise

• Author

a slatko ljuto kiseli sos u to? da napravis neku varijantu yuxiang svinje iz wang fua prekoputa bloka 70 koja je veci vrh no sako polumenta u trokadero

Edited by gazza1

Odlozeno kuvanje do veceras. Smrc. E kupio sam neku delezovu wok hot mesavinu, pa cu je isprobati, a ako mi ne bude dovoljno, sipacu i korejski megaljuti sos

Pileći gulaš

Dva ogromna komada svinjskog mesa, umuljana u začine koje sam dovukla iz Turske. Na domaćoj masti, samo da dolijem vode i rknem u rernu.Zabola nekoliko komada suvog đumbira (kupila kao voće ali nema šanse da ga jedem kao takvo, preljuto mi je)ImageUploadedByTapatalk1358168030.017927.jpg

now cooling: ostalo dosta koke iz supe pa sam smixao rusku salatu koja na prvi zalogaj obećava da će biti bolja nego ikada :drool:

paradajz čorbu sa rendanom šargarepom i ubacila sam šaku ječmenih pahuljicaali što imam kuvani paradajz,domaći :wub: n ni trunku soli nisam morala staviti u čorbu :wub: samo bosiljak i biber a još sam dodala pola vode jer je gust kao pire :wub:

Edited by ivy

Pasulj sa rebarcimaПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

Buraniju sa skockanom piletinom đuture!

mućkala sam neke low carb lepinjice i ispale oodličnooo2jaja,2dl jogurta mada može i manje bude dosta retko,160g prosa sam samlela u brašno,oko 100g mlevenog semena suncokreta i oko 100g rendanog tvrdog sira mada može slobodno i bez,so,soda bb..izmešati,izliti ideja je bila da budu lepinjice ali je testo retko pa kada je počelo da raste sve se pretvorilo u jednu veliku lepinju al ne mari :P,ispeći oko 20tak min na 200c...mnoogoo dobro :0.6:

Edited by ivy

i meni se isto slepljivanjetm dogodilo sa tim lepinjicama, nije mi jasno kome i kako ispadnu kao na onim slikama uz recepte. to je nemoguće

• Author

a sto meljes proso, sto ne kupis odmah brasno od prosa kad vec ima svuda?

a sto meljes proso, sto ne kupis odmah brasno od prosa kad vec ima svuda?
nemam pojma, meni nije baš na dohvat ruke,to nema u mom selu pa moram dograda..a kad je sve već tako lepo ga za sekund sameljem u mlinu,koliko hoću i kad god hoću...npr sinoć mi u trenu to palo na pamet za večeru...

Edited by ivy

gomilu crvenog luka preprzio na slanini, dodao crno vino i paradajz pire, beli luk, cubar i lovorov list, i time zalio karabatake pa u rernu.mirise bas francuski