banatjanin Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 35 minutes ago, aram said: svi danas navalili na supe, evo i moja se krčka odjutros, juneće koske, komad rozbratne i pileće šije... još malo pa knedle da zgotovim i to je to Pa kakva je to nedelja bez supe? U mojoj komad junećih grudi, guščija sitnež i pola stare koke. Ispala k'o grom! 2
Haralampije Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Ovo ce ici sutra u lelnu,lepa mesnata sv rebra, malo sam ih zacinio: so, krupno mleveni sareni biber, mleveni domestic habanero, bluk u prahu, zalfija i ulje. Sad u kesu i nek odmara do sutra 4
Haralampije Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Just now, Ras said: To je ona žalfija što si meni obećao ma jok, imam ceo DZBUN u basti
JakeBlues Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Burgeri u lepinji s čatnijem od luka i krastavčićima, why not. I čišćenje šporeta i oko šporeta od prskanja ... why not... 7
renne Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Staviš foliju na i oko šporeta, i nema čišćenja 3
maheem Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 39 minutes ago, JakeBlues said: Burgeri u lepinji s čatnijem od luka i krastavčićima, why not. I čišćenje šporeta i oko šporeta od prskanja ... why not... Kupi onu mrežu za tiganj. Nije da će ti šporer vazda biti čist al u dosta slučajeva pomogne. 2 1
yabadaba Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Jel imate neku preporuku za lepinje za burgere, ovi iz kesica što sam probao su bili mnjah.
JakeBlues Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 16 minutes ago, maheem said: Kupi onu mrežu za tiganj. Nije da će ti šporer vazda biti čist al u dosta slučajeva pomogne. Imam mrežu, ali je se uvek setim kad je već kasno
JakeBlues Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 14 minutes ago, yabadaba said: Jel imate neku preporuku za lepinje za burgere, ovi iz kesica što sam probao su bili mnjah. Ja koristim "malu lepinju" iz pekare Lebovski. Sasvim OK. 2
renne Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 (edited) Pasulj sa rebrima i slannncom Edited December 1, 2020 by renne 4
bradilko Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 mozda nije mesto ali moram da pitam jer serazvila rasprava na ovu temu. lik je prodao 130 kg kupusa jednoj gospodji ali se ispostavilo da je kupus smrznut. prodavac kaze da je takav kupus cak bolji a gospodja kaze suprotno. koliko se secam moja baba je bacala kupus iz kace ako se smrzne. prodavac kaze da je i rastan bolji ako je smrznut. licno mislim da kenja ali razume li se ko pa da mi razjasni ovaj problem
Recommended Posts