November 29, 20204 yr 35 minutes ago, aram said: svi danas navalili na supe, evo i moja se krčka odjutros, juneće koske, komad rozbratne i pileće šije... još malo pa knedle da zgotovim i to je to Pa kakva je to nedelja bez supe? U mojoj komad junećih grudi, guščija sitnež i pola stare koke. Ispala k'o grom!
November 30, 20204 yr Ovo ce ici sutra u lelnu,lepa mesnata sv rebra, malo sam ih zacinio: so, krupno mleveni sareni biber, mleveni domestic habanero, bluk u prahu, zalfija i ulje. Sad u kesu i nek odmara do sutra
November 30, 20204 yr Just now, Ras said: To je ona žalfija što si meni obećao ma jok, imam ceo DZBUN u basti
November 30, 20204 yr Burgeri u lepinji s čatnijem od luka i krastavčićima, why not. I čišćenje šporeta i oko šporeta od prskanja ... why not...
November 30, 20204 yr 39 minutes ago, JakeBlues said: Burgeri u lepinji s čatnijem od luka i krastavčićima, why not. I čišćenje šporeta i oko šporeta od prskanja ... why not... Kupi onu mrežu za tiganj. Nije da će ti šporer vazda biti čist al u dosta slučajeva pomogne.
November 30, 20204 yr Jel imate neku preporuku za lepinje za burgere, ovi iz kesica što sam probao su bili mnjah.
November 30, 20204 yr 16 minutes ago, maheem said: Kupi onu mrežu za tiganj. Nije da će ti šporer vazda biti čist al u dosta slučajeva pomogne. Imam mrežu, ali je se uvek setim kad je već kasno
November 30, 20204 yr 14 minutes ago, yabadaba said: Jel imate neku preporuku za lepinje za burgere, ovi iz kesica što sam probao su bili mnjah. Ja koristim "malu lepinju" iz pekare Lebovski. Sasvim OK.
December 1, 20204 yr mozda nije mesto ali moram da pitam jer serazvila rasprava na ovu temu. lik je prodao 130 kg kupusa jednoj gospodji ali se ispostavilo da je kupus smrznut. prodavac kaze da je takav kupus cak bolji a gospodja kaze suprotno. koliko se secam moja baba je bacala kupus iz kace ako se smrzne. prodavac kaze da je i rastan bolji ako je smrznut. licno mislim da kenja ali razume li se ko pa da mi razjasni ovaj problem