aram Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 3 hours ago, renne said: evo i kratki vidoje brte, jery me oči varaju ili si ti i pored svih tih perverzija i bahanalija uspeo da smršaš?
aram Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 ne razumem zašto se pehar šampiona zove "hvala", ali ne moram ja sve da razumem, ti se valjda nećeš naljutiti ko @Jumanji 1
Jumanji Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 1 minute ago, aram said: ne razumem zašto se pehar šampiona zove "hvala", ali ne moram ja sve da razumem, ti se valjda nećeš naljutiti ko @Jumanji Naravno da se nisam naljutila 🙄 cak sam naglasila da je sve ok i da je nesporazum bio, sto si ti tek izignorisao 1
JakeBlues Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Opet neke aglio olio špagete, ali balkanika varijanta sa našim ljutim paprikama tanko isečenim i malo aleve da se zacrveni ulje 2
renne Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Junetinu zapekao Prekrio dinstanim crnim lukom, zalio paradajzom, dodao kropir i šargarepu, sipao pola litre crnog Sad u rernu na tri sata 3
aram Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 u pripremi pasulj s kobasicama u rerni. dve vrste kobaja, jedna debela poljska kabanos, 6 tankih malih debrecina.
gospa buba Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Junetinu zapekao Prekrio dinstanim crnim lukom, zalio paradajzom, dodao kropir i šargarepu, sipao pola litre crnog Sad u rernu na tri sataja bi to isto, samo ne znam dal imam tri sata sent from bubamoto
gospa buba Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 dada turish i zabotavish i taman vatrogasci stignu na ruchak sent from bubamoto 1
Recommended Posts