September 13, 20204 yr 3 hours ago, renne said: evo i kratki vidoje brte, jery me oči varaju ili si ti i pored svih tih perverzija i bahanalija uspeo da smršaš?
September 13, 20204 yr ne razumem zašto se pehar šampiona zove "hvala", ali ne moram ja sve da razumem, ti se valjda nećeš naljutiti ko @Jumanji
September 13, 20204 yr 1 minute ago, aram said: ne razumem zašto se pehar šampiona zove "hvala", ali ne moram ja sve da razumem, ti se valjda nećeš naljutiti ko @Jumanji Naravno da se nisam naljutila 🙄 cak sam naglasila da je sve ok i da je nesporazum bio, sto si ti tek izignorisao
September 17, 20204 yr Opet neke aglio olio špagete, ali balkanika varijanta sa našim ljutim paprikama tanko isečenim i malo aleve da se zacrveni ulje
September 19, 20204 yr Junetinu zapekao Prekrio dinstanim crnim lukom, zalio paradajzom, dodao kropir i šargarepu, sipao pola litre crnog Sad u rernu na tri sata
September 19, 20204 yr u pripremi pasulj s kobasicama u rerni. dve vrste kobaja, jedna debela poljska kabanos, 6 tankih malih debrecina.
September 19, 20204 yr Junetinu zapekao Prekrio dinstanim crnim lukom, zalio paradajzom, dodao kropir i šargarepu, sipao pola litre crnog Sad u rernu na tri sataja bi to isto, samo ne znam dal imam tri sata sent from bubamoto
September 19, 20204 yr dada turish i zabotavish i taman vatrogasci stignu na ruchak sent from bubamoto