September 12, 20204 yr pa onda je hail utoliko veći ja sam ukućane uspela da nagovorim da volimo iste stvari, pa onda ne moram da spremam ono što ne volim 😎
September 12, 20204 yr I ovde ne idu slatkisi, vec u Torte i kolaci, sa sve receptom, ofc Edited September 12, 20204 yr by Jumanji
September 12, 20204 yr Posto je prilicno nemoguce ocistiti jesetru kao ostale ribe, prvo sam je blanshirao u kipucoj slanoj vodi na 1-2 min. pa ogulio kozu.Koza vise lici na zmijsku nego riblju.Sad ide u duboko ulje
September 13, 20204 yr u boga ti @haralmpije: kako ispala jesetra na kraju? nikad je kušao :( nc: niš specijalno, bolonjez pošto nisam dugo uneo testenine u sebe.
September 13, 20204 yr 11 minutes ago, JakeBlues said: Malo se danas roštiljalo... Roštilj majstor kao iz Tin Star.
September 13, 20204 yr Skrolujem kroz Jakeove slike i mislim se "renne inficiro pučanstvo, svi rokaju roštilj ko on", kad ono na dnu fotka - on
September 13, 20204 yr 20 minutes ago, Skyhighatrist said: Profi Sve u skladu sa HACCP i OHSAS 18001 a i drugim standardima.
September 13, 20204 yr 1 hour ago, maheem said: u boga ti @haralmpije: kako ispala jesetra na kraju? nikad je kušao :( nc: niš specijalno, bolonjez pošto nisam dugo uneo testenine u sebe. jesetra za prvi put ok, nista spektakularno,ukus priblizno kecigi,malo doduse vuce na lignju konzistencijom meso je cvrsto,pomalo gumasto i masno u isto vreme. Peceno klasicno, mozda bi bila jos bolja u nekom kuvanom jelu
September 13, 20204 yr sto ti je covek proklet.... malopre izeo odrezak (ljucki lep ribeye), krompirice i zelenu salatu, seo za forum i video ove rostilj bahanalije i mrem.