decak Kejt Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 pa onda je hail utoliko veći ja sam ukućane uspela da nagovorim da volimo iste stvari, pa onda ne moram da spremam ono što ne volim 😎 2
Jumanji Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 (edited) I ovde ne idu slatkisi, vec u Torte i kolaci, sa sve receptom, ofc Edited September 12, 2020 by Jumanji 1
Haralampije Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Posto je prilicno nemoguce ocistiti jesetru kao ostale ribe, prvo sam je blanshirao u kipucoj slanoj vodi na 1-2 min. pa ogulio kozu.Koza vise lici na zmijsku nego riblju.Sad ide u duboko ulje 2
maheem Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 u boga ti @haralmpije: kako ispala jesetra na kraju? nikad je kušao :( nc: niš specijalno, bolonjez pošto nisam dugo uneo testenine u sebe.
pacey defender Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 11 minutes ago, JakeBlues said: Malo se danas roštiljalo... Roštilj majstor kao iz Tin Star.
Skyhighatrist Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Skrolujem kroz Jakeove slike i mislim se "renne inficiro pučanstvo, svi rokaju roštilj ko on", kad ono na dnu fotka - on 1 2
JakeBlues Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 20 minutes ago, Skyhighatrist said: Profi Sve u skladu sa HACCP i OHSAS 18001 a i drugim standardima. 2
Haralampije Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 1 hour ago, maheem said: u boga ti @haralmpije: kako ispala jesetra na kraju? nikad je kušao :( nc: niš specijalno, bolonjez pošto nisam dugo uneo testenine u sebe. jesetra za prvi put ok, nista spektakularno,ukus priblizno kecigi,malo doduse vuce na lignju konzistencijom meso je cvrsto,pomalo gumasto i masno u isto vreme. Peceno klasicno, mozda bi bila jos bolja u nekom kuvanom jelu
adam Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 sto ti je covek proklet.... malopre izeo odrezak (ljucki lep ribeye), krompirice i zelenu salatu, seo za forum i video ove rostilj bahanalije i mrem. 1
Recommended Posts