ivy Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 te neke gljive kod kojih se starenjem menjau svojstva ne treba kupovati na pijaci.
Skyhighatrist Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Brasata di Cota di Bue a.k.a. goveđi repovi Čini mi se da nam je ovo otkrio Gayya još oodaavno...
decak Kejt Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 13 hours ago, Skyhighatrist said: Brasata di Cota di Bue a.k.a. goveđi repovi Čini mi se da nam je ovo otkrio Gayya još oodaavno... jao prsti mi se lepe od same fotke :drool: kako ih spremas?
aram Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Dje @darling? Kupusčičičići se mariniraju u medu, mulju i harisi, večeras će u rernu, pa na sto uz dip od jogurta sa tahinijem. Uz to žena pravi neke krckave pileće šnicle.
darling Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 hop, skoc, evo me, postavite tanjir i za mene kod nas jos nema kupusica,
aram Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 jur uelkom super je recepat, vidi samo sličicu ovo nandžarasto je odlična fora za ukrašavanje, a ni ukus mu nije za zanemariti: dimljeni losos, zamrznut pa na sitno narendan, pomešan sa korom limuna pa osušen u rerni na 70°C četiri sata. par nedelja može da stoji u frižideru, u dobro zatvorenoj posudi...
Skyhighatrist Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 5 hours ago, decak Kejt said: kako ih spremas Eto ti ga iznad slike link na recept, to je to... 31 minutes ago, darling said: kod nas jos nema kupusica Ako su kupusići brussels sprouts a.k.a. prokelj, pun ih Kalenac juče... (ne znam pošto, nisu mi bili u planu, pa nisam ni pitao)
Lancia Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 1 hour ago, aram said: jur uelkom super je recepat, vidi samo sličicu ovo nandžarasto je odlična fora za ukrašavanje, a ni ukus mu nije za zanemariti: dimljeni losos, zamrznut pa na sitno narendan, pomešan sa korom limuna pa osušen u rerni na 70°C četiri sata. par nedelja može da stoji u frižideru, u dobro zatvorenoj posudi... seksi skroz, sace Cmrlj da padne od zavisti, sto njena klopa ne izgleda ovako dobro nego, sta bi sa krckavim sniclama, sto je spremala madam?¿ nisu uspele ¿
Skyhighatrist Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 5 minutes ago, Majo said: dimljeni losos, zamrznut pa na sitno narendan, pomešan sa korom limuna pa osušen u rerni na 70°C četiri sata Vrh, kradem!
Lancia Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 4 minutes ago, Skyhighatrist said: Vrh, kradem! Pa da, ne smes od Arama, pa kradi od sirotinje:(
aram Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 1 minute ago, Majo said: Pa da, ne smes od Arama, pa kradi od sirotinje:( Ja sam mu garant na ignoru :(
darling Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 (edited) On 26.10.2018. at 16:54, Skyhighatrist said: Ako su kupusići brussels sprouts a.k.a. prokelj, pun ih Kalenac juče... u pravu si, juce kad sam otvorila oci za kupusic, bilo ga je jeste provalili onu super tezgu na kalenicu s egzoticnim zelenisem, tipa, kovrcavi kelj, zuta keleraba, bok coj? imaju i tikvu spagetu, ne znam da sam je igde videla kod nas. Edited October 28, 2018 by darling
Ras Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Pasulj sa dimljenim kolenicama. Nedruželjubiv sam.
Bujodrag Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Ne moraš biti, niko pametan se neće družiti s onima koji upropaštavaju dimljene kolenice.
Recommended Posts