nezvanova Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 samo nalijes cenove bluka muljem ili ih i u rerni termicki doradis u ulju?
maheem Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Mmmm inćuni, mmmmm beli luk, mmmmm masline
renne Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 9 minutes ago, maheem said: Mmmm inćuni, mmmmm beli luk, mmmmm masline +1
cmrlj Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 3 hours ago, nezvanova said: samo nalijes cenove bluka muljem ili ih i u rerni termicki doradis u ulju? nalijes i termicki obradis na ringli (mada cenim moze i rerna), vrlo, vrlo, vrlo blaga vatra (bas mali mehurici da izlaze), 50ak minuta. ja imam plin i najblaza vatra nije bila dovoljno blaga, pa sam kuvala na petinu serpe. beli luk ispadne mekan i sladak i caroban za razmazivanje po hlebu ill ubacivanje gde vec nedostaje, a ulje, ulje bude belolukasto i divno i ne znas da l bi ga pre pio ili zalivao po svemu osim po nekim kolacima, eto tako je to divno.
cmrlj Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 2 hours ago, maheem said: Mmmm inćuni, mmmmm beli luk, mmmmm masline mmmm jos ima malo limunovog soka i dosta maslinovog ulja. mmmmm
ivy Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 sumsko pile sto sam ubrala danas na Dunavu, moje prvo a bice i za sutra..
kud_genijalci Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Pohovane paprike, svojeručni majonez kao osnova za tartar sos u domaćoj radinosti, paradajz posut morskom solju i peršunom. I 'leba u tepsiji.
mraki Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 22 hours ago, ivy said: sumsko pile sto sam ubrala danas na Dunavu, moje prvo a bice i za sutra.. To gljiva? Ja imam višak jabuka koje se ne mogu dugo održati, pa pokušao da napravim neku jednostavnu pitu po receptu sa neta. Ispalo je da mi je pleh mali. Sad se evo peče, preliva, zadimilo sve... ko zna na šta će ličiti.
aram Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Poješće se, ne brini nc: čomlek, adamova buranija od tikvica, turski lebac i grčka melopita
ivy Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 17 minutes ago, mraki said: To gljiva? Ja imam višak jabuka koje se ne mogu dugo održati, pa pokušao da napravim neku jednostavnu pitu po receptu sa neta. Ispalo je da mi je pleh mali. Sad se evo peče, preliva, zadimilo sve... ko zna na šta će ličiti. da,gljiva mozda kolac bude ok ali rerna teze :(
Bujodrag Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 I, ode u rernu Dobio sam neku domaću vojvodjansku dimljenu slaninu pa sam se teškom mukom suzdržao da je na licu mesta izjedem nego sačuvao pa sinoć našpikovao ovaj lep komad vrata preteranom količinom slanine.
beyoncé Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 18 hours ago, aram said: Poješće se, ne brini nc: čomlek, adamova buranija od tikvica, turski lebac i grčka melopita kako je ispao? malo sam potrošila sve ideje, danas kuvaju drugi za mene ja ću da jurim poslednji dan leta :(
aram Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 njami. doduše ne nađoh baš onaj sitan luk koji sam želeo, ali kombinacija šalota i crnog i crvenog je bila sasvim ok. plus je šafran odradio veličanstveno.
beyoncé Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 bravo, ti si ga baš oplemenio, što bi rekla moja majka (koja ima potrebu da oplemenjuje svako jelo) mali zavid
Recommended Posts