August 12, 20186 yr danas jednostavno. spageti putaneska, zelena salata i belo vino. paste su stvarno carska hrana. jedini problem je sto sam posle sat vremena gladan kao pas. zasto?
August 12, 20186 yr Zato što su maltene čisti ugljeni hidrati i skrob, koji su kao gudra, što više unosiš više ti se traže.
August 13, 20186 yr 17 hours ago, distro04 said: Da li je recept za junetinu sa Coolinarike? Ako nije, može recept? Medaljone pečem baš kao u onoj dalmatinskoj verziji sa Coolinarike ali za čokovinski sos imam poseban recept, ostaviću ga večeras. Hanuma dobila 100+ lajkova na instagramu za fotke predjela.
August 13, 20186 yr Samlela sam pileći file, izrendala tikvicu, umešala sa 2 jajeta, brašnom, začinima... Vadila ćuftice na pek-papir u plehovima i strpala u rernu na 200. Sad zavirujem, pojma nemam koliko dugo bi trebalo peći. Okrenuću ih uskoro, valjalo bi.
August 20, 20186 yr to mozes i da sunes u pleh da se pece u komadu kao neka pita jos dodas malo nekog sira ili pavlake da bude socnije ja sam danas skuvala oodlicnu musaku od patlidzana!
August 26, 20186 yr Miris ovog gulaša turns hare krishna into a bad bwoy, a nun into a nympho, Ivan Campo into Ronaldo [emoji14]iggy:
August 27, 20186 yr Za to služi alkohol! Pročitah skoro da 30% vegetarijanaca jede meso kad se napije
September 2, 20186 yr 4 minutes ago, Valkyrie said: Pastrmke u rerni +1 integralni pirinač mesto krompira
September 5, 20186 yr tanjircinu ispecenog lososa, spanaca, spargli i ovcijeg sira pojedoh...sad kad krenu grcevi u stomaku...sta cu kad volim. kolicina je za dva moja obroka ali bas sam bila gladna Edited September 5, 20186 yr by mustang
September 6, 20186 yr ja dosla da vidim sta je mustang kuvala i jesu preziveli Edited September 6, 20186 yr by ivy
September 6, 20186 yr 42 minutes ago, ivy said: baš danas mislim na tebe - sušeni smrčak kod mene u supermarketu 600€ kilo...
September 6, 20186 yr Arame, jeo sam davno u Svabiji supu od gljiva, neke zute mrsavice s kapicom, jel znas kako se zovu?