Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

danas jednostavno. spageti putaneska, zelena salata i belo vino. 

paste su stvarno carska hrana. jedini problem je sto sam posle sat vremena gladan kao pas. zasto?  :cry:

Posted

Zato što su maltene čisti ugljeni hidrati i skrob, koji su kao gudra, što više unosiš više ti se traže. 

Posted
17 hours ago, distro04 said:

Da li je recept za junetinu sa Coolinarike? Ako nije, može recept?

Medaljone pečem baš kao u onoj dalmatinskoj verziji sa Coolinarike ali za čokovinski sos imam poseban recept, ostaviću ga večeras. Hanuma dobila 100+ lajkova na instagramu za fotke predjela.

Posted

Samlela sam pileći file, izrendala tikvicu, umešala sa 2 jajeta, brašnom, začinima... Vadila ćuftice na pek-papir u plehovima i strpala u rernu na 200.

Sad zavirujem, pojma nemam koliko dugo bi trebalo peći. Okrenuću ih uskoro, valjalo bi. 

Posted

to mozes i da sunes u pleh da se pece u komadu kao neka pita jos dodas malo nekog sira ili pavlake da bude socnije

ja sam danas skuvala oodlicnu musaku od patlidzana!

Posted

Miris ovog gulaša turns hare krishna into a bad bwoy, a nun into a nympho, Ivan Campo into Ronaldo [emoji14]iggy:

Posted
vegetarijanca u svoju suprotnost?

[emoji38]ol:
Vegetarian into carnivore
Bravo!
Posted

Za to služi alkohol!

Pročitah skoro da 30%  vegetarijanaca jede meso kad se napije :D

Posted
4 minutes ago, Valkyrie said:

Pastrmke u rerni :happy:

+1

integralni pirinač mesto krompira

Posted (edited)

tanjircinu ispecenog lososa, spanaca, spargli i ovcijeg sira pojedoh...sad kad krenu grcevi u stomaku...sta cu kad volim. kolicina je za dva moja obroka ali bas sam bila gladna

Edited by mustang
Posted (edited)

ja dosla da vidim sta je mustang kuvala  i jesu preziveli :laugh:

Edited by ivy
Posted
42 minutes ago, ivy said:

baš danas mislim na tebe - sušeni smrčak kod mene u supermarketu 600€ kilo... :cry:

Posted

Arame, jeo sam davno u Svabiji supu od gljiva, neke zute mrsavice s kapicom, jel znas kako se zovu?