triple_nippled Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 https://media.giphy.com/media/TmHag32frM8HC/giphy.gif
cmrlj Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 1 hour ago, maheem said: Meni su borovnice omiljeni kombo sa ovsenim. meni borovnice s jogurtom. upravo su na ponudi u alonsu, ona kutijica 200 dindzi, i dalje skupo al da coveka mine zelja.
nezvanova Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 kod nas u maksiju je na snizenju... mislim da je oko 150. jes malo, al' daj šta daš :-)
Sara Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 (edited) moj bilans jaja ispala nikakva, lisce koje sam stavljala može da se skine samo smirglom, kako to stvarno ne znam. plus lukovina ispala braon, a ona koja su trebala da budu crvena, boja se ljusti sve u svemu izgledaju šugavo sa reformom sam experimentisala, dodala u fil slatku pavlaku, postigla sam efekat da me ukućani sad istovremeno mrze i preziru, bole me uši držim se kao da je sve baš onako kako sam i htela da bude nema praznika koji mi ne presedne Edited April 6, 2018 by Sara
Sara Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 ma znam, jedino što sam htela da bude extra. a ispalo je da sam spizdila celi dan (jedan od retkih neradnih) na rmbanje u ništa
Sara Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Na kraju sve ispalo odlično Samo jajca ko iz Černobila
Redoran Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Uskrs u dijaspori, još jedna tura. Jaja urađena na brzinu ali je rezultat bio zadovoljavajuć i 100% prirodan. Uvek se desi da određen procenat jaja ne preživi kuvanje ali zato pronađe svoj smisao na drugi način: Uskršnja pogača obogaćena pršutom, maslinama, bosiljkom i filom od rikote: Baklava sa makom spremljena sabajle: Veliko finale je pripalo jagnjećim kotletima u marinadi od meda, vina i začinskog bilja: Sve je dobro ispalo ali sam realno najzadovoljniji janjetinom. Staklena posuda je odradila odličan posao, marinada se sve vreme lagano krčkala a meso u njoj kuvalo i upijalo sve one slasne sastojke. Nije moglo bolje da ispadne.
Frank Pembleton Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Uhhh ove baklave me podsetite na pihtije (i to je kompliment) ...shiit has hit the fan....
Recommended Posts