Haralampije Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 znaci jeremija nista od ljubljenja tunajt. mere se ljubit al podalje od olfaktornih zavsetaka
Jeremija Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Odličan je luk ovih dana, kod mene češće nego ne završi u nekoj mešanoj salati.
darling Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 to je maslinovo ulje na platnu, sme. i posrkala bih glasno te spagete sto su ostale...
pt 2.0 Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 Čisto da se nadovežem na priču usputnom konstatacijom o uočku do koga sam došao posmatrajući prirodu. Slonovi su biljojedi, a panteri su mesožderi. Drugim rečima, bilje goji... a prvim rečima - bilje ne beži kad ga juriš da mu otkineš glavu...
darling Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 (edited) Spaghetti aglio, olio e peperoncino: 3.jpg ja sam ovo malopre, samo e peperoni, i nisam spagete nego nove fusile. Edited July 28, 2017 by darling
JakeBlues Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Ja baš dobio peperoncino iz Toskane (drugara nije mrzelo da donese celu saksiju), pa reko ako je takva stvar, zna se šta se s tim pravi :) Ima to i kod nas na pijaci da se se kupi, ali je ukus i jačina - "nebo i zemlja".
banatjanin Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Osso buco i pripadajući rižoto sa šafranom. Znam da baš i nisam normalan što kuvam na ovoj temperaturi, ama našao teleću kolenicu u Metrou, sečenu baš kako treba, pa mi bilo žao da propustim. Ako preteknem posle svih toplotnih udara koji me sačekuju kadgod uđem u kujnu, pričaću vam kako je ispalo...
Recommended Posts