Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

Jogurt sa sriračom

o-SRIRACHA-facebook.jpg

Napravio i onoin rings u pivskom testu

Posted

Хвала на појашњењу...ипак је то много љуто за мене. :mellow:

Posted

Kad smo kod tikvica, ja ove nasla na pijaci  ... odlicne za svasta, za pohanje, za grill, onako prznute na aldente. Nisu vodnjikave iznutre.

img001709.jpg

Posted

Хвала на појашњењу...ипак је то много љуто за мене. :mellow:

Dodaš onda nekog slatkog čilija

Posted

Страобално изгледа. :thumbsup:

Posted

rizoto.....gambori.....lisicarke

xLeMIet.jpg

Posted

patlidzan punjen karamelizovanim lukom i slaninicom

Posted

јел га запечеш у рерни?

Posted

Imao sam dosta posla ovih dana, tako da nisam stigao ništa da kuvam, ali sam zato iskoristio da danas napravim nešto što možda i  nije baš za leto:

19858544_102135078642nbucg.jpg

Posted

zivela snajka Jelena Djokovic, ziveo Novak, zivela Maja Volk, da me vide sad javno bi me pohvalili! i sirovo!

pravim, vec drugi put, bombice od sirove heljde, kakaa, urmi i kikiriki putera. odlicne za uz kafu, odlicne za napade "jede mi se slatko", ne diraju mi glukozu, i uz njih lakse podnosim nedelje do ulaska u kujnu sa 3 kile putera, cokoladom, pavlakom, secerom i brasnom!

Posted

solju heljde (ne brasna, nego zrnevlja) usitnim u blenderu, izbacim napolje, u blender ubacim 15-ak krupnijih urmi - nadji po zdravim hranama one lepe, krupne, ne kandirane; ja sam imala srecu i nasla neke iranske, divne su - i dodam npr 1/4 solje mlake vode; kad se od toga napravi pire prebacim u heljdu, dodam pola solje kakaa i dobru kasiku kikiriki putera, sve lepo izmesam, pravim kuglice, uvaljam u jos kakaa ili sta se vec zatekne u kuci (juce imala neke super seckane pecene lesnike).