Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

^^

da, mladi krompir je super. :)

hvala!

Edited by hoffnung
Posted

Belo meso, 2 tikvice, pola glavice luka, 2 šargarepe, zelenu papriku propržiti na susamovom ulju, u to umešati tri supene kašike kikiriki putera, i kašiku soja sosa, te začine po izboru. Dodati nudle (pirinčane, sa jajima, integralne) ili samo obaren pirinač... ate7yha6.jpgsu4e4ezy.jpg

Posted

kuvamo punjene paprike i pire krompir za 14 ozija... nadam se da su zdravo gladni

Posted

Masterchef Australia... nije ispalo loše (punjpaprike su morale unapred biti pripremljene). 

Ja sam gulio krompir za pire... eto. (I prao tanjure).

10441348_10203750084889331_9169404217310

Posted

Supa knedle... pečeni patlidžan, maslinovo ulje, tahin, nana... zelena salata, rukola, pinjole, parmezan, sirće nara + zatar i maslinovo ulje esubehys.jpgu4ajequr.jpgsujy2uvy.jpg

Posted

Daj recept za patlidžan!

Mislim, to je ono, sat vremena u foliji u pećnici, oljuštio, i prelio nečim, puter i beli luk ili tako nešto?

Posted

Daj recept za patlidžan!

Mislim, to je ono, sat vremena u foliji u pećnici, oljuštio, i prelio nečim, puter i beli luk ili tako nešto?

Slično: patlidžan sa sve korom, pečeš na 210 stepeni ili u foliji ili bez (ovo danas je bez) nekih po' sata. Oljuštiš, so, maslinovo i tahin (susam pasta) ako želiš beli luk... Može i sve to što si ti naveo ;)
Posted

To mu zapravo dođe baba ganuš bez limuna, peršuna i u krupnijim komadima.

Posted

babe ganuše

2011-July-02.jpg

Posted

To mu zapravo dođe baba ganuš bez limuna, peršuna i u krupnijim komadima.

pa baš i ne :)