Lancia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 al je nisi punio punjenjem za gibanicu.dobro de, samo sam pitao :(
Аврам Гојић Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 sta fali¿ ja punio blukom i persunom morunu. ispala ko puslica.kome ti bre moron?
cmrlj Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 dobro de, samo sam pitao :(okej, al nemoj da ti se ponovi.
Lancia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 kome ti bre moron?vise ti svidjaju jaja i papricicice?¿tebe cu puniti pivom :)
Lancia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 okej, al nemoj da ti se ponovi.nece cika Crmljko.odo ja kod gejeva, vi ste pederi na kuhinji.
duda Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 super je skarnicla.stig'o odgovor, ja kasnim, po običaju.ma jašta nego je super, ponekad volim da izvučem tako neku reč iz naftalinapridružujem se protestu protiv punjenja morske ribe nadevom za gibanicu :D
assück Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) juce pravio domacu pilecu supu i punjene paprike sa tikvicama umesto pirincadanas cu da pravim linguine u sosu od bukovace Edited October 4, 2012 by assück
mammy two shoes Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 u bosanski lonac ide sirovo meso. po mogućstvu mekani delovi, pogodni za kuvanje. preferiram teletinu ili mladu junetinu od vrata ili plećke. meso se slaže na dno lonca, a preko njega povrće. paradajz je obavezan. povrće se seče na cepanice, kao što je već rečeno. luk se seče na 1/4 ili 1/8, a beli luk se stavlja u glavicama, pa se kad se jedi cedi u usta ko iz tube. ako je meso posno i mlado, pre zatvaranja lonca doda se par kašičica putera. moja baka je pravila u zemljanom loncu na ringli, povezano papirnom kesom i kanapom. ja sam par puta pravila u šerpi sličnoj cepteruši. kuvalo se satima na niskoj temperaturi.ličilo na pravi bosanski lonac..uz njega sam služila maslenicu (vrsta lisnate pogače), idealnu za umakanje u saft.
aram Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 ijuuuu, maslenica, nisam je pojo ima 30 godina... sutra cu
renne Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Upacovao but svinjski, jedno tri kila, senf, mulje, suncokretovo ulje, zrno slačice, malo sirćeta, ruzmarin, rednana sargarepa, celer i peršun. Neka odstoji do sutra pa ću u rernu na 188°C na jedno tri i po sata. Pred kraj ću ubaciti krumpir
Recommended Posts