Аврам Гојић Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 cufte u marinara sosu, sa nekim domacim dalmatinskim vinom i mnogo dobrim paradajzom, i meso je dobro, sve se sklopilo da nude savrseno
boshoku Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 s čim? ne jedeš valjda samo čuftahije u sosu? des kupio paradajz?
Аврам Гојић Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 u lokalnoj radnji, neki opskurni italijanski u flasi, fantastican je. a to ide preko penne testenina, ili cu cak, ako bude dovoljno gusto, da guram sa zelenom salatom u pita hleb
Bujodrag Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Naročito volim kad kažu da nema ništa za klopu a ja znalački bacim pogled u frižider. Dakle(m), jedan par vrljavih roštilj kobasica i malo zaboravljenih okrajaka slanine brzo propržiti. Dodati soja sos i jedan i po deci neutralne pavlake( taman pre nego joj istekne rok), začine(vlašac) i pastu zatečenu u špajzu.
wall Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Sprašio 6 bifteka. Svima po dva. ^_^ Šargarepa, tikvice i cluk prelio muljem i zasuo onim vegeta like začinom pa na el.roštilj. Kontam da je ovo s tim začinom huljenje al' jbga jedino tako mi povrće ima jestiv ukus. Sutra mora riba.
Valk Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Pečem mlade krompiriće u rerni, sa sve slajsovima slanine plus ih čeka kajmak kad izađu napolje. Koristim ulje od komine masline a od začina svašta nešto. Mislim da ću pojesti i šporet.
boshoku Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 ti si narodska žena - krunpir, slaninaja, kajmak... ne ko ovaj buržuj uol s biftecima
kim_philby Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) Pečem mlade krompiriće u rerni, sa sve slajsovima slanine plus ih čeka kajmak kad izađu napolje. Koristim ulje od komine masline a od začina svašta nešto. Mislim da ću pojesti i šporet. planiras da ubijes coveka holesterolskom bombom? neka! slatka smrt. Sent from Bender's iPad using Tapatalk Edited May 3, 2014 by kim_philby
Valk Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) @kim Šta pričaš, pa vidiš da ih pečem na ulju od komine :zdravahrana: Ne mora da jede ako neće, meni više :) Edited May 3, 2014 by Valkyrie
Valk Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 E, samo jeben posao ono pranje mladih krompirića. Ribala sam ih novim truleksom za teflon, grubom stranom. Ruke mi otpale! Zna li neko od eksperata lakši način?
boshoku Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 oterali ste gazzu, banaćanina i rennea... eksperata nema više, žao mi je (418 je naturščik)
kim_philby Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 ali izuzetno talentovan. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
darling Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) ima, kako nema. evo mene. valkira, izvoli, rokavice za krompir mada mi nije jasno zasto nisi kupila oguljene krompirice?! Edited May 3, 2014 by darling
Recommended Posts