Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

cufte u marinara sosu, sa nekim domacim dalmatinskim vinom i mnogo dobrim paradajzom, i meso je dobro, sve se sklopilo da nude savrseno

• Replies 11k
  • Views 807.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

s čim? ne jedeš valjda samo čuftahije u sosu?

des kupio paradajz?

u lokalnoj radnji, neki opskurni italijanski u flasi, fantastican je.

a to ide preko penne testenina, ili cu cak, ako bude dovoljno gusto, da guram sa zelenom salatom u pita hleb

carski

Naročito volim kad kažu da nema ništa za klopu a ja znalački bacim pogled u frižider.

Dakle(m), jedan par vrljavih roštilj kobasica i malo zaboravljenih okrajaka slanine brzo propržiti. Dodati soja sos i jedan i po deci neutralne pavlake( taman pre nego joj istekne rok), začine(vlašac) i pastu zatečenu u špajzu.

ejy2a6yt.jpg

Sprašio 6 bifteka. Svima po dva. ^_^

Šargarepa, tikvice i cluk prelio muljem i zasuo onim vegeta like začinom pa na el.roštilj.

Kontam da je ovo s tim začinom huljenje al' jbga jedino tako mi povrće ima jestiv ukus.

Sutra mora riba.

Pečem mlade krompiriće u rerni, sa sve slajsovima slanine plus ih čeka kajmak kad izađu napolje.

Koristim ulje od komine masline a od začina svašta nešto. Mislim da ću pojesti i šporet.

ti si narodska žena - krunpir, slaninaja, kajmak... ne ko ovaj buržuj uol s biftecima

Pečem mlade krompiriće u rerni, sa sve slajsovima slanine plus ih čeka kajmak kad izađu napolje.

Koristim ulje od komine masline a od začina svašta nešto. Mislim da ću pojesti i šporet.

planiras da ubijes coveka holesterolskom bombom? neka! slatka smrt.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Edited by kim_philby

@kim

Šta pričaš, pa vidiš da ih pečem na ulju od komine :zdravahrana:

Ne mora da jede ako neće, meni više :)

Edited by Valkyrie

:D

E, samo jeben posao ono pranje mladih krompirića. Ribala sam ih novim truleksom za teflon, grubom stranom. Ruke mi otpale!

Zna li neko od eksperata lakši način?

oterali ste gazzu, banaćanina i rennea... eksperata nema više, žao mi je (418 je naturščik)

ali izuzetno talentovan.

ima, kako nema. 

evo mene.  :fantom:

valkira, izvoli, rokavice za krompir

mada mi nije jasno zasto nisi kupila oguljene krompirice?!

Edited by darling