April 16, 201411 yr ja ubacila sargarepu i cveklu u rernu pa cu smisliti sta cu posle sa tim zovi Wall-a na rucak.
April 16, 201411 yr zovi Wall-a na rucak. vrlo rado i ovo bi mu se sigurno svidelo,mozda bi otkrio povrce :nada:.. isecla sam na vece komade,posula sam muljem,izdasno so,biber,majcina dusica i pekla 40tak min..mmm..slatko,karamelizovano,6 cenova bluka celih ispecenih,slatko i topi se u ustima :p uz to sam jela sardinu i salata/zelena,mluk,rotkvice,feta sir,mulje,vinsko sirce
April 16, 201411 yr na mulje bacio cluk i bluk, mleveno meso, malo suve slaninice, biber, biozacin, alevu, kumin. naseckao tikvicu, prelio vodom, dodao malo cajun zacina, skuvao. i tako
April 16, 201411 yr ubuduće sataraš pravim samo od pečenih paprika. Ispalo je fenomenalno ja uvek pravim od pechenih paprika
April 16, 201411 yr Ja to tamanim redovito, meni su svi ti "gotovi" pasulji dobri. :) Neki "Prego" je jedno vreme obećavao, no, čini mi se da nisu uspeli da zadrže nivo.
April 18, 201411 yr Praznio kasetu sa povrćem iz frižidera. Iskoristio: dva šampinjona, trećinu šargarepe, trećinu tikvice, oko 200gr kupusa, jedan paradajz. Iseckao sve to na sitno. na vrelo mulje bacio šampinjone 5 minuta, da se oni prvo obrade. zatim usuo ostatak povrća, nešto docnije i ovaj paradajz. dodao majčinu home-made vegetu (sitno rendan celer, šargarepa i koren peršuna, dobro usoljeno). umereno začinio kuminom, korijanderom, egipatskim karijem i šafranom. skuvao malo testenine. skroz dobar lagani ručak. Edited April 18, 201411 yr by pacey defender
April 19, 201411 yr Sablažnjen ribovitošću šarana, malo sam improvizovao. Pečurke, so i suvi vrat. OK, big deal, sasvim uobičajeno. Ali, niko ne očekuje Špansku inkviziciju niti tanjir namazan krem sirom. A konačni rezultat nestade za sekund, dva
April 19, 201411 yr sve je super osim tog gipsa :D kase to stvrdne nece vishe biti lagan ruchak ^_^ Edited April 19, 201411 yr by gospa buba