Lancia Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 ja ubacila sargarepu i cveklu u rernu pa cu smisliti sta cu posle sa tim zovi Wall-a na rucak.
ivy Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 zovi Wall-a na rucak. vrlo rado i ovo bi mu se sigurno svidelo,mozda bi otkrio povrce :nada:.. isecla sam na vece komade,posula sam muljem,izdasno so,biber,majcina dusica i pekla 40tak min..mmm..slatko,karamelizovano,6 cenova bluka celih ispecenih,slatko i topi se u ustima :p uz to sam jela sardinu i salata/zelena,mluk,rotkvice,feta sir,mulje,vinsko sirce
assück Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 na mulje bacio cluk i bluk, mleveno meso, malo suve slaninice, biber, biozacin, alevu, kumin. naseckao tikvicu, prelio vodom, dodao malo cajun zacina, skuvao. i tako
renne Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 ubuduće sataraš pravim samo od pečenih paprika. Ispalo je fenomenalno
gospa buba Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 ubuduće sataraš pravim samo od pečenih paprika. Ispalo je fenomenalno ja uvek pravim od pechenih paprika
Bujodrag Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Ja to tamanim redovito, meni su svi ti "gotovi" pasulji dobri. :) Neki "Prego" je jedno vreme obećavao, no, čini mi se da nisu uspeli da zadrže nivo.
Dark Wader Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 pasuljčina slou krčking nau, in zemljani lonac, on šporet (na drva)
pacey defender Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 (edited) Praznio kasetu sa povrćem iz frižidera. Iskoristio: dva šampinjona, trećinu šargarepe, trećinu tikvice, oko 200gr kupusa, jedan paradajz. Iseckao sve to na sitno. na vrelo mulje bacio šampinjone 5 minuta, da se oni prvo obrade. zatim usuo ostatak povrća, nešto docnije i ovaj paradajz. dodao majčinu home-made vegetu (sitno rendan celer, šargarepa i koren peršuna, dobro usoljeno). umereno začinio kuminom, korijanderom, egipatskim karijem i šafranom. skuvao malo testenine. skroz dobar lagani ručak. Edited April 18, 2014 by pacey defender
Bujodrag Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Sablažnjen ribovitošću šarana, malo sam improvizovao. Pečurke, so i suvi vrat. OK, big deal, sasvim uobičajeno. Ali, niko ne očekuje Špansku inkviziciju niti tanjir namazan krem sirom. A konačni rezultat nestade za sekund, dva
*edited by mod Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Nije lose, mada bih ja taj luk radije svez naseckao preko
Bujodrag Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Može, naravno. Al, da vi'š što je sladak kad se oprlji na roštilj(tiganj)u.
gospa buba Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) sve je super osim tog gipsa :D kase to stvrdne nece vishe biti lagan ruchak ^_^ Edited April 19, 2014 by gospa buba
Bujodrag Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Jok, ne se stvrdne, lagan namaz kod Zlatiborca, ekstra za moču.
Recommended Posts