Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

Nanananana

Inače ću kuvam sarmice od zelja, ako budem sposoban

• Replies 11k
  • Views 807.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

joj kakav fejl smo danas imali..ponesemo meso,zacine,salatu,zicu,slaninu..svratimo u vinariju po vino,...vodu,kiselu..odvucemo sve to na vrh fruske i skontamo da nemamo upaljac ahahahah :lolol:  :lolol: posle smo pola dana vijali i uvijali ali  :lolol:

Treba mi provereni recept za tradicionalni pasulj sa suvim mesom. Ako neko može da pomogne, bila bih stvarno zahvalna.

Treba mi provereni recept za tradicionalni pasulj sa suvim mesom. Ako neko može da pomogne, bila bih stvarno zahvalna.

ja to ovako

sad, posto kazes tradicionalni, onda napravi i zaprsku. a pazi na kolicinu soli ako je suvo meso slano. lako ces dosoliti na kraju.

Jao, hvala! Da, ja bih i zapršku, odlično izgleda recept!

e, da, ako nikom ne smeta, poslusaj i rennea i ubaci u zaprsku beli luk.

Pretpostavljam da se u tom slučaju prvo ubaci beli luk u ulje a onda brašno kad je luk skoro gotov?

E da, koji tačno pasulj da koristim da bi bio ovako zdravo smeđ? I da li jelu uopšte pasulj daje tu boju? U ovom receptu piše beli ili žuti pasulj a ja kao da se sećam da je baba koristila neki braon :)

pa pazi, sitno seckan bluk na vrelo ulje oce odmah da izgori. ja ga dodam i prakticno odmah, cim zamirise, sipam i brasno.

Da, da, to znam, samo sam htela da proverim redosled.

vrsta pasulja ima na stotine, ja preferiram sitnije zuckaste ili sarene za kuvani pasulj, a bele krupne za prebranac. moraces tu malo sama da eksperimentises :)

Jasno! Fala puno.

najbolji ti je žuti, sitni tzv sumporaš, ili srednje sitnji gradištanac (ne pasuljica)

Meni najbolji

243026181l.gif

Je l' ovo za 'Sramim se priznati'?

Nije, i ja ga volim