February 14, 20242 yr 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: koliko ste homofobni Prva misao: kako glup test, sta ovde ima da se razmislja. Druga misao: jeeeij, nisam homofob. Treca misao (kad vidis prosecne rezultate):
February 15, 20242 yr BTW, ovaj testic je zanimljiv: https://www.idrlabs.com/male-stereotypes/test.php Bas sam moderan, ako izuzmemo da ocu ponekad da bijem
October 11, 20241 yr Meni uopste nije zao. Odavno vise nisu autenticni (ako su ikada i bili). Umesto borbe za LGBT prava, pretvorili su se u masinu za privljacenje donacija sa jedne strane i pravljenje zurki i eventova sa druge strane, sve uz slizivanje sa Vucicem i njegovima. Nabace promociju drzavi, dobiju pare i od drzave i od stranih donatora. Samo njihovi eventovi su bili relativno sigurni - ali cela srbija nema nista izvan kruga dvojke i populacija izvan istog i dalje ne sme da izadje iz ormara. Premijerka moze decu da ima, a ostali LG gradjani ne mogu ni gradjansko partnerstvo. Sta su postigli za zajednicu osim kupanja radikala bokalima duginih boja.
September 11, 2025Sep 11 1 hour ago, Amos said:To je to. To je suština.Ne znam šta da vam kažem, stavovi z-gen koje sam upravo prikupila su alarmantniKao iz 2001. , tako nekakoDominira arhanđel i pop Gavrilo Edited September 11, 2025Sep 11 by Svemir Zeka Godina
September 11, 2025Sep 11 3 minutes ago, Svemir Zeka said:Ne znam šta da vam kažem, stavovi z-gen koje sam upravo prikupila su alarmantniKao iz 2000. , tako nekakoU kom smislu alarmamtni?
September 11, 2025Sep 11 2 minutes ago, harper lee said:U kom smislu alarmamtni?Vrlo agresivnog sadržaja prema, ne samo prajdu, nego lgbt uopšte. Dugo ovako nešto nisam čula. Baš sam u bablu - zaključujem. Nadovezujem se na povezivanje s prajdom
September 11, 2025Sep 11 13 minutes ago, Svemir Zeka said:Vrlo agresivnog sadržaja prema, ne samo prajdu, nego lgbt uopšte. Dugo ovako nešto nisam čula. Baš sam u bablu - zaključujem.Nadovezujem se na povezivanje s prajdomHm, pitanje uzorka, verovatno...Kod moje cere su u drustvu svi uglavnom ok sa lbgt... E sad to je pitanje i mog uzorka, ali je on bas sirok, od strucnih skola do gimnazija...
September 11, 2025Sep 11 15 minutes ago, Svemir Zeka said:Vrlo agresivnog sadržaja prema, ne samo prajdu, nego lgbt uopšte. Dugo ovako nešto nisam čula. Baš sam u bablu - zaključujem.Nadovezujem se na povezivanje s prajdomNisi u bablu, takva je preovladjujuća većina. Samo što neki to ne žele da vide. Pri čemu ta nova konzervativna omladina nije radikalizovana, kao mi milenijalci što smo bili, već su joj ti stavovi neki default/common sense.
September 11, 2025Sep 11 1 minute ago, radisa said:Hm, pitanje uzorka, verovatno...Kod moje cere su u drustvu svi uglavnom ok sa lbgt...E sad to je pitanje i mog uzorka, ali je on bas sirok, od strucnih skola do gimnazija...Isto i kod moje cerke. Doduse, uvek bih verovao vise istrazivanju nego mojoj anegdoti. Sve price koje sam od nje cuo a da su lgbt osobe imale problema, ti problemi su dolazili od mnogo starijih. Ponekad i od nastavnika.