askeladden Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 22 minutes ago, ronin said: Licemerni jadovi... Sokiran sam,u ciljnoj ravnini smo posle maratona,usli na stadion cujemo navijace..i oni tako. 1 1
Milosh76 Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Koga boli Vulin sto ce oni napisati negativan izvestaj? Kao da su ikada ista dobro uradili za demokratiju u Srbiji. Jedan dobar i 200 uzasnih poteza. 2 1
SNARC Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 A bili smo taman..tu..na korak..ma samo sto nismo..i eto Zivote..vanevropska lutalico. 1 1
Popular Post Baldrick S. Posted September 15, 2022 Popular Post Posted September 15, 2022 Nemojte da zaboravite da Srbija dobija najvise novca od predpristupnih fondova od Evropske Komisije od svih zemalja koje su u tom statusu. Zna to vlast vrlo dobro. I Ana B. je radila u organizaciji koja je dobijala dobar deo kolaca od tih para. Skoro 4 milijarde evra bespovratnih grantova za 6 godina (samo u IPA programima), od kojih je barem 40% za unapredjenje administracije i sto bi rekli u komisiji "rule of law" koja znaci puno stvari. Od tih para u najvecem delu zive SNS paraziti u vidu raznoraznih agencija i pratecih tela, rezimskih ngo-a i think-tankova kao i dobar deo same administracije. Zna prvorodjeni vrlo dobro sta bi znacilo da EK ukine ili prepolovi tu pomoc. Ili je nedajboze ukine. Krenuli su lagano sa Madjarskom koja je clanica EU, a tek sa Srbijom koja to nije. Negativni izvestaj ne znaci prosecnom citaocu blica ili danasa nista ali znam da znaci administraciji koja radi na evaluaciji potrosenih para vs. rezultata. Da se tih para odrekne + okrene ledja najvecem trzistu za export/import koju Srbija trenutno ima to je pucanje sebi u nogu. Sto mozda i nije tako lose. Ko zna. 20
Heaviside Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Dobro, poznato je da bi Zvalavi bio u ozbiljnom problemu kada bi mu EU zavrnula slavinu. Ne verujem da ovde ima ikoga kome to nije jasno. Ali, izvini, meni je jednostavno smesna formulacija da ce izvestaj biti "bitno kriticniji". Podrzavaju ovog zlotvora i njegov rezim koji bukvalno ubija ljude vec deset godina. I sad kao treba mrtav ozbiljan da mislim da ce "bitno kriticniji izvestaj" zbog neckanja oko gej parade da nesto promeni? Ne mogu, smesno mi. Ti stvarno mislis da ce da mu zavrnu slavinu zbog ovoga? 5
Popular Post Milošica Posted September 15, 2022 Popular Post Posted September 15, 2022 Prvi put s ocem na Prajd: Od izazovnog detinjstva u Čačku do šetnje uz podršku Osim što je ovo njegov prvi Prajd, postoji još jedna činjenica koja ga čini posebnim. Podršku mladom Čačaninu dok bude šetao ulicama Beograda – pružiće njegov otac. „Moj tata učestvovao je u ratu na Kosovu i Metohiji tokom 1999. godine. Vaspitavan je u patrIjrhalnom duhu. U početku nije mogao da prihvati moje autovanje i bilo mu je potrebno neko vreme, a onda je rekao: ‘I ja želim da te podržim’, i doći će da sa mnom šeta 17. septembra“, emotivno nam priča Lazar. Ova podrška dala mu je neverovatan vetar u leđa i podstakla ga da veruje da se svi mogu promeniti. 8 5
Baldrick S. Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 18 minutes ago, Heaviside said: Dobro, poznato je da bi Zvalavi bio u ozbiljnom problemu kada bi mu EU zavrnula slavinu. Ne verujem da ovde ima ikoga kome to nije jasno. Ali, izvini, meni je jednostavno smesna formulacija da ce izvestaj biti "bitno kriticniji". Podrzavaju ovog zlotvora i njegov rezim koji bukvalno ubija ljude vec deset godina. I sad kao treba mrtav ozbiljan da mislim da ce "bitno kriticniji izvestaj" zbog neckanja oko gej parade da nesto promeni? Ne mogu, smesno mi. Ti stvarno mislis da ce da mu zavrnu slavinu zbog ovoga? Ne mislim, znam. Izvestaj kao izvestaj ne znaci nista. Ne za danas, ne za sutra, ne za 128 dana unapred. Ali kumulativno za period za koji se radi izvestaj znaci puno. Evaluacije u Briselu se ne rade dnevno, rade se za dati period u okviru projektovanog i ocekivanog rezultata. Ovo za obicnog coveka ne znaci ama bas nista. Bukvalno. Ali sve zajedno, sto opet tebi ili meni ne znaci nista hoce. Na zalost, saopstenja su zabava za zutu stampu koja peckaju narod ali u sustini ne znace nista. Dugorocno znace. 2
Heaviside Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Ništa nisam razumeo osim da znaš da će mu zbog ovoga zavrnuti slavinu Al ne danas, ne ni za 3 meseca i ne znači to ništa ali u stvari znači... Meni ovo iz novina i dalje smešno, aj ajde, moguće da je do mene. 1
Bandito Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Menja se trasa šetnje, biće simbolična, svega par stotina metara.
Frank Pembleton Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Toliko o tome.Svima dobro.Svi su pobedili.....shiit has hit the fan. 1
gospa buba Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 jedva chekam da to prodje, pa da krene potpuno nova serija internog drvlja i kamenja ko je kriv ko je izdao ko rachuna budzet za sledecu godinu. onda godinu dana komotno mozemo da se ne bavimo problemom, nego cemo u buducnosti nekad, kad nam neka ptica snese preduslove. neverovatne stvati milimoji sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Milosh76 Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Menja se trasa šetnje, biće simbolična, svega par stotina metara. Odakle dokle? Isto u 17h?Nasao... Kako Nova.rs saznaje šetnja u okviru manifestacije "Evroprajd 2022" biće od Ustavnog suda do parka Tašmajdana
Tale Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Taman da spoje obezbeđenje sa promocijom pitomaca
Bojan Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Kažu da je taj scenario spremljen već nekoliko dana unazad. Stigla je i belgijska potpredsednica vlade. Primila je Ana. Zapravo je Blinken prelomio, jer su u Briselu bili nešto mlaki i skloni da puste to otkazivanje. Mislim ima tamo Vučić i svoje ljude.
Bandito Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Koliko vidim talibani pozivaju da se dođe u crkve, a Crkva Svetog Marka je baš usput i izlazi na park.
Recommended Posts