Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ne učitavam ništa, samo mislim da je u pitanju marketing

• Replies 8k
  • Views 649.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

3 minutes ago, gospa buba said:

nek si ti pomenuo klubove emoji38.pngol:

dug je dan :cry:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Zasto ne?

Pomenuo sam, ali sam ih izjednacio.

Zasto ne?

Pomenuo sam, ali sam ih izjednacio.
dont gou der! :ph34r: :hihi:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ne učitavam ništa, samo mislim da je u pitanju marketing

Nju je sudeći po informacijama sa tvitera skroz preuzeo neki gej stilista/menadzer sa kojim je nerazdvojna. Ne znam kakve je stavove imala ranije.

Ceca kažu podržava sve, i sinu litije i saradnicima prajd. :lolol:

Edited by mraki

...

Edited by vememah

Kruzi neki tvit o brnabicki, lgbt je napada i neki svestenik sa litija. 

Ja, kao Bozije dete, ne mogu da shvatim kako neko toliko visokog ranga moze da izgovara reci zla i mržnje. Bog je Ljubav i ljubav. Ne mozes mrzeti nekog. Jednostavno to nije Vera nego nevera. Sve suprotno. Kakvi smo to ljudi??? 

Svi smo mi Božija deca, nebitno je da li neko veruje u to, koje vere ili ima sopstveni sistem (kao ja)

Razumem i LGBT populaciju, osecaju se izdanim. Mozda gresim, ne pratim nasu scenu, ali ne secam se da se Ana ikada nesto isticala kako ce pomoći LGBT. sa druge strane, opet ja optimista :D, sama njena pojava vec stvara kompromis izmedju ovih, onih i neodlucnih. Ona je most, maglovit, ali za pocetak, postojan za sirenje tolerancije.  

Edited by mustang

• Popular Post

Tu se treba fokusirati na klasnu pripadnost kao određujuću, njeno vezivno tkivo je mnogo snažnije od svih drugih, Ana je privilegovani i eksploatatorski član društva i više joj je stalo do drugih privilegovanih članova nego do ostalih kategorija sa kojima može da se identifikuje u presecima socijalnih skupova (žene, lezbejke, LGBT). Znači povezaniji su zajedničkim interesima domaćin iz Velike Plane i baba i rendom nezaposlenu gej, nego Ana i gej. I tu treba tražiti povezujuće faktore i na njima insistirati. 

Apsolutno. Sve ovo i treba gledati sa ekonomsko-politicke strane a ne da nam mazu oci ovim glupostima. 

Brnabićka je bliža Palmi Končarevskom nego običnom geju ili lezbejki sa Kanarevog brda.

Vlada Srbije obećala je Evropskoj komisiji (EK) da će parada Evroprajd moći da bude održana u subotu u Beogradu.
To saznaje novinska agencija Beta u zapadnoevropskim krugovima.
Obavešteni sagovornici su, međutim, naveli da će putanja parade Evroprajd biti bitno skraćena.
Sagovornici su dodali da u EK postoji ozbiljno nezadovoljstvo postupanjem vlade Srbije. Naredni izveštaj EK o spremnosti Srbije da pristupi Evropskoj uniji biće bitno kritičniji, naveli su.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/vlade-srbije-obecala-briselu-setnja-na-evroprajdu-u-subotu-ce-moci-da-se-odrzi/

Kruzi neki tvit o brnabicki, lgbt je napada i neki svestenik sa litija. 
Ja, kao Bozije dete, ne mogu da shvatim kako neko toliko visokog ranga moze da izgovara reci zla i mržnje. Bog je Ljubav i ljubav. Ne mozes mrzeti nekog. Jednostavno to nije Vera nego nevera. Sve suprotno. Kakvi smo to ljudi??? 

Svi smo mi Božija deca, nebitno je da li neko veruje u to, koje vere ili ima sopstveni sistem (kao ja)

Razumem i LGBT populaciju, osecaju se izdanim. Mozda gresim, ne pratim nasu scenu, ali ne secam se da se Ana ikada nesto isticala kako ce pomoći LGBT. sa druge strane, opet ja optimista [emoji3], sama njena pojava vec stvara kompromis izmedju ovih, onih i neodlucnih. Ona je most, maglovit, ali za pocetak, postojan za sirenje tolerancije.  

A ovi što nisu "božija deca"?
Tj. śto ne veruju u tu priču.
Šta sa njima?

....shiit has hit the fan.
53 minutes ago, Frank Pembleton said:

A ovi što nisu "božija deca"?

to ne postoji :fantom:

Sagovornici su dodali da u EK postoji ozbiljno nezadovoljstvo postupanjem vlade Srbije.

I?

Naredni izveštaj EK o spremnosti Srbije da pristupi Evropskoj uniji biće bitno kritičniji, naveli su. 

:lolol:

Licemerni jadovi...