kud u maglu Simoviću Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 ne učitavam ništa, samo mislim da je u pitanju marketing
Milošica Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 3 minutes ago, gospa buba said: nek si ti pomenuo klubove ol: dug je dan sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Zasto ne? Pomenuo sam, ali sam ih izjednacio.
gospa buba Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Zasto ne? Pomenuo sam, ali sam ih izjednacio.dont gou der! sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
mraki Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 (edited) 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne učitavam ništa, samo mislim da je u pitanju marketing Nju je sudeći po informacijama sa tvitera skroz preuzeo neki gej stilista/menadzer sa kojim je nerazdvojna. Ne znam kakve je stavove imala ranije. Ceca kažu podržava sve, i sinu litije i saradnicima prajd. Edited September 15, 2022 by mraki 2
vememah Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 (edited) ... Edited September 15, 2022 by vememah
mustang Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 (edited) Kruzi neki tvit o brnabicki, lgbt je napada i neki svestenik sa litija. Ja, kao Bozije dete, ne mogu da shvatim kako neko toliko visokog ranga moze da izgovara reci zla i mržnje. Bog je Ljubav i ljubav. Ne mozes mrzeti nekog. Jednostavno to nije Vera nego nevera. Sve suprotno. Kakvi smo to ljudi??? Svi smo mi Božija deca, nebitno je da li neko veruje u to, koje vere ili ima sopstveni sistem (kao ja) Razumem i LGBT populaciju, osecaju se izdanim. Mozda gresim, ne pratim nasu scenu, ali ne secam se da se Ana ikada nesto isticala kako ce pomoći LGBT. sa druge strane, opet ja optimista , sama njena pojava vec stvara kompromis izmedju ovih, onih i neodlucnih. Ona je most, maglovit, ali za pocetak, postojan za sirenje tolerancije. Edited September 15, 2022 by mustang
Popular Post Taihoskopija Posted September 15, 2022 Popular Post Posted September 15, 2022 Tu se treba fokusirati na klasnu pripadnost kao određujuću, njeno vezivno tkivo je mnogo snažnije od svih drugih, Ana je privilegovani i eksploatatorski član društva i više joj je stalo do drugih privilegovanih članova nego do ostalih kategorija sa kojima može da se identifikuje u presecima socijalnih skupova (žene, lezbejke, LGBT). Znači povezaniji su zajedničkim interesima domaćin iz Velike Plane i baba i rendom nezaposlenu gej, nego Ana i gej. I tu treba tražiti povezujuće faktore i na njima insistirati. 16
mustang Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Apsolutno. Sve ovo i treba gledati sa ekonomsko-politicke strane a ne da nam mazu oci ovim glupostima. 2
James Marshall Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Brnabićka je bliža Palmi Končarevskom nego običnom geju ili lezbejki sa Kanarevog brda. 5
vememah Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Quote Vlada Srbije obećala je Evropskoj komisiji (EK) da će parada Evroprajd moći da bude održana u subotu u Beogradu. To saznaje novinska agencija Beta u zapadnoevropskim krugovima. Obavešteni sagovornici su, međutim, naveli da će putanja parade Evroprajd biti bitno skraćena. Sagovornici su dodali da u EK postoji ozbiljno nezadovoljstvo postupanjem vlade Srbije. Naredni izveštaj EK o spremnosti Srbije da pristupi Evropskoj uniji biće bitno kritičniji, naveli su. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/vlade-srbije-obecala-briselu-setnja-na-evroprajdu-u-subotu-ce-moci-da-se-odrzi/
Frank Pembleton Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Kruzi neki tvit o brnabicki, lgbt je napada i neki svestenik sa litija. Ja, kao Bozije dete, ne mogu da shvatim kako neko toliko visokog ranga moze da izgovara reci zla i mržnje. Bog je Ljubav i ljubav. Ne mozes mrzeti nekog. Jednostavno to nije Vera nego nevera. Sve suprotno. Kakvi smo to ljudi??? Svi smo mi Božija deca, nebitno je da li neko veruje u to, koje vere ili ima sopstveni sistem (kao ja) Razumem i LGBT populaciju, osecaju se izdanim. Mozda gresim, ne pratim nasu scenu, ali ne secam se da se Ana ikada nesto isticala kako ce pomoći LGBT. sa druge strane, opet ja optimista [emoji3], sama njena pojava vec stvara kompromis izmedju ovih, onih i neodlucnih. Ona je most, maglovit, ali za pocetak, postojan za sirenje tolerancije. A ovi što nisu "božija deca"?Tj. śto ne veruju u tu priču.Šta sa njima?....shiit has hit the fan.
aram Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 53 minutes ago, Frank Pembleton said: A ovi što nisu "božija deca"? to ne postoji
Heaviside Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Sagovornici su dodali da u EK postoji ozbiljno nezadovoljstvo postupanjem vlade Srbije. I? Naredni izveštaj EK o spremnosti Srbije da pristupi Evropskoj uniji biće bitno kritičniji, naveli su. 1
Recommended Posts