Popular Post Mil@n Posted September 15, 2022 Popular Post Posted September 15, 2022 13 hours ago, copkillah said: ne treba njoj takav marketing Ne da joj ne treba, već sa obzirom na to ko joj je publika, to joj je verovatno anti marketing. A ovo da joj opada popularnost, pa samo ću reći ha-ha. Žena se izmestila iz BG (sticajem okolnosti baš u moje mesto, na totalnoj periferiji), kulira sa mužem i detetom u izobilju a cepa preko i radi svadbe, veselja i ostale nastupe i verovatno za vikend zaradi onoliko koliko prosečan forumaš za 30 godina, dok jednom sponzorskom objavom na instagramu obezbedi porodici šta da jede 6 meseci. Šta god mislio o muzici kojom se bavi, definitivno mi deluje da izvlači maksimum iz svoje karijere i života, pre svega. Nemam nikakav poseban poriv da je branim niti hvalim, ali deluje mi da je malo pametnija pevaljka od ostatka estrade. Svako ko je pobegao od sve te vreve tamo, u startu ima nešto što je razlikuje od ostalih kojima je to bukvalno smisao života, samo da budu viđeni i priznati u tim nekim krugovima iako su ti krugovi prepuni ološa, nemorala, kiča i jeftinoće. 14
radisa Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 1 minute ago, munze said: kako li ce da kazne ove visoke strane duznosnike koji dolaze? Kao i Blera i Klintona 1999... 1
Ptica trkacica Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 2 minutes ago, munze said: kako li ce da kazne ove visoke strane duznosnike koji dolaze? Hau jes nou će da ih kazne. Ovo je dramski vrhunac, pred neočekivani obrt. 2
Popular Post Amos Posted September 15, 2022 Popular Post Posted September 15, 2022 Ja mislim da će ova gej energija koja buja medju dizel bilderima morati da eksplodira jednog dana i onda će svi početi u isto vreme da se balave po teretanama, džipovima i tribinama. Ne pamtim da je ikad bilo više ovog - ljubi te brat, drug moj najlepši, voli te drug tvoj nemoj ništa da brineš, za brata mog jedinog, kućo, rode, lepi, mili. Takav erotski naboj mora jednog dana dovesti do konkretne erupcije. Ako već nije. 4 8
InvisibleLight Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 13 minutes ago, munze said: kako li ce da kazne ove visoke strane duznosnike koji dolaze? i litijase tj tzv antiglobaliste koji su im na platnom spisku..
gospa buba Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 kako li ce da kazne ove visoke strane duznosnike koji dolaze? sudice im u odsustvu. edip. biljani se bash zgusnulo.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Heaviside Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Znači ne mrze pedere zato što su pune para, a ne zato što su plemenite kao mi poštena inteligencija. Bljuc. 2
Milošica Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pre samo koju godinu je promovisala zilotski stajling i zahvaljivala bogu pred kućnim ikonostasom što je zatrudnela i rodila dete, danas promoviše različitost, sutra će naći već nešto. jednom rečju estrada Ili mozda samo shvata da se moze biti vernik i u isto vreme podrzavati razlicitosti. Bezveze su vam ova ucitavanja. 5
radisa Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 2 minutes ago, Milošica said: Ili mozda samo shvata da se moze biti vernik i u isto vreme podrzavati razlicitosti. Bezveze su vam ova ucitavanja. Ako to shvata, onda je Grigorijev izdajnik... Na lomaču sa njom... 1
svashtabezneshto Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 seka aleksić ne mrzi pedere jer radi sa njima poslednjih 20 godina, predrasude prema folk pevačicama nekako nisu u tradiciji lgbt borbe odnosno borbe za ravnopravnost. inače je ovaj njen aktivizam počeo sasvim slučajno kad su je na nekom skupu početkom leta u prolazu pitali da li bi pevala na prajdu očekujući negativan odgovor jer je (i) vernica. 6
gospa buba Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 ne moze zenica i da metanishe u svoja 4 zida i da podrzava razlichitosti? shto ne moze? samo malo nepreciznije chitanje knjige ili nechitanje knjige uopshte, et voila! nije bash da ako pop skochi u bunar, svicedu da poskachu, ne biva ni to.zar nije verovanje, a i neverovanje, 1 slojevt aranzman mislim, chas posla upadamo u rupu iz koje mi njoj govorimo kom bogu ce da se moli i koga ce da podrzava. ne bih ja to, to ce porfirije sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 3
Popular Post Milošica Posted September 15, 2022 Popular Post Posted September 15, 2022 (edited) Sad cu mozda ja da ucitivam, ali mi deluje da neki ne zele prihvatiti da je jedna "estradna pevaljka" na istoj "strani" sa nama. Nesto slicno kao kad ljudi ne zele prihvatiti da Zapad nema problem sa Vucicem, ili da su i Partizan i Zvezda drzavni i favorizovani klubovi i formalno i sustinski Edited September 15, 2022 by Milošica 14
Popular Post James Marshall Posted September 15, 2022 Popular Post Posted September 15, 2022 ekšli podrška progonjenim manjinama je mnogo više u skladu sa izvornim hrišćanskim učenjem nego "ubi pedera" i ovo "šta oni meni ima da šetaju" litijašenjem i prijetnjama nasiljem. To šta crkva priča je ionako za okačiti mačku o rep, oni su se glavnine tog učenja odavno vremenom odrekli. 13
Filozof manijak Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 U Svetom Pismu lepo piše: Ljubi bližnjeg mog
gospa buba Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Sad cu mozda ja da ucitivam, ali mi deluje da neki ne zele prihvatiti da je jedna "estradna pevaljka" na istoj "strani" sa nama. Nesto slicno kao kad ljudi ne zele prihvatiti da Zapad nema problem sa Vucicem, ili da su i Partizan i Zvezda drzavni i favorizovani klubovi i formalno i sustinski [emoji3]nek si ti pomenuo klubove [emoji38]ol:dug je dan sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Recommended Posts