namenski Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 3 hours ago, mraki said: Nije on ni lud, onako malo шенуо, ni covek pogodjen porodicnom tragedijom, pa eto malo da mu se progleda kroz prste... On je jedna najobicnija Битанга... 2 1 Link to comment
zmanic Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Imamo li nekog kandidata, van srbijice, za budućeg Ajatolaha?Nekako mi Grigorije nije kandidat za smenu "Reze Pahlavija", kad krene narod masovno da litija, što zbog grejanja, što zbog cene struje etc....Inamo li spremnog kandidata, ili mora ponovo CIA/KGB da ga smišlja??? 1 Link to comment
Filozof manijak Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Jel može patrijarh da se impičuje? Link to comment
zmanic Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 čitam "izbičuje"...Može sve kod nas, valjda vidiš. Link to comment
pt 2.0 Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 ladno su mi neke koleginice bile na događaju. Q - dobro brate šta ti imaš protiv gejeva? A - ništa, ta tema je skroz sporedna, ali ću da idem na sve što je protiv vlasti. 1 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 50 minutes ago, zmanic said: Imamo li nekog kandidata, van srbijice, za budućeg Ajatolaha? Nekako mi Grigorije nije kandidat za smenu "Reze Pahlavija", kad krene narod masovno da litija, što zbog grejanja, što zbog cene struje etc.... Inamo li spremnog kandidata, ili mora ponovo CIA/KGB da ga smišlja??? Imamo! Bodirogu Pa ima ekipa oko Grigorija, u inostranstvu. Link to comment
gospa buba Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 tu se srecom narodi ne pitaju nishta sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1 Link to comment
mraki Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 31 minutes ago, pt 2.0 said: ladno su mi neke koleginice bile na događaju. Q - dobro brate šta ti imaš protiv gejeva? A - ništa, ta tema je skroz sporedna, ali ću da idem na sve što je protiv vlasti. fenomenalno zaista 1 Link to comment
Baldrick S. Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Thx. A u Poljskoj?Bila 25 juna. Inače su prajdovi u Poljskoj pre kovida bili najmnogoljudniji u zemljama srednje i istočne evrope. Link to comment
radisa Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Just now, Zlurad said: 4 hours ago, mustang said: Thx. A u Poljskoj? Bila 25 juna. Inače su prajdovi u Poljskoj pre kovida bili najmnogoljudniji u zemljama srednje i istočne evrope. A jesu imali i litije? Link to comment
Baldrick S. Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Oni su katolici, oni imaju procesiju ne litije [emoji14] 1 Link to comment
radisa Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 3 minutes ago, Zlurad said: Oni su katolici, oni imaju procesiju ne litije Ok, a jel' bilo procesija? Inače, mislim da u prevodu, recimo Gospđe De Monsoro, od A. Dime, koji imam, piše litije, ne procesija... Link to comment
Filozof manijak Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Quote Mandatarka za sastav Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom otkazivanja manifestacije Evroprajd, da država ne želi bilo kome da uskrati Ustavom garantovana prava već da je pitanje kakve posledice održavanje takvog skupa može da ima po Srbiju. Ona je povodom odluke o otkazivanju LGBT skupa najavljenog za septembar, kazala da je to „više molba“ i da ni prethodna vlada „nikom ništa nije zabranjivala“. „To je više molba nego što im kažemo: ‘nemojte da šetate’. To je u skladu sa Ustavom ali je drugo pitanje kakve posledice ima po našu državu. Radi se o tome šta je u ovom trenutku moguće i kako čuvamo našu stabilnost. 1 Link to comment
Baldrick S. Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Ja koliko vidim samo se poslednjih par godina priča o nekom antiLgbt-ju u Poljskoj jer su lokalne paše zajahale na vlast pa maju narod glupostima. Kako da ukrasiš modernu litiju/procesiju slovom Z i Putinom a da živiš u Poljskoj a da je u gostima 300/400 ukrajinskih gostiju? Ne bi izgledala porodično već nako bljak. A i sad su izgleda prezubili poljski mrzitelji - rusi, nemci, eu, gas, toplota....-sve mrze ovih dana, previše bi im bilo još i pride. Mada iskreno ne pratim Poljsku, ovo izguglao datum da odgovorim o datumu [emoji39] Link to comment
Recommended Posts