April Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 gde si naso tucani gril? Buvljak Szabadka, 1200 dindziBerghoffer ili tako nesto
assück Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Berghoff. misim da moja majka ima isti takav, nije los.
Isis Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) sorry za off, samo jos par pitanja - jel to tamo standardna ponuda ili si ti lsucajno naleteo i kojim danima radi taj buvljakberghoff je moja omiljena serpa u kuci. volim berghoff. Edited May 23, 2012 by Isis
April Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) sorry za off, samo jos par pitanja - jel to tamo standardna ponuda ili si ti lsucajno naleteo i kojim danima radi taj buvljakberghoff je moja omiljena serpa u kuci. volim berghoff.Standardna ponuda. Bilo je nekoliko varijanti u slicnoj cenovnoj kategoriji, npr. keramicki, ali su mi objasnili da je tuchani najbolji izbor. U Subotici ga ima sigurno.edit: Su buvljak radi svakodnevno, negde do 16-17 sati, cak i praznicima(trakalica: ako ne rade rimokatolici, rade pravoslavci i vice versa) Edited May 23, 2012 by April
Аврам Гојић Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) Berghoff. misim da moja majka ima isti takav, nije los.zaista postoji firma berghoffer koja je onako, niza srednja klasa masivnog posudja i cesto se nalazi na buvljacima.ako je ovo zaista berghoff tucani grill, onda je to ponuda veka posto to kosta oko 50 evra.edit: dakle tako. Aprile, sta jos imaju od tucanog posudja? Edited May 23, 2012 by Marko M. Dabovic
April Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 zaista postoji firma berghoffer koja je onako, niza srednja klasa masivnog posudja i cesto se nalazi na buvljacima.ako je ovo zaista berghoff tucani grill, onda je to ponuda veka posto to kosta oko 50 evra.edit: dakle tako. Aprile, sta jos imaju od tucanog posudja?Mislim da si u pravu, ovo je neka buvljačka varijanta Ponuda tučanog posudja u nedelju bila solidna. Ja se zalepio za tučanu tanjiraču, ali me moja gospođa nagovorila da odustanem.
Аврам Гојић Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) Ponuda tučanog posudja u nedelju bila solidna. Ja se zalepio za tučanu tanjiraču, ali me moja gospođa nagovorila da odustanem.wtmil, papucaru. ja bih kupio pa makar ni ne znao sta s njom da radim posto nemam dvoriste. a onda bih morao da pisem teze o Fojerbahu tome zasto sam kupio nepotreban i izuzetno masivan predmet. Edited May 23, 2012 by Marko M. Dabovic
henrik larsson Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Nakačiš joj mehanizam i kazaljke i koristiš je kao podni sat.
April Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Nakačiš joj mehanizam i kazaljke i koristiš je kao podni sat.Bolje kao mega pikslu
ajgor Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 A sad pratimo i one pastice koje W mutjka, samo bez branja majcine dusice(to mozda moze na NBg, kod nas na Vracaru ne uspeva)Hmmm... Ovde na hardcore Zvezdari (okretnica trole) majčina dušica uredno raste u sanduku okačenom o terasu. Prošle godine sam, otprilike u ovo doba, samo prosuo seme iz kesice kupljene na Kaleniću, pažljivo zalivao dok nije nikla. Tokom leta je ohoho porasla, redovno sam je brao, a bez muke je pregrmela onaj zimski kijamet. Mislio sam da će biti veća frka jer mi je prethodna tura izmrzla jedne zime posle desetak godina urednog rastenja i cvetanja, no sve je išlo laganeze.
April Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Ovde na hardcore Zvezdari (okretnica trole)Pozz za Čingrijinu 13!
duda Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Hmmm... Ovde na hardcore Zvezdari (okretnica trole) pozdrav komšija :)
gospa buba Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 otkrio sam da je avokado u pasulju, naseckan na kockike, dojajna stvar!masnjikav, topi se u ustima, a ima neobican ali lep ukus.to moze da bude i bolje od bundeve u pasulju, s obzirom na avokado!
Recommended Posts