sailorman Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Pozdravio vas još juče Empe sa ovim videom. Zaključili smo da je naj WTF momenat to što je rediteljka s Detelinare.
Turnbull Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) Uh, izvinjavam se zbog dupliranja, retko zalazim na Bgd topik pa nisam ni video da si postavila. Edited March 22, 2014 by Syme
čekmeže Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Pozdravio vas još juče Empe sa ovim videom. Zaključili smo da je naj WTF momenat to što je rediteljka s Detelinare. Da je sa Limana bilo bi drugačije?
Turnbull Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Pa to je valjda kao kad se obelodani da je neki homofob zapravo gej. Naravno da njegova homofobija nije time ništa gora nego što bi bila, ali moraš priznati da je zabavno.
kobni zelaya Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Ajde ja da kažem da je trejler za taj nekakav film izuzetno uspeo, jer je za dva dana po objavljivanju izazvao mnogo komentara po netu, na fejsu ludilo, itd. Bez tog trejlera, verovatno niko od nas ne bi nikada ni čuo za taj film.
kobni zelaya Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 :) Naravno, imaš takve ljude kao što je Yoma, koji su ti pokretna radio Mileva u svakom smislu, te će sve što ima veze sa njom, makar i na najjadniji mogući način izazvati neku pažnju, doduše u nekom tom, ograničenom urbanom našem miljeu.
sailorman Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Da je sa Limana bilo bi drugačije? Da da! Kao i obično, ubo si pravo u sridu! Liman je West Kensington Novog Sada!
sailorman Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) Ajde ja da kažem da je trejler za taj nekakav film izuzetno uspeo, jer je za dva dana po objavljivanju izazvao mnogo komentara po netu, na fejsu ludilo, itd. Bez tog trejlera, verovatno niko od nas ne bi nikada ni čuo za taj film. Pih, pa ovo samo znači da će nešto veći broj ljudi osetiti užasan transfer neprijatnosti, ne? Mislim ne znam kakvi su komentari, ja uradak ne bih videla da nije Empea i Symeta. Edited March 22, 2014 by sailorman
kobni zelaya Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Ma komentari su mahom isti kao i na forumu, da je to grozno i jadno. Ali to je trejler, on je valjda tu da poveća gledanost filma (koji može biti ko zna kakav). Ako je takav kao trejler, pa to je u tradiciji onog prejadnog filma sa Čavketom iz devedesetih. Ništa novo dakle, ni prvi ni poslednji put u Beogradu gradu, koji je imao i mnogo zanimljivije i društveno prihvaćenije primere urbanog ludila, film Dečko koji obećava, na primer.
Lord Protector Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 tetka je novourbana, slowe, a ti nemas pojma. ruralno je novo urbano. cevap je novi tartuf a pivo iz mikropivare novi viski. Vidi Morgana šta je problem. Kada je teči uništila urbani život tetka se pokondirila i poželela da postane naprečac velika građanka. Pošto ima love kao blata počela je da simulira tečin prošli život ali na neuverljiv, malograđanski način. Postala je veliki donator crkve i new born vernik, ćerku je uvukla u izdavački posao (time se bavila tečina porodica decenijama) iako ga ona ne voli, počela je da dovlači gradske face na svoje hebeno imanje i da stvara jedan užasni hibrid seljaštva, malograđanštine i nedostatka ukusa. Tetka je pokretni urbicid.
DarkAttraktor Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Ja sad prvi put čuo za dotičnu, a trejler izgleda kao DVD extra za onaj Geto. Jedna od najtužnjih stvari u klipu je to što se ona kao s nekim svađa, a u stvari se ne vidi ni sa kim, stiče se utisak da se svađa sa nekakvim fantomima. Baš, baš tužno. tacno tako. kao onaj Japanac sto se krio u dzunglama Filipina do 1972 dok ga nisu obavestili da je rat prestao.
Malkmus Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 To sa Čavketom je duh vremena, vrsta dokumenta. Nije samo Čavke, to je jedan (i drugi) deo tada takoreći bipolarnog Beograda.
DarkAttraktor Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) borba protiv narodnjaka - prvo kao tragedija, a posle kao paranoidna deluzija. Edited March 22, 2014 by DarkAttraktor
Recommended Posts