Halvard Posted May 2 Posted May 2 Za Vesnu je ovo definitivno kraj takmičenja, a moguće i za Martinu 1
Halvard Posted May 2 Posted May 2 39 minutes ago, Halvard said: Ovo Nensino je sad bilo najgore gađanje i istoriji Survivora. I nakon ovog ispade heroina večeri.
Sokrat Posted May 2 Posted May 2 Perić se ne seća da je Nađa u prvoj sezoni išla 5 puta na jednom poligonu
Sara Posted May 2 Posted May 2 I meni se cini da je Nadja u vise navrata trcala po 3-4-5 puta Sta bi moglo biti to 'neprijatnije' od uobicajeno neprijatnog?
Choda Posted May 2 Posted May 2 Vesna iz out probably, koleno kad pocne da ispada cesto to moze biti bas zajebano.
Halvard Posted May 2 Posted May 2 28 minutes ago, Sara said: I meni se cini da je Nadja u vise navrata trcala po 3-4-5 puta Jeste, posle Jovaninog ispadanja, kad su ostale tri bile povređene i "povređene" Mihaelina faca u najavi na plemenskom ukazuje na nešto dramatično, ali biće moša verovatno.
Sara Posted May 2 Posted May 2 Sigurno mosa. Ne vidim ni kakvu bi dodatnu neprijatnost pri glasanju donelo ispadanje Vesne ili Martine
Halvard Posted May 2 Posted May 2 Jedino ako su odlučili da od sad ogrlica postaje magična, pa Stefan mora da nominuje nekog.
Valk Posted May 2 Posted May 2 Zašto je Katarina išla drugi put (protiv Mihaele) sa samo jednim krugom pauze a Anđela nije nijednom? Inače, čim sam videla da su autići u igri znala sam da plavi dobijaju. Svake godine su crveni adrenalinski nabijeniji od smirenih plavaca, tačno vatra i voda. Sećam se Drage prošle godine, ona nije mogla sa sobom da se izbori u ovakvim igrama uopšte. Martina deluje da je out. Ako joj je puk'o mišić - bye
Sara Posted May 2 Posted May 2 26 minutes ago, Halvard said: Jedino ako su odlučili da od sad ogrlica postaje magična, pa Stefan mora da nominuje nekog. Moguce, bilo je vec nesto slicno.
Valk Posted May 2 Posted May 2 29 minutes ago, Halvard said: Jeste, posle Jovaninog ispadanja, kad su ostale tri bile povređene i "povređene" Ovo za "povređene" je i dalje ružno, lekari su ti koji govore ko jeste a ko nije za poligon, ne ostavlja se takmičarima da sami odluče.
Sara Posted May 2 Posted May 2 Milica je imala povredu primicaca za koju smo svi mislili da je fejk, cak je koliko se secam gluperda i izjavila neku nebulozu kojom je samo dolila ulje na vatru. Ne secam se da smo prosle godine sumnjicili nekog da folira povredu.
Valk Posted May 2 Posted May 2 3 minutes ago, Sara said: svi -1 Rekla Nađa da se folira, a dr Branka rekla u S+ da je Comi bila stvarno sprečena da igra. Kome verovati
Recommended Posts