Milošica Posted April 20 Posted April 20 Damjan u ovoj igri kao Isus, a i Luka i Nikola ovako mršavi kao neki velikomučenici na krstu. 1
Sokrat Posted April 20 Posted April 20 Dorijan se trudi da izvuče živu glavu protiv Stefana, upada u vodu, a sa plave klupe se čuje "Doks, imao si ga". 1 2
Valk Posted April 20 Posted April 20 1 hour ago, Sokrat said: Dorijan se trudi da izvuče živu glavu protiv Stefana, upada u vodu, a sa plave klupe se čuje "Doks, imao si ga". Kako ga je lansirao Stefan, umrla sam, Nikolica makar sam skočio - jebeš poen.
Halvard Posted April 20 Posted April 20 Ovog puta Nova HR preuzima palicu u kretenizmu, prikazali su najavu za ponedeljak(!) i tako spoilovali ko je ispao Spoiler Danjav 1
Milošica Posted April 20 Posted April 20 (edited) Kako volite da olakšate sebi tako što će još neko videti, kao stavite spojler a znate da nas kopka Edited April 20 by Milošica 3 1
Halvard Posted April 20 Posted April 20 Koliko siroti Stefan umire u sebi kad ga nateraju da učestvuje u ovim grupnim smatranjima pred kamerama Nervira šte me što produkcija ovoliko insistira na međusobnom ogovaranju plemena, čini mi se da ranije bilo toga baš toliko.
Valk Posted April 20 Posted April 20 59 minutes ago, Halvard said: Koliko siroti Stefan umire u sebi kad ga nateraju da učestvuje u ovim grupnim smatranjima pred kamerama Stefan me podseća na Denisa. Razvaljivač poligona i jaka individua, no, kao i Denis ima problem sa uklapanjem u pleme/tim. Razlika je što je Stefan dobrica koja ćuti i trpi a Denis je prgav, ne ferma nikog i samo saspe šta ima. Najavljuju povratak Ukija, daj bože više, odužilo se. 1
Halvard Posted April 20 Posted April 20 (edited) Šteta što Anđela nije purgerica. Katarina sa facijalnim ekspresijama kao Ivana Konstantinović na spidu. Nadam se da je Mitar ovim iskopao sebi rupu, postaje nepodnošljiv. Edited April 20 by Halvard 2 1
Sara Posted April 20 Posted April 20 Mitar ozbiljno ugrožava Ognjenovu poziciju😂 Sav je nevin ko francuska sobarica Sisica. Ogi je bar autentično fijuknut 1
Halvard Posted April 20 Posted April 20 Ali super je i Vesnin pakleni plan da pošalju Mitra u duel "jer će se sigurno vratiti" 3
Valk Posted April 20 Posted April 20 (edited) Mitar se ugovnao s ovim oko Anđele, čak se i Voja iskreno zabezeknulo šta on radi. Vesna, Katarina i Tijana su se solidno uvredile čini mi se, ne bi me čudilo da ga stave na shit listu. @Halvard da da, hahahahaha, fazon "plati ti, nije mi ni do čega" Luku nokautirala PČELA 😂 😂 😂 Edited April 20 by Valkyrie 1
Halvard Posted April 20 Posted April 20 Ajao, Luka Sad kad mu Ognjen na plemenskom kaže da se nada da nije ništa strašno 2
Sara Posted April 20 Posted April 20 Ma, da, Mitar sam sebe ukopao, a taman ga krenulo na poligonima. Luka bi bolje prošao da ga je ubola raza☹️
Recommended Posts