Halvard Posted April 20 Posted April 20 (edited) Ova epizoda S+ sa Leom me podsetila koji je to mindfuck bio da se Nora (za koju smo u početku SVI tvrdili da je promašila show) dovukla do top 4, pored živih Lea, Sanje, Marine, pa čak i Anđele. Ali i to su čari Survirora. Ruku na srce, i kod crvenih u prvoj sezoni Nađa i Stevan objektivno nisu bili mnogo bolji, ali tu je jedino Vladimir značajno odskakao i više zasluživao mesto do onog Nađinog manevra, za ostale nikakva šteta. Zato je tadašnja finalna četvorka plavih bila tip-top, nije moglo bolje. Edited April 20 by Halvard
Valk Posted April 20 Posted April 20 Ali koliko je i taj Leo nadrealan, koje sve mentalne akrobacije napravi da opravda sve što su radili Denisu i Davidu A onda oplete po sadašnjim crvenima koji kao "spletkare" iako su realno otvoreno i u lice odmah rekli koga će izbaciti i zašto, plus Ognjena odmah istresoše iz gaća čim je probao da petlja i nominovali ga. Jadničak, Tonka ga ne ferma 2% od Survivora, a on still holds her torch
Sara Posted April 20 Posted April 20 To je i meni upalo u oci, proslogodosnji Plavi su nenadmasni sto se medjuljudskih odnosa tice, imali su bre dva kampa, Leo sinoc kaze da se u kampu nisu jedni drugima ni javljali (al na poligonu su bili tim) Samo ne bih rekla da su ostali bilo sta radili Denisu sto Denis nije mogao da podnese i uzvrati jos jace, kad se samo setim onog famoznog izvinjenja u stilu 'izvini sto sam rekao da si debil al ja to stvarno mislim'😂 Tonka je potoke suza lila zbog njega😂 Tesko da ce bilo koja produkcija uspeti da sastavi tako lud tim ponovo. Leo je znaci totalno izvisio kod Tonke? Tjah, ocekivano. Ipak, svidja mi se Leo, bio je super na igrama, jedina zamerka - previse mutav, izgleda da je u zivotu dobrica i sam za sebe kaze da ga ljudi uglavnom vole. Od kad je Duda javila da je Mario ravna linija smrti, malo sam blaza prema Pericu. Mnogo hvale ovu postavku i najavljuju nevidjene preokrete, pitam se treba li im verovati i nadati se?!
Halvard Posted April 20 Posted April 20 (edited) Pa ne znam, Tonka reče da je ostala u kontAktu sa svima iz svog klana i da se svakodnevno čuju, tako da se nadam da i Leo dobija malo pažnje. Svidelo mi se što je Leo stvarno Survivor fan i vidi se da se čovek uživljava, da prati i da mu je zabavno da priča o svemu tome, za razliku od većine ovih koji samo odrađuju obavezu iz ugovora. Što se Bokija tiče, Hrvati kažu da Mario nije grlio Mateu i Anđelu kad su se nedavno rasplakale, sad ne znam je li to + ili - za Bojana Edited April 20 by Halvard
Sara Posted April 20 Posted April 20 (edited) Sad nesto mastam kako bi bilo carski da za nas prenosi Kojo, a za njih Bogdan @Halvard mislila sam 'izvisio' u ljubavnom smislu, sigurno su ostali u dobrim odnosima Edited April 20 by Sara 1
Milošica Posted April 20 Posted April 20 (edited) Da prenosi Sergej. Poslala bi ga produkcija posle dva dana kući. Edited April 20 by Milošica 2
Halvard Posted April 20 Posted April 20 Nevena je svojevremeno rekla da joj je Boki bio najveća podrška tamo i da ne bi izdržala u Survivoru da nije bilo njega. Nije ni čudo što ga Maša onda hejtuje 1
Milošica Posted April 20 Posted April 20 (edited) Dobar je Boki zvani Valk. Ja ga gotivim. Edited April 20 by Milošica 1
Valk Posted April 20 Posted April 20 56 minutes ago, Sara said: Samo ne bih rekla da su ostali bilo sta radili Denisu sto Denis nije mogao da podnese i uzvrati jos jace, kad se samo setim onog famoznog izvinjenja u stilu 'izvini sto sam rekao da si debil al ja to stvarno mislim'😂 Bog! 23 minutes ago, Halvard said: Tonka reče da je ostala u kontAktu sa svima iz svog klana i da se svakodnevno čuju Pa vrv on zove nju! Quote tako da se nadam da i Leo dobija malo pažnje. 1
Valk Posted April 20 Posted April 20 14 minutes ago, Milošica said: Dobar je Boki zvani Valk. Ja ga gotivim. Jel ti se malo svađa? 1
Milošica Posted April 20 Posted April 20 7 minutes ago, Valkyrie said: Jel ti se malo svađa? Ne smem sa tobom. 1
Valk Posted April 20 Posted April 20 27 minutes ago, mire said: dobićeš ručnu električnu našinu u vugla Samo fer fajt, i to nefizički. 1
Recommended Posts