Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena

salerokada

Recommended Posts

Posted

Takvi su mu komentari zato što je on takav.

Kao Aca Informacija, blebeće bezveze i smara, samo što Aca bar nije sklon "masnim" forama.

Posted

Ruku na srce, Matea deluje kao jedna od retkih koja ima neku ideju kako će da gađa i radi to promišljeno, za razliku od većine koja se vodi zakonom velikih brojeva po principu jedna će kad-tad ući/pogoditi.

Zato i više puta uspeva da nadoknadi zaostatak od pola dana jahanja na poligonu.

Posted
1 minute ago, Halvard said:

Ruku na srce, Matea deluje kao jedna od retkih koja ima neku ideju kako će da gađa i radi to promišljeno, za razliku od većine koja se vodi zakonom velikih brojeva po principu jedna će kad-tad ući/pogoditi.

Zato i više puta uspeva da nadoknadi zaostatak od pola dana jahanja na poligonu.

Dalmatinka se boća od rođenja.

Kao i Mihe™

Posted

Aaaaa, Sumejino pravilo™ na delu, u obratnom izdanju.

Verovatno Alex, dakle.

Posted
2 minutes ago, Halvard said:

Aaaaa, Sumejino pravilo™ na delu, u obratnom izdanju.

Verovatno Alex, dakle.

Pa ima 4 xx i 6 xy

Logično je da leti muško.

Kako Damjan brže bolje pita Mateu šta će joj biti bitnije, statistika ili međuljudski odnosi :lolol:

• Haha 1
Posted (edited)

A šta znam, sećaš se da su plavi pola prve sezone izgurali sa dva i po muškarca, ili ono kad je Nađa sama igrala protiv četiri plave. Ništa in ja ne virujen oko tih pravila. :fantom:

Edit: a jebote dosta više sa Alexovom izjavom u PM, smaraju više nego afera kokos prošle godine.

Edited by Halvard
Posted (edited)

Meh, očekivano. Zadnji je došao™, kao takmičar baš i nije zablistao, kampanja uvređenog Luke i to je to.

Edited by Halvard
Posted
25 minutes ago, Halvard said:

A šta znam, sećaš se da su plavi pola prve sezone izgurali sa dva i po muškarca, ili ono kad je Nađa sama igrala protiv četiri plave. Ništa in ja ne virujen oko tih pravila. :fantom:

Pa tad su i uveli pravilo, dooh.

Ne sme da ostane duplo manje jednog pola.

Crvenima bi odgovaralo da ispadne Alex.

Posted (edited)

Baš sam skoro ponovo gledao tu epizodu, najjači događaj u Survivoru ikad, teško da će ikada išta nadmašiti sve što se tad izdešavalo :ziga:

Edited by Halvard
Posted (edited)

Evo ti je Nevena u video uključenju u S+

Obavezno pogledajte klip u S+ gde Uroš prepričava svoju borbu sa nekom ribom u moru. Plakanje!

Edited by Valkyrie
  • Hvala 1
Posted

Fala ti ko sestri!

Naravno da će je uključiti jednom kad ja rešim da ne gledam zbog Stevana. :dry:

Lijepa li je... :love5:

• Haha 1
Posted

Od tih tvojih sezonskih plavih mezimica, Tonka je realno najlepša.

Nevena mnjah đene-đene ali Martina liči na miša, jbt, kako si se po svaku cenu morao opet zatreskati u Hrvaticu evo neznambogami.

Stevan je korektan bio, nikoga nije blatio niti bio umišljen. Marko i dalje malo kiseo zbog prošle godine.
Nervira me što se svi utrkuju ko će jaču šlajmaru da zalepi na crvene, nerviraju malo i mene ali nisu najgori ljudi na svetu ikad, jbt.

• Haha 2
Posted

Ma ne, Martina je više da se ispoštuje tradicija :lolol:

Simpa mi je i ličila mi je na Kristen Bel dok joj nisu izrasli brkovi i sparušila se od nejela, ali to je to. Zapravo najviše i zameram produkciji što nisu stavili neku lijepu & okretnu susjedu da mogu opet da crushujem kao čovek :fantom:

Kad god vidim ove crvene iz druge sezone, pomislim da bi pravi reality show bio da smo gledali šta se događalo među njima nakon što su se vratili s ostrva.

Posted (edited)

Ali najžalosnije je što su pre skoro 15 godina Marijana Mićić i Antonija Blaće mogle zajedno da vode Velikog Brata i da to funkcioniše savršeno, mislim da je Antonija čak i samostalno vodila neke specijalne emisije na Pinku.

A evo sad ovi već treću sezonu istrajavaju u ovoj debilnosti sa dva odvojena voditelja i čak smanjuju njihovu interakciju sa "suprotnim" plemenom, po nekim rečenicama plavih lako se da zaključiti da zapravo odgovaraju na Marijevo pitanje jer ono što kažu nema veze sa Bojanovim lupetanjima, tj. pitanjima.

Edited by Halvard
Posted
2 minutes ago, Halvard said:

po nekim rečenicama plavih lako se da zaključiti da zapravo odgovaraju na Marijevo pitanje jer ono što kažu nema veze sa Bojanovim lupetanjima, tj. pitanjima.

Bukvalno, na prošlom plemenskom u sred crvenog spotlajta upada Martina sa svojom pričom kako je odrasla u domu za nezbrinutu decu, niđe veze s temom.