duda Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 (edited) Vesna pravi veći zaostatak od Varje . Šema već kao šablon. Crveni krenu jako i onda stanu. Ed. Izgleda i Stefana počela da hvata glad. Edited April 3, 2024 by dùda
duda Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Konačno poligon gde brzina prelaska ima značajniju ulogu Tu Varja (a videlo se i Vesna), nemaju šanse.
Halvard Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Nensi "građom strahovito podseća na Nevenu"?! Bojane Periću, prestani da se drogiraš. 4
duda Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 U jednom je Boki u pravu. Crveni ko da su opsednuti, stalno se osvrću na plave i tu izgube dragocene sekunde 1
Meduzalem Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 (edited) ^ Definitivno. Edited April 3, 2024 by Medusa_trip
duda Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Suzana Mančić, Andrej Rot i Olga Noseva Razbiću TV aparat 2 1
Valk Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 (edited) Duda ljubomorna što Suzani pljušte komplimenti! 31 minutes ago, dùda said: Vesna pravi veći zaostatak od Varje . Tako je delovalo ali Matea i Mihaela nisu isto. Ne menja stvar da Vesna na momente deluje groteskno. Popizdeću od Perića, degenerik tupavi koji komentariše GUZE i građu takmičarki i šta može da uđe u koju rupu a onda kenja kako je Survivor family friendly show. Bolid logorejični, dobro ga je Maša posrala sinoć u S+ Edited April 3, 2024 by Valkyrie 1
duda Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Meni je Vesna danas baš delovala užasno nespretno. Šta je to Maša rekla o Periću ?
goofs Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Ruku na srce (a ne gotivim nešto puno Perića), on mora po 10-15 puta da komentariše isti poligon, istu borbu sa istim ljudima, ako se i potrudio da smisli nešto zabavno i simpatično ispuca to u prve tri runde. Onda mu ostaje da improvizuje nešto, što ispadne nesrećno, ili da nas ubije u pojam od dosade. 1
Halvard Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 17 minutes ago, dùda said: Suzana Mančić, Andrej Rot i Olga Noseva Razbiću TV aparat Mislio sam da ne može ništa gore od klinike Adžibadem i drage ćerke Ane, ali avaj. Martina baš zaređala s porazima, jbg. Aj bilo je i vreme da plavi glasaju, tipujem na jedno od dvoje novih. Alex je delovao kao veliki potencijal ali zapravo nije ništa posebno.
Valk Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 3 minutes ago, dùda said: Meni je Vesna danas baš delovala užasno nespretno. Šta je to Maša rekla o Periću ? Jeste bila kao prakljača, i spora i smotana. Pa još protiv Mihaele. Mašu je pitala kakav je BP kao voditelj, maltene jel stvarno tako zabavan - Maša ni 5 ni 6 nego "užasan je, jede onu hranu od nagrada pred nama, priča sve vreme i stalno nas zeza" Danijela kao hehe, malo šale zar ne.. Maša "pa ja imam taj problem što stalno govorim istinu/iskreno" tako nešto. Bez da se ograđuje ili okreće na zezanje. 1
Valk Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 3 minutes ago, goofs said: Ruku na srce (a ne gotivim nešto puno Perića), on mora po 10-15 puta da komentariše isti poligon, istu borbu sa istim ljudima, ako se i potrudio da smisli nešto zabavno i simpatično ispuca to u prve tri runde. Onda mu ostaje da improvizuje nešto, što ispadne nesrećno, ili da nas ubije u pojam od dosade. Uvek može da ne ide na tromesečno letovanje na Karibe, mlati pare i skreće pažnju na sebe i svoju "karijeru". 1
goofs Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Ma može, ko ga šljivi, nego kažem samo zašto su mu komentari glupi i dosadni.
Recommended Posts