duda Posted April 3 Posted April 3 (edited) Vesna pravi veći zaostatak od Varje . Šema već kao šablon. Crveni krenu jako i onda stanu. Ed. Izgleda i Stefana počela da hvata glad. Edited April 3 by dùda
duda Posted April 3 Posted April 3 Konačno poligon gde brzina prelaska ima značajniju ulogu Tu Varja (a videlo se i Vesna), nemaju šanse.
Halvard Posted April 3 Posted April 3 Nensi "građom strahovito podseća na Nevenu"?! Bojane Periću, prestani da se drogiraš. 4
duda Posted April 3 Posted April 3 U jednom je Boki u pravu. Crveni ko da su opsednuti, stalno se osvrću na plave i tu izgube dragocene sekunde 1
Valk Posted April 3 Posted April 3 (edited) Duda ljubomorna što Suzani pljušte komplimenti! 31 minutes ago, dùda said: Vesna pravi veći zaostatak od Varje . Tako je delovalo ali Matea i Mihaela nisu isto. Ne menja stvar da Vesna na momente deluje groteskno. Popizdeću od Perića, degenerik tupavi koji komentariše GUZE i građu takmičarki i šta može da uđe u koju rupu a onda kenja kako je Survivor family friendly show. Bolid logorejični, dobro ga je Maša posrala sinoć u S+ Edited April 3 by Valkyrie 1
duda Posted April 3 Posted April 3 Meni je Vesna danas baš delovala užasno nespretno. Šta je to Maša rekla o Periću ?
goofs Posted April 3 Posted April 3 Ruku na srce (a ne gotivim nešto puno Perića), on mora po 10-15 puta da komentariše isti poligon, istu borbu sa istim ljudima, ako se i potrudio da smisli nešto zabavno i simpatično ispuca to u prve tri runde. Onda mu ostaje da improvizuje nešto, što ispadne nesrećno, ili da nas ubije u pojam od dosade. 1
Halvard Posted April 3 Posted April 3 17 minutes ago, dùda said: Suzana Mančić, Andrej Rot i Olga Noseva Razbiću TV aparat Mislio sam da ne može ništa gore od klinike Adžibadem i drage ćerke Ane, ali avaj. Martina baš zaređala s porazima, jbg. Aj bilo je i vreme da plavi glasaju, tipujem na jedno od dvoje novih. Alex je delovao kao veliki potencijal ali zapravo nije ništa posebno.
Valk Posted April 3 Posted April 3 3 minutes ago, dùda said: Meni je Vesna danas baš delovala užasno nespretno. Šta je to Maša rekla o Periću ? Jeste bila kao prakljača, i spora i smotana. Pa još protiv Mihaele. Mašu je pitala kakav je BP kao voditelj, maltene jel stvarno tako zabavan - Maša ni 5 ni 6 nego "užasan je, jede onu hranu od nagrada pred nama, priča sve vreme i stalno nas zeza" Danijela kao hehe, malo šale zar ne.. Maša "pa ja imam taj problem što stalno govorim istinu/iskreno" tako nešto. Bez da se ograđuje ili okreće na zezanje. 1
Valk Posted April 3 Posted April 3 3 minutes ago, goofs said: Ruku na srce (a ne gotivim nešto puno Perića), on mora po 10-15 puta da komentariše isti poligon, istu borbu sa istim ljudima, ako se i potrudio da smisli nešto zabavno i simpatično ispuca to u prve tri runde. Onda mu ostaje da improvizuje nešto, što ispadne nesrećno, ili da nas ubije u pojam od dosade. Uvek može da ne ide na tromesečno letovanje na Karibe, mlati pare i skreće pažnju na sebe i svoju "karijeru". 1
goofs Posted April 3 Posted April 3 Ma može, ko ga šljivi, nego kažem samo zašto su mu komentari glupi i dosadni.
Recommended Posts