May 16, 20231 yr De si Rene, stizes taman na vreme trojica … i David a ja sam tipovala da je begunac Sanja
May 16, 20231 yr Verovatno će biti direktno nominovani, plus ovaj koga izglasaju na savetu... Četvoro u duelu...
May 16, 20231 yr Jaci su, jedu bolje, spavaju ponekad u hotelu.... Ovi nasi pirinac na vodi sve vreme Nije ni cudo
May 16, 20231 yr David se skroz osušio, čini mi se da skoro pa juče nije bio takav. Izgleda da je svima dosta Sanje, uključujući i plave.
May 16, 20231 yr Al se Perić najede govana ko da su ubili nekog tamo a ne odsmucali se. Davež jebeni. David me iznenadio, aj ovu dvojicu i da razumem da su išli da traže hranu jer crkoše gladni, ali on jede non-stop, bukvalno pre toga bio na roštiljanju u vili, pa aman pobogu. Sanja je degenerik, samo što je se njeno pleme izgleda plaši. Možda ih Draga reši bede.
May 17, 20231 yr VIše Nikolina znači plemenu nego Luka, ona je dobijala Sanju samo tako, a on je uglavnom siguran poen za plave.
May 17, 20231 yr Meni i dalje nije jasno šta su ona trojica htela da urade, ako nije već neka forica sa produkcijom. Ali ta tajanstvenost oko svega i Davidovo ponašanje kad su se vratili, kao da su ajavasku konzumirali.
May 17, 20231 yr Ja razumem zašto su Perić/produkcija popizdeli. Ko zna kakvi su im ugovori i ko je za šta odgovoran. Ali Bojan(takmičar) sa patetičnom pričom da mu ne treba nikakva kazna i da mu je najveća kazna što su ih svi tražili...Kao da su ga pitali za nagradu a ne kaznu.