April 6, 20232 yr Aj ne preteruj. Za arkadu je sama kriva, bukvalno je sama nabijala glavu u onaj jastuk. @omiljeni
April 6, 20232 yr 11 minutes ago, dùda said: Ovde stvarno nisu čista posla Podzemne vode reke Cavon rade protiv nas
April 6, 20232 yr Hvala Bojanu što se pobrinuo da Tonka ne bude najlošija večeras Edited April 6, 20232 yr by Halvard
April 6, 20232 yr Ovaj Marko je dosadan ko proljev. Crveni su slabiji i to nije trenutno. Živi bili pa videli. Koga bi mogli da nominuju? Lazara ili Mariju ?
April 6, 20232 yr Mariju, da se ja pitam. Izgleda da vlada misljenje da Luka igra prljavo, uopste nemam taj utisak, samo da je umisljen i naporan. Toliko se nametao sa 'ja-pa -ja' da je i mene ubedio da je bolji nego sto jeste. Al, statistika je nemilosrdna Kod crvenih samo Lazar, Bojan i Anja imaju pozitivan skor, ostali u minusu. nije normalno.
April 6, 20232 yr isuse. kad je nataša uzela bod za onim sakatim bacanjem. aaaaaaaaaaaaa bacaš desnom rukom i isturiš desnu nogu. wtf? i nina i kalu imaju kompleks usvojene dece.
April 6, 20232 yr Ako stvarno žele da se reše Luke, pametnije bi im bilo da izaberu Mariju jer se muško-ženski dueli ne oslanjaju na snagu, što je Lukin najveći adut.
April 6, 20232 yr 17 minutes ago, nisam ja said: aaaaaaaaaaaaa bacaš desnom rukom i isturiš desnu nogu. wtf? možda nekad igrala pikado
April 6, 20232 yr mislim da će Draga i Anja, ovaj, crveno pleme glasati i izglasati Mariju (osim ako se ova ne dočepa ličnog imun.) bar je to izvesno sa ovonedeljnog tračeraja uzgred , Plavci vidno procvetali kad se ratosiljali Jax-a ili Amera
April 6, 20232 yr Nema igre za lični imunitet, ostaje kod Drage. Kako je Lazar brže-bolje pobegao sa broda koji tone i kako je Nataša istog momenta krenula da lobira protiv njega Čini mi se da Draga uopšte nije bila previše tužna zbog poraza.