gone fishing Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 recept za dominaciju je prost, pošalješ po 2 rukometaša/šice umesto teretana/dif bezmozgovića sa pločicama ipobedićeš u 2/3 igrica koje se završavaju gađanjima
duda Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 E vala su preterali. Pa da li su po težini životnih priča birali učesnike
Halvard Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Sutra opet drže one džakove na ramenima. Nadam se duelu Sanje i Nikoline
Michael Krueger Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 (edited) Skoro pa da su rekli da su crveni izgubili, mada možda je i navlakuša. Ali ona igra snage definitivno više leži plavima... Isto je bilo i prošle godine... Nora... Teška priča, ali 1. prelepo stvorenje... Edited April 4, 2023 by Michael Krueger
duda Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 (edited) Teško da može da bude tolika navlakuša. Em priča crvenih em dosta opušteno izgledaju plavi. Još sam u šoku zbog ove Norine priče. Em odrastala u sekti, em majka narkomanka koja se overdozirala, em ožiljci od samopovređivanja, em izgubljena beba . I onda to taj neko iznosi u javnost, pa jbt. Ne znam šta da kažem osim da ovo nije nalik na survivor. Edited April 4, 2023 by dùda 1
gone fishing Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 da promašili su show, zadruga se emituje na pinku, tamo im je mesto
duda Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 1 minute ago, gone fishing said: da promašili su show, zadruga se emituje na pinku, tamo im je mesto to je tu negde, ogadili su mi ovo načisto
Sara Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 (edited) najčešće gasim cim se završe igre , propustim ko zna šta sve sad i Nora ima neku tešku priču...lebe mekami, jedva sam podnela ono za Kalua jel znate da je Melani Grifit odrastala u kući punoj lavova, izgleda da je pravi survivor kad imaš ludu kevu edit: sad sam pogledala, ove ispovesti su produkcijski izum, kakav teror. jbt. pa nema smisla stvarno Edited April 5, 2023 by Sara
Milošica Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 12 hours ago, nisam ja said: vage kidaju statistiku. Očekujem tebe i Valk sledeće godine
Halvard Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 (edited) Ovo Norino je zakucalo. Da je i 30% tačno, opet je jebeni horor. Mislim da je to zato što su se prošle godine ljudi onoliko primili na Nađu zbog teške životne priče (između ostalog) , pa sad forsiraju to max. Edited April 5, 2023 by Halvard 1
Halvard Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 12 hours ago, Michael Krueger said: Crvene žene naročito loše gađaju. Marija i Nikolina jedva da dobace. Njih dve nemaju snage za gađanje, naročito Nikolina, ono sinoć je bilo baš tužno. Ali Nataša je zato potpuno nekoordinisana, ona gađa svuda samo ne gde treba. Inače su crveni počeli da smaraju mešanjem u posla plavog tima i uvlačenjem M teamu. Realno su Filip i Antonia sto puta zanimljiviji od smarača Amera i neka je ispao. Očistite svoje dvorište prvo, očigledno imate materijala 1
Recommended Posts