nisam ja Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 na stranu ljigavost, al filip je inteligentniji od svih. 3
Halvard Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Bojan i Nikolina se baš izblamirali, mada ni David ne zaostaje mnogo. 1
nisam ja Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 memorija na stranu, ali jedini ponese sve toblerone pa onda tamo prebira.
Halvard Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Ova Jelena je najbezvezniji takmičar trenutno. Plavi da su pametni ostavili bi klanovske podele po strani i izbacili nju. 1
Halvard Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Lazar izgleda jezivo, realno će biti za bolnicu uskoro. 2
duda Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Crvenima ako tajno ne donesu neku hranu, gubiće i dalje. Uzdam se u produkciju, jer ovako više nije ni zanimljivo.
banksport Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Nije ovo toliko do gladi koliko do selekcije takmičara. Kad god bude poligon sa gađanjem, crveni će biti autsajderi. Skoro niko od njih ne zna da gađa. Džabe si prvi na poligonu, gađanje sve pokvari na kraju.
Michael Krueger Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Crvene žene naročito loše gađaju. Marija i Nikolina jedva da dobace. Kod plavih je David očajan, ja mislim da on nijednu igru nije dobio kad je bilo gađanje...
Halvard Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 A jebote dosta više sa ovim kuknjavama. Marko nikoga na ostrvu ne voli kao svog brata, no shit. 1
Valk Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Ja sam kod Anje i Antonie, vidim po spojlerima da je opet plava nagrada. nagrada kao nagrada glupa, al valjalo bi za psihu da pobede neki put.
Recommended Posts