May 25, 201212 yr Šta protivnik misli savršeno me zabole. Ukoliko naletim na nekog koga znam sigurno neću koristiti ludaru jer mi taj neko koga znam veruje i znam da on takodje neće koristiti ludaru.Ja sam našao neki kompromis. Uključim ludaru na prvoj slagalici ali u onih par sekundi dok vrti tražeći reči vratim se na FB prozor i tražim svoju reč. Posle proverim. Ukoliko je protivnik imao reč koja je prva ili druga ponudjena bez imalo griže savesti koristiću je i ja. Ukoliko vidim da nije koristio na prvoj igri neću je koristii ni ja....Mada sam i dalje vrlo blizu napuštanja....
May 25, 201212 yr zbudzili su anti cheat na slagalici :Hail: opravise ga majstori. ne smes ni trepcati, a ne ici negde iz programa.
May 25, 201212 yr Cek, cek! Jel probao neko? Blokira i drugi brauzer, tab, sve...?da.imas 5 sekundi vremena da se vratis nazad.jos da puste novi set od 10000000 asocijacija :) Edited May 25, 201212 yr by Ros
May 25, 201212 yr pala i prva zrtva, mada sam igrao na drugom, dosta slabijem nalogu. u drugoj slagalici je sutnulo - protivnik je napustio igru hihihihi moram priznati da mi nedostaje calculator sa komplikovanim brojevima :D
May 25, 201212 yr Da, da! Evo, probao sam sada.Dakle, prvi put možeš da se vratiš. Sledeći put blokira.Nema otvaranja foldera, print screena, drugog brauzera i taba. Ne da čak ni nakon igre da se prt.scr-nuje Na "ko za zna" nema trougla. Jedino sto sad ni kalkulator ne može, a to sam koristio Kako je ovde krenulo, pomislih ovaj opet čituje, ali sredio sam ga na asocijacijama (rejting mu 1000-1500)
May 26, 201212 yr Jebem im mater ko god da je napravio i ko god ga koristi Uđem malopre u asocijacije sa 50 razlike i izgubim...
May 26, 201212 yr sad ce majstore da naprave da se moze igrati samo iz internet explorera.mada je najbolje da smanje broj poena na slagalici i asocijacijama. pa ko hoce ludaru neka koristi.
May 27, 201212 yr Author Jedan tip za koga mislim da vara hvali se svojim rezultatom i snimio je screenshot (čiji deo vam prikazujem), ali dole mu је ostalо sve što je imao uključeno u tom trenutku. Je l' možete da mi kažete koje je sve programe koristio? Već vidim da u isto vreme ima uključene Google Chrome i Mozillu.
May 27, 201212 yr Chrome mu je ugašen, a Firefox radi. Treća ikonica je Windows Explorer, četvrta ugašeni Foobar 2K, a onda ide nešto što ne znam šta je ali deluje bezazleno i Notepad++, univerzalni tekstualni editor.Ako i vara, to ne možeš da tvrdiš na osnovu te slike...