ArleKino Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Iskoristio bih ovu prigodu da se poserem po serveru. Dvaput me izbacuje - jednom juče, jednom danas.
*edited by mod Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 (edited) Imam jedno pomalo glupo pitanje.Ako su npr u asocijacijama sva polja otvorena a ni jedna kolona nije pogodjena da li se dobija vise bodova ako se pogodi odmah konacno resenje ili je svejedno ako se ide i kolona po kolona? Edited April 6, 2012 by pavllle
KennyDalglish Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Dodje ti na isto Ukoliko igrač da tačno rešenje kolone, dobija 3 poena + poen za svako neotvoreno polje i ima pravo da i dalje pogađa rešenja preostalih kolona ili konačno rešenje.Ukoliko igrač da tačan odgovor za konačno rešenje dobija 7 poena, ali i poene za neotvorene kolone. Poeni za neotvorene kolone se računaju na prethodno opisan način.
pixy Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Ima nas svakojakih - sad me napuši neki lik, kaže "sve ti napisano", a ja samo spajao književna dela sa autorima. Glupost neopevana, ko god je išao u srednju školu, bar malo pazio na času i posle toga prošao pored knjižare par puta mesečno, pogodio bi sve - sami ziceri, sve do jednog, koeljo, den braun, kafka, balzak, tolstoj... napuši me čovek i odustao od igre. u prvoj igri je imao 25 poena na neverovatno dugu reč za potonju elokvenciju u chatu, mislim da je on varao :-)
Renegade Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Mene jedan lik izvređao pomoću konačnog rešenja asocijacije. Iskusno (ne mogu da ga prijavim) i kreativno. A isto sam bio optužen od strane jedne ženske osobe da imam zapisano. Pa kad krenu da me napušava, mrzim takve ljude, glup si ko kurac i sl. I to onako manijakalno copy paste desetak puta. :D
Alphons Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Meni danas u prvoj spojnici bili horoskopski znakovi i njihove planete ,a u drugoj isto to samo su im promjenili raspored ja na KZZ redovno dobijam pitanja tipa "moto kog horoskopskog znaka je xyz" ili "koji od ovoh znakova je vatreni" ?Mene jedan lik izvređao pomoću konačnog rešenja asocijacije.i meni se to dešava. deca :D
*edited by mod Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 :D to za vredjanje u konacnom resenjuu mi se jos nije desilo. Ali sam i ja dobijao pitanje "Koliko ti je vremena bilo potrebno da sve naucis napamet?" i to za dela i pisce iz lektire. Pokusao sam na finjaka da mu objasnim ali kada nije islo prosto sam se odusevio kada mi je u asocijacijama dosao "Velington" kojeg sam imao dva puta pre toga pa sam mu u chatu fino najavio da obrati paznju sta ce sada da se desi posle 3 otvorena polja i bez i jedne otkrivene kolone Apsolutan popizd.
Tinman Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Meni je neki lik posle KZZ rekao da idem u Q i pitao me da li sm ja robot... Mada liku je pisalo da se zove Kimi i imao je grb Partizana, tako da i nisam mogao ocekivati nesto vise od njega.
KennyDalglish Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Ove asocijacije su cista lutrija, rezultat 86:85 za mene pre asocijacija i ja otvaram prvo polje "vikrorijini" :P naravno, resenje "vodopad" i konacno pogadjam odmah "nijagara" i dobijam partijuU sledecoj partiji, gubim sa desetak poena pre asocijacija, otvaram "sreca", masim, protivnik otvara "kovac", pogadja kolonu "potkovica" i konacno "konj" i uzima partiju. A u prvoj partiji danas protivnik nakon prve igre povede sa 52:0, ja se vec pomirio sa porazom, ima rejting preko 1500, i onda do kraja osvaja samo 3 poena brojevi i kombinacije, ni blizu resenja, u kzz tri puta pokusao dati odgovor, ali sporo, samo je uspeo u spojnicama da poveze jedan par, a bili su u pitanju domaci glumci.
Mr.Mxyzptlk Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 (edited) meni oce da kupi token samo preko play-by-mobile koji je skuplji Edited April 7, 2012 by exTRaGluv
Ros Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Oops! I did it again... ja sam danas imao pogodak iz prve: 3 skocka - tref :)u jednom mecu protivnik imao broj 75 kao zadatak, sa 5 i 15.odmah u nastavku ja imao 28 sa 7 i 4. posteno. :)juce tip imao 1 kao zadatak. trebalo 5 brojeva da se dobije rezultat 1. :)
KennyDalglish Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Kakve dve partije jutros, obe protiv lepseg pola :) Prva sa rejtingom preko 2400 a onda druga sa rejtingom preko 2600, krenem ocajno i do spojnica me razvaljuje, a onda me spasise francuski pisci i uzmem sve bodove na njima, u prvoj asocijaciji ja resavam 3 kolone, ona jednu, konacno ni blizu nismo bili riba - neon - pumpa - filter ??? akvarijum razlika nekih 20 bodova pre druge, ona resava kolonu "devojcica", "frizura" = kika (ne bi mi palo na pamet za 100 godina)ja sledecu kolonu "visoke" i pisem konacno "potpetice" i kad sam pritisnuo enter, sine mi da je konacno resenje "Almodovar", ali kasno :( naravno, ona nije propustila prilikuOvaj sistem sa uparivanjem po rejtingu je pun pogodak, sad je mnogo interesantnije igrati, cak i kada se gubi :P
Recommended Posts