Jump to content

Koji film da gledam (večeras)?

Featured Replies

:fur: ®
  • Replies 910
  • Views 104.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

A Bigger Splash

• antisladunjavo i jako, mini serija, Patrick Melrose

• večeras u turn u 21:55 na RTS-u. gledala sam ga ponovo nedavno samo zbog j lo u crvenoj haljini. i da, još uvek je najbolje nešto u tom filmu.     mada ni žvakintm nije loš

Posted Images

ja sam u fazonu da pogledam veceras ovo: escape plan [2013]

ovaj film ne izgleda lose, zapravo mislim da je extra the secret life of walter mitty [2013]

Edited by bob mould hair style

Sasvim simpa. Ali preporučujem ti a ga gledaš u bioskopu, ako si u prilici.

ja sam mislio da je onako opusten, za kucnu varijantu?edit:ali ako je tvoj savet za bioskop, verujem da si u pravu.

Edited by bob mould hair style

Opušten jeste, ali je prosto vrlo lep za gledanje na velikom ekranu. Neće ti smetati da ga gledaš kod kuće, ali ćeš u bioskopu sigurno bolje doživeti film.

On 15. 1. 2014. at 12:06, Syme said:
Sasvim simpa. Ali preporučujem ti a ga gledaš u bioskopu, ako si u prilici.
Verovatno zato mene nešto nije dotak'o. Ima divne kadrove ali... koliko Ben Stiler pada u mojim očima sa svakim novim filmom, da je to iskreno razočaravajuće...

izvrstan film; uživanje u svakom smislu, a stiler objasnio pride

Au, boshoku preporučuje film, hvali Stilera, Syme tapka ulaznice...Mada, poznato je da se Stiler mora gledati na velikom platnu, gde se jedino uočava njegov mikronski i tanani vid komike...

Moram da priznam da ni ja ne uspevam da ulovim neki komičarski sjaj Stillera. Ajd' što mi nije smešan, nekom drugom može biti, ali činjenica koja sve govori je da realno nije snimio nijedan bitan film u karijeri. Čak ne u smislu da to sad ide u udžbenike i bude prekretnica u filmskoj umetnosti, nego ga je recimo 1 Sacha Baron Cohen odmah prepišao Boratom, po originalnosti i odjeku. Stiler je glumac samo za "vidi i zaboravi" filmove, za novu godinu, al' od 5 do pola sedam ujutru.....

Pa, ima onaj serijal što je Payne radio poslednju doradu scenarija prvom filmu... To je prilično zabavno...

jbt, dosadni ste ko sraćka... ovo je dobar, za njega atipičan film, koji jeste često patetičan, ali i dalje bolje od svega što je snimao do sada

Stiler, Sandler... ne zna se koji je veci :kralj: komedije

Stiler, naravno.A kao režiser je takođe vrlo zanimljiv i sada već može da se uoči konzistentna tema koju istražuje u svojim filmovima, naime - odnos realnosti i iluzije/filma: Reality Bites, Cable Guy, Tropic Thunder, i sad Walter Mitty, zapravo su sve filmovi koji se, svaki na svoj način, bave ovim odnosom. Čak se u izvesnom smislu i Zulender time bavi.

On 15. 1. 2014. at 15:42, Syme said:
iluzije/filma
Hajde, priznaj iz kog si posta ukrao ovu kosu crtu...