Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

nebi se ni ja kladio na živinu, jedino ako se računa što su fino nađubrili zemljište uz put pa nastavljaju bivstvovanje u svom tom šibllju

Posted

ima u komentarima na youtube, ostali su živi, sami su se izvukli iz kola koja su se zapalila

Posted

plus nije lambo nego ferari.

budite ozbiljni, da li imate ideju sta znaci spucati se pri 330 na sat, pise na internetu i da je elvis ziv al jebiga.

neko je nasao neki clanak za nekog lamba sto se skrsio u nemackoj, a ovo je ocigledno madjarska.

bukv bih im dao sanse u promilima da su preziveli.

Posted
18 hours ago, desboj said:

Samo gledaj za mesec dva na polovni automobili kad se pojavi Huracan u Šapcu NOOOOV

......FABRIKA....:rolleyes:

Posted (edited)
1 hour ago, ToniAdams said:

plus nije lambo nego ferari.

Ovaj sa tvog klipa je lamb. 

Slažem se za šanse preživljavanja ovog udesa, jedino ne znam kako prežive snimak u uređaju (možda je išao live) 

Edited by Valkyrie
Posted

crnjo zajebavam se, naravno da je lambo ali nije taj o kom pricaju u komentarima.

a ne kontam sto te buni to sto bi memorijska kartica prezivela i mnogo gora sralja.

Posted
20 hours ago, djordje geprat said:

Neverovatno koliko ljudi ne gledaju, ne primećuju ili potcenjuju tramvaje. Ovi vozači oguglali, nadam se da ne preuzimaju odgovornost za štetu. Dobro je što nisu oguglali na one kretene koji pretrcavaju kao da su supermeni :isuse:

• +1 2
Posted

To je definitivno najlošiji autoput kojim sam vozio.

• Haha 1
Posted

Znas kako kazu, ne ubija brza voznja nego brzo zaustavljanje ;)
Najzajebaniji su udesi kada se sa velike brzine zaustavis u metar-dva. Da su se ovi genijalci s 330 ukucali direkt u betonski zid ne bi ih ostalo ni za kafenom kasicicom skupljati, meni po snimku deluje da je lik izgubio kontrolu i ocesao ogradu prvo s leve strane pa ga to bacilo na desnu koju je na kraju i probio ali je do konacnog zaustavljanja brzina dobrano spala sa tih pocetnih 330 pa su zato i pretekli. Pogledaj na samom kraju videa slike sa uvidjaja, tu se vidi da je to sve trajalo par stotina metara, sto sa jedne strane pokazuje koliko je dalabu brzo vozio a sa druge koliko je dugo gubio brzinu pre nego sto je stao, sto mu je na kraju spaslo zivot.

• +1 3
Posted

... takođe pokazuje kako su te gužvajuće ograde pametno smišljene

Posted

ma jasno, bilo bi posve drugo da pored puta nije bila poljana nego nekakva stena, al opet, kapiram da su se dobrano kotrljali

Posted
3 minutes ago, Frile said:

... takođe pokazuje kako su te gužvajuće ograde pametno smišljene

...samo dok ne probiju u kabinu.

Picture-32-690x404.png