ragasto Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Malopre, raskrsnica Starine Novaka i Cvijićeve 1
Zli Gli Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Kakva majstorija, bravo. Nadam se da niko nije ozbiljno povredjen ali cestitke, zaista.Sent from my SM-G973F using Tapatalk 1
ragasto Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Sad sam našao, Novosti su objavile vest Quote U udesu su učestvovala dva automobila. Automobil koji se kretao iz pravca Tašmajdana prema Cvijićevoj udario je u "mercedes" i prevrnuo se na krov. Ekipe Hitne pomoći hitno su izašle na teren. Kako saznajemo, osoba koja je bila zaglavljena u automobilu povređena je hitno je prebačena u Urgentni centar. Ovaj se zaleteo odozgo, i tras. Biće valjda sve ok... 1
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 @Valkyrie jel vidiš koju snagu ima severni jelen, udare ga i okrenu se na krov 💪🏻💪🏻💪🏻 1
Valk Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Važi, a kad udariš Punta s leđa, tvom mečetu spadnu i gaće i hauba. 1
I*m with the pilots Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 (edited) 12 hours ago, borris_ said: 12 hours ago, borris_ said: Najlakse je bilo u Njemackoj, svi bas svi voze desnom stranom i prestize se lijevom. Kada neko gnjavi u srednjoj traci, ono sta se radi jeste da ga preteknes s' leva, svirnes na kratko dok ga prolazis, onda predjes u srednju i odmah u desnu, da bi shvatio kako bi trebalo. (Mislila sam prvo da ovo radi samo moj muz ali videh i druge) Ili mu se ablenduje, zbilja cesto upali. Iako ima i tu slucajeva i pajsera, kultura voznje je na mnogo boljem nivou nego kod nas. Edited August 30, 2021 by I*m with the pilots
copkillah Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 uz malo sreće, taj više nikad neće moći da vozi 1
Jeremija Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Najbolje što niko nije ni pomislio da pogleda kako je kreten prošao. Ipak ima nade za ovaj narod...
Desmond Bojčinski Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Ne znam kako tebi ali meni ovo svakodnevnica po BG. Tom gradu treba još par stotina hiljada kamera, al da rade. Ili da se forsira rešenje o kamerama u automobilima, al da ih sud priznaje. 1
Boycie Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 On 28.8.2021. at 23:17, rock bob said: neki dan sam dolazio u bg i na onoj deonici pred ulazak u bg gde se auto put siri na tri trake, niko ne vozi desnom trakom. svi voze srednjom i koriste je kao da je desna, ja gledam da li sam ja lud sto vozim desnom, da nije zaustavna u cemu je stvar ali zanimljivo mi je da bas niko ne vozi tom trakom, a trebalo bi svako ko ne pretice Ako misliš na onaj uspon kod bubanj potoka to još i donekle mogu da razumem, uspon nije bezazlen a i nažalost ima i dalje kamiona koji su toliko pretovareni da mile bukvalno 20/30 kmh desnom trakom. Ceo taj kraj BG zna za taj problem pa umesto da rizikuju da zakucaju kamion ili bus voze srednjom trakom. 1
Tale Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 11 hours ago, desboj said: Ne znam kako tebi ali meni ovo svakodnevnica po BG. Tom gradu treba još par stotina hiljada kamera, al da rade. Ili da se forsira rešenje o kamerama u automobilima, al da ih sud priznaje. Ne dešavaju mi se svakodnevno ovakve makazice a na gradskim ulicama sam u proseku 100km dnevno. Ovom gradu treba manje vozila na ulicama.
foto Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 (edited) ... Edited September 30, 2021 by foto
Recommended Posts