Jump to content
IGNORED

Windows 8 PuBe


Roger Sanchez

  

26 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

 • Replies 174
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Indy

  34

 • Anonymous

  34

 • Roger Sanchez

  19

 • JozoMujica

  7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja ću večeras ono osnovno - jel radi na jednom 2011 laptopu i kako. Dev Preview sam preskočio, ali sad se budem malo spremio za eventualni HR RC. Uostalom, dobro se sjećam kako sam se zapatio sa ovom 7 Ultimate, možda se opet ogrebem za 1 key. :fantom:

Link to comment

Dev Preview nije mogao na VMWareu-u, čisto da znate...A na Virtual Boxu, kako je radio, bolje i da nije... Bio je zajeb, što nije hteo da radi ispravno na rezoluciji manjoj od 1920x1080...Malo sam ga njakao i nije mi se dopao...Će vidim ovo kad/ako stignem... I valjda su ga sredili za VMWare... Daleko mi je prijatnije u njemu, nego VB-u...

Link to comment

Idioti, nisu normalni, instalacija mi ne prepoznaje DVD (traži drajver) laugh.gif, ukoliko me ne bude mrzelo napraviću aktivnu particiju na HD-u, pa da probam ponovo.edit:

don't waste your time. Wait for the Consumer Preview (29th Feb 2012) and try again.
Lepo kaže čovek. Edited by Anonymous
Link to comment
Pa ovo sada, danas je consumer preview. Ovo s čega pišem... :DUskoro ću se morat prebacit na 7icu da si exportiram profil... :D
A ja skinuo Developer's Prevew (nisam gledao tvoj link), probaću ponovo.
Link to comment

Drajveri svi rade. Nightly (Firefox) profil preseljen. Nepostojanje Start menija me očekivano - izluđuje.

post-349-13305451558801.jpg

Edited by Roger Sanchez
Link to comment

Nije 8 uopste losa.Evo kucam sa DP-a, i radi par meseci bez ijednog problema, tako bi CP tebalo da bude jos bolji. Ince, metro je apsolutno neupotrebljiv za bilo kakav rad, ako ne koristite tablet. Stvarno ne razumem sta zele sa ovim, osim da popasu novu Vistu kod poslovnih i ne tablet korisnika.Srecom se moze skloniti i onda imate normalan OS.

Edited by Dark Wader
Link to comment

E super, umesto da me kući dočeka ISO sačekalo me 'no Inernet access' od Oriona, 'ajde da probam da skinem sa SSB-a.edit: čitava akcija mi se sve manje sviđa (prvo mi je tražio sn za prebetu, jedva našao), a sad mu se ne dopada to što nema praznu particiju, iako sam mu obezbedio dovoljno prostora. Počinjem da ga mrzim, prvi kontakt je mnogo loš, za razliku od sedmice. Nadam se da će se ovaj projekt završiti kao Vista.

Edited by Anonymous
Link to comment

Odustajem konačno, nadam se da će ih Gugl sjebati u međuvremenu, staviću ovo sranje kad budem morao, nadam se što kasnije.edit: izgleda da sam uspeo, fizički sam ukinuo RAID i sad se instalira. Jebeš takav napredak.

Edited by Anonymous
Link to comment

Meni je OK, izgleda mi brze od 7-ice, sto nije za bacanje obzirom da je ovde Compaq Presario V5000 iz 2006-e. Sa 4G RAM-a i 250G HDD-om. Instaliralo se OK, premda Compaq (tj. HP) nije osvezavao drajvere jos od Viste. Umesto Compaqovog Vista drajvera za grafiku (Mobile Intel 945GM Express), koji je odbio saradnju, nasao sam Intelov i to za Win7-cu, sto naravno radi odlicno.scrnshtl.jpgInace sam uradio cisti install i sad restore-iram dokumenta, i bas mi je gotivno kako su odradili ovaj novi progress bar (tj graph).Zasad nemam nasta specijalno da se pozalim...

Edited by Indy
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...