Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nize lige

Featured Replies

Nisam se odavno raspitivao, nisam znao ni da l igra jos. Meni je ostalo u pamcenju fintiranje Hausa iz poslednje sezone u kojoj se Zdravlje takmicilo u ligi sa Partizanom. Jadnicak nije mogao da se opasulji nekoliko sekundi i provali gde je lopta.

• Replies 331
  • Views 30.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

:lol: secam se toga mislim da sam bio na toj utakmici :)

Krstic prvih 12 poena za 12:0, posle toga rutinsko odradjivanje posla, otprilike tom razlikom se i zavrsilo. Jedino cega se secam je ta finta i divljacko kucanje vecitog le talenta i mrcine Vladice Jovanovica :)

Čupi je imao potencijala baš mnogo ali jbg povrede i neke stvari van terena su ga sprečile da napravi bar solidnu karijeru.

Meni je uvek delovao kilavo, nekako je vukao noge dok je trcao, vecito pogrbljen.I jedno saljenje™ koje mi je ostalo u pamcenju. Prva utakmica u Evropi, Darusafaka u nekom kupu, centralno mesto zauzimao transparent :Evropo eve ne:Ispali smo odma :(

• 3 weeks later...
  • Author
:mad:A problem oko termina se lako resava. Rezultate iz ABA i pasteta lige racunaj za domacu (superligu?) i voila.
da bre, ti si iz cacka. odrali smo mladost! stari centri umiru, novi se radjaju.morava deli drugo mesto koje vodi u kls. izgubili smo dve tekme od plane i kuci od direktnog konkurenta, sto ce nas kostati plasmana u kls. koliko je srpska kosarka prsla kada je morava na korak od ulaska u prvu ligu :D

Edited by kojot

Perica Mitic nabio inex 54!? :naughty:http://kss-live.com/s1213/bml/box.php?id=127

• Author
Perica Mitic nabio inex 54!? :naughty:http://kss-live.com/s1213/bml/box.php?id=127
dalje ruke, treba nam za plasman u kls. inace, gledao sam tekmu, decko pojma nema, naduvane brojke.Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
:lol:
  • 2 weeks later...
  • Author

izgubili smo kuci od zemuna. jeste da su sanse za plasman u kls bile male zbog teskog rasporeda ali sam se ipak potajno nadao. nema veze, ovo je bila odlicna sezona, a i jebacemo mocu sledece godine.

Ispod brda DjurdjevogSkupila se ruljaBez'te kuci pederiPuci ce vam bulja!!!

izgubili smo kuci od zemuna. jeste da su sanse za plasman u kls bile male zbog teskog rasporeda ali sam se ipak potajno nadao. nema veze, ovo je bila odlicna sezona,
samo nam ostavite gruju posto sledece godine ponovo igramo u istom rangu takmicenja
  • Author
samo nam ostavite gruju posto sledece godine ponovo igramo u istom rangu takmicenja
nema sanse, imam celo leto da ga ubedim da se vrati u moravu. dosta su nam falili njegovi skokovi u drugom delu sezone.kako igra kod vas?

PIrot je posle vecerasnje pobede u Knjazevcu gotovo obezbedio plasman u B ligu. Sest kola pre kraja imaju 2 pobde vise od Nisa (uz bolji medjusobni skor) i 3 pobede vise od Knjazevca. Imaju i laksi raspored do kraja, Knjazevac i Nis igraju medjusobno u pretposlednjem kolu...

nema sanse, imam celo leto da ga ubedim da se vrati u moravu. dosta su nam falili njegovi skokovi u drugom delu sezone.kako igra kod vas?
sad tek vidim pitanje.igra onoliko koliko treba.nema neku minutazu, ali dok je u igri pravi se razlika. stalno ulazi u probleme sa faulovima.