crtamOrasi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Nisam se odavno raspitivao, nisam znao ni da l igra jos. Meni je ostalo u pamcenju fintiranje Hausa iz poslednje sezone u kojoj se Zdravlje takmicilo u ligi sa Partizanom. Jadnicak nije mogao da se opasulji nekoliko sekundi i provali gde je lopta.
Moća Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 secam se toga mislim da sam bio na toj utakmici :)
crtamOrasi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Krstic prvih 12 poena za 12:0, posle toga rutinsko odradjivanje posla, otprilike tom razlikom se i zavrsilo. Jedino cega se secam je ta finta i divljacko kucanje vecitog le talenta i mrcine Vladice Jovanovica :)
Moća Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Čupi je imao potencijala baš mnogo ali jbg povrede i neke stvari van terena su ga sprečile da napravi bar solidnu karijeru.
crtamOrasi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Meni je uvek delovao kilavo, nekako je vukao noge dok je trcao, vecito pogrbljen.I jedno saljenje koje mi je ostalo u pamcenju. Prva utakmica u Evropi, Darusafaka u nekom kupu, centralno mesto zauzimao transparent :Evropo eve ne:Ispali smo odma :(
Кристофер Лумумбо Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 (edited) :mad:A problem oko termina se lako resava. Rezultate iz ABA i pasteta lige racunaj za domacu (superligu?) i voila.da bre, ti si iz cacka. odrali smo mladost! stari centri umiru, novi se radjaju.morava deli drugo mesto koje vodi u kls. izgubili smo dve tekme od plane i kuci od direktnog konkurenta, sto ce nas kostati plasmana u kls. koliko je srpska kosarka prsla kada je morava na korak od ulaska u prvu ligu :D Edited February 25, 2013 by kojot
basketas Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Perica Mitic nabio inex 54!? :naughty:http://kss-live.com/s1213/bml/box.php?id=127
Кристофер Лумумбо Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Perica Mitic nabio inex 54!? :naughty:http://kss-live.com/s1213/bml/box.php?id=127dalje ruke, treba nam za plasman u kls. inace, gledao sam tekmu, decko pojma nema, naduvane brojke.Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 izgubili smo kuci od zemuna. jeste da su sanse za plasman u kls bile male zbog teskog rasporeda ali sam se ipak potajno nadao. nema veze, ovo je bila odlicna sezona, a i jebacemo mocu sledece godine.
Moća Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ispod brda DjurdjevogSkupila se ruljaBez'te kuci pederiPuci ce vam bulja!!!
Papovac Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 izgubili smo kuci od zemuna. jeste da su sanse za plasman u kls bile male zbog teskog rasporeda ali sam se ipak potajno nadao. nema veze, ovo je bila odlicna sezona,samo nam ostavite gruju posto sledece godine ponovo igramo u istom rangu takmicenja
Кристофер Лумумбо Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 samo nam ostavite gruju posto sledece godine ponovo igramo u istom rangu takmicenjanema sanse, imam celo leto da ga ubedim da se vrati u moravu. dosta su nam falili njegovi skokovi u drugom delu sezone.kako igra kod vas?
Djolle Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 PIrot je posle vecerasnje pobede u Knjazevcu gotovo obezbedio plasman u B ligu. Sest kola pre kraja imaju 2 pobde vise od Nisa (uz bolji medjusobni skor) i 3 pobede vise od Knjazevca. Imaju i laksi raspored do kraja, Knjazevac i Nis igraju medjusobno u pretposlednjem kolu...
Papovac Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 nema sanse, imam celo leto da ga ubedim da se vrati u moravu. dosta su nam falili njegovi skokovi u drugom delu sezone.kako igra kod vas?sad tek vidim pitanje.igra onoliko koliko treba.nema neku minutazu, ali dok je u igri pravi se razlika. stalno ulazi u probleme sa faulovima.
Recommended Posts