Jump to content
IGNORED

nize lige

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Nisam se odavno raspitivao, nisam znao ni da l igra jos. Meni je ostalo u pamcenju fintiranje Hausa iz poslednje sezone u kojoj se Zdravlje takmicilo u ligi sa Partizanom. Jadnicak nije mogao da se opasulji nekoliko sekundi i provali gde je lopta.

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Кристофер Лумумбо

81

• Moća

77

• ficfiric

42

• Djolle

35

Posted
:lol: secam se toga mislim da sam bio na toj utakmici :)
Posted

Krstic prvih 12 poena za 12:0, posle toga rutinsko odradjivanje posla, otprilike tom razlikom se i zavrsilo. Jedino cega se secam je ta finta i divljacko kucanje vecitog le talenta i mrcine Vladice Jovanovica :)

Posted

Čupi je imao potencijala baš mnogo ali jbg povrede i neke stvari van terena su ga sprečile da napravi bar solidnu karijeru.

Posted

Meni je uvek delovao kilavo, nekako je vukao noge dok je trcao, vecito pogrbljen.I jedno saljenje™ koje mi je ostalo u pamcenju. Prva utakmica u Evropi, Darusafaka u nekom kupu, centralno mesto zauzimao transparent :Evropo eve ne:Ispali smo odma :(

• 3 weeks later...
Posted (edited)
:mad:A problem oko termina se lako resava. Rezultate iz ABA i pasteta lige racunaj za domacu (superligu?) i voila.
da bre, ti si iz cacka. odrali smo mladost! stari centri umiru, novi se radjaju.morava deli drugo mesto koje vodi u kls. izgubili smo dve tekme od plane i kuci od direktnog konkurenta, sto ce nas kostati plasmana u kls. koliko je srpska kosarka prsla kada je morava na korak od ulaska u prvu ligu :D Edited by kojot
Posted

Perica Mitic nabio inex 54!? :naughty:http://kss-live.com/s1213/bml/box.php?id=127

Posted
Perica Mitic nabio inex 54!? :naughty:http://kss-live.com/s1213/bml/box.php?id=127
dalje ruke, treba nam za plasman u kls. inace, gledao sam tekmu, decko pojma nema, naduvane brojke.Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
  • 2 weeks later...
Posted

izgubili smo kuci od zemuna. jeste da su sanse za plasman u kls bile male zbog teskog rasporeda ali sam se ipak potajno nadao. nema veze, ovo je bila odlicna sezona, a i jebacemo mocu sledece godine.

Posted

Ispod brda DjurdjevogSkupila se ruljaBez'te kuci pederiPuci ce vam bulja!!!

Posted
izgubili smo kuci od zemuna. jeste da su sanse za plasman u kls bile male zbog teskog rasporeda ali sam se ipak potajno nadao. nema veze, ovo je bila odlicna sezona,
samo nam ostavite gruju posto sledece godine ponovo igramo u istom rangu takmicenja
Posted
samo nam ostavite gruju posto sledece godine ponovo igramo u istom rangu takmicenja
nema sanse, imam celo leto da ga ubedim da se vrati u moravu. dosta su nam falili njegovi skokovi u drugom delu sezone.kako igra kod vas?
Posted

PIrot je posle vecerasnje pobede u Knjazevcu gotovo obezbedio plasman u B ligu. Sest kola pre kraja imaju 2 pobde vise od Nisa (uz bolji medjusobni skor) i 3 pobede vise od Knjazevca. Imaju i laksi raspored do kraja, Knjazevac i Nis igraju medjusobno u pretposlednjem kolu...

Posted
nema sanse, imam celo leto da ga ubedim da se vrati u moravu. dosta su nam falili njegovi skokovi u drugom delu sezone.kako igra kod vas?
sad tek vidim pitanje.igra onoliko koliko treba.nema neku minutazu, ali dok je u igri pravi se razlika. stalno ulazi u probleme sa faulovima.