Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

jedino se postavlja pitanje zašto onda ne otići do kraja s ovako nečim? clasickp1.jpg@mancda, da, renomirana sportska marka yassa. uz elan, alpinu, toper...

Posted
jedino se postavlja pitanje zašto onda ne otići do kraja s ovako nečim? clasickp1.jpg@mancda, da, renomirana sportska marka yassa. uz elan, alpinu, toper...
'De ovo ima da se pazari??? Ko ga pravi, koja marka? Kako se zove model?Ovo je najludji obuvni predmet koji sam ikada video i moram ga imati.Idem odma' sutra da ga kupim ako mi objasnite sta da trazim. :wub:
Posted

naletila sam na njih na netu, kad sam tražila papuče za pilates. možda imaju i kakvu drugu namjenu, pr. za slikanje stopalima...

Posted (edited)
jedino se postavlja pitanje zašto onda ne otići do kraja s ovako nečim? clasickp1.jpg
...pretera ga sa ovim...priznajem ni moje nisu bas svakodnevno vidjene, ali ovo je just too much... Edited by scepa
Posted
e ja bih sambu za fucu :)poshto koshta?
Mislim da sam ih platila oko 50 ili 60 evra, tako nekako.A ovo je moja poslednja kupovina:lara_blue.jpgVolim plave cipelice. :wub:
Posted

zgodne su, makar bi ih ja nazvala modrima. pa dobro, kupuje li ijedna i ženske, a ne samo djevojčičaste cipele? :D

Posted
zgodne su, makar bi ih ja nazvala modrima. pa dobro, kupuje li ijedna i ženske, a ne samo djevojčičaste cipele? :D
mislish ovako nesto...cipelishkedm3.th.jpgcipelishke2hh0.th.jpg
Posted

Vibramke su ludilo. Videla sam u Italiji pre 2 godine takve, al su bile za fri klajmbere, a ne za gradsku setnju. Ide neko u Ameriku da mi donese?

Posted
mislish ovako nesto...cipelishkedm3.th.jpgcipelishke2hh0.th.jpg
ne dao bog da BGhost vidi ovo, pasce u delirijum zbog duzine suknje.
Posted
Ma, sjajne patike. Ja već video jedne koje ću pridodati uz ona dva para odozgo, a voleo bih i ove negde da iskopam, deluju potpuno nenormalnosplit_toe_asics.jpgMoguće da su palac izolovali na zahtev Brus Lija, da može njime da šamara neke manje bitne zlikovce, što čovek da zamara celo stopalo.
ima moja :ph34r: šćer nešto slično i zove ih tabike. nosi gi na trenindž. njene su, vaistinu, platnene, crne i poluduboke, al jes pojenta (neka) u tom odvojenom palcu. ima i matching čarapice. mož ti pokaže i kako se koriste :D
Posted (edited)
ja imam nešto vrlo slično, samo ja to koristim za trening i zovu se tabike! čarape koje sam kupila uz to inaju odvojen samo palac! :) jednom prilikom kad budem imala više vremena ću da ih slikam pa da ih okačim!
ko mi kriv kad ne čitam ceo topić <_<nemam više di da se sakrijem. odo pravim novi forum. Edited by MaryPoppins
Posted
Vibramke su ludilo. Videla sam u Italiji pre 2 godine takve, al su bile za fri klajmbere, a ne za gradsku setnju. Ide neko u Ameriku da mi donese?
Prijavljujem se o'ma i ja ako neko 'oce da donese.Upravo pocinjem da organizujem nabavku ovog ludila od obuce. Sada cu da proucim sajt sto je morgana postovala. Hvala Morgana.Jbt kakve su patike... Ja To moram imati.