Tresko Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 11 hours ago, slepa živana said: eskadrile ekspadrile 1
morgana Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 (edited) ko je ovaj nemač pojma uopšte? @Sara, meni te mokasine izgledaju sasvim nosivo. lako se kombinuju, djeluju udobno. ne ulazim u to kako ti stoje jer ne mogu da znam, ali ovako neutralne, osim ako izgledaju kao čamac tj izdužuju stopalo, imaju mi smisla uz svijetlo, teksas ili kontrast. ako baš baš ne možeš da ih nosiš uvijek možeš da ih prodaš na mojim krpicama i kupiš nešto drugo za taj novac. ja se baš spremam da prodam desetak stvari koje mi samo stoje u ormaru, među njima i cipele koje nikad nisam obula van kuće jer su mi pola broja manje. Edited September 21, 2023 by morgana 2
Patty Lee Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 (edited) @Sara Dakle… napeto je. Ultra basic su, to je plus. Mnogo (previše) zavisi od toga kakav ti je inače stil i kako bi ih nosila. Mogu da zamislim kombinaciju gde izgledaju ok a mogu da zamislim i potpunu havariju. Ne znam kako bolje da objasnim, ali nisu komad koji “podiže” outfit, nego outfit mora u startu da ti bude upeglan i onda kad ne znaš šta bi obula pa kao, ajde ovo, neutralno je, ne zariva se u mozak. Dakle, nemoj ovo nositi na suknje. Haljina u teoriji može ali samo ako je “težak” materijal, ne letnje haljine (ne bih rizikovala sa haljinama uopšte jer stvarno može da bude vajb penzionerke, naše, ne penzionerke sa Azurne obale). Ja bih nosila uz pantalone (cigarette, ne wide, ne crop) i farmerke, a gore basic majica (obavezno uvučena) ili oversize košulja pa uvučeš samo prednji deo. Gledala bih i da pantalone ne budu identične boje nego što kaže Morgana da pravim kontrast. Edited September 21, 2023 by Patty Lee 1 1 1
Patty Lee Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 E da, ne znam za visinu ali nemaš pojma koliko pomaže i ako si mršava i lepa! You can get away with anything! 1 5
Sara Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Ja sebe u njima mogu da zamislim samo ako ne daj boze krenem u sud pa obujem na neko odelo (koje nemam😂) inace, i ne stoje mi nesto, jer mi je stopalo okruglasto, a one su plitke stil mi ne postoji, zadnje 4 g sam ili u pidzami ili u helankama, a na nogama papuce ili patike 1
Patty Lee Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Je l ti to poklonio neko ko te je tek upoznao or what?
ivy Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 ja bih odsekla/skinula ove visuljke pa vezala nesto zanimljivije sa nekim sarenim perlama ili bez icega
Mel Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 13 hours ago, Sara said: Evo ih, za sad nenošene ne stoje mi Pokloni nekom. 1
Sara Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 1 hour ago, Patty Lee said: Je l ti to poklonio neko ko te je tek upoznao or what? pa, i ja sam šokirana Sačekaću malo pa prepokloniti, nisam nikad volela mokasine 1
Patty Lee Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Pa jeste zeznuto, gift kartica je iz raja izašla.
Recommended Posts