Frank Pembleton Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 timbericaProveravao nemaju broj...Bojim se da će pasti neki Dekatlon.......shiit has hit the fan.
ivy Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 @Frank Pembleton evo ti ovde https://www.sportdepot.rs/muskarci-obuca/sandale-2_77_15 imaju oni i radnju negde u Bgu...pozovi ih telefonom
morgana Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 zara ima vrlo mekane baletanke od ovcije koze za 4000 1 1
morgana Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 gdje naći dobre jesenje cipele, a da nisu mokasine?
Patty Lee Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Šta znači da nisu mokasine? Oxford? Mary Jane's?
morgana Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 imam par pari mokasina. imam i mary jane, izvukla sam praprastare ali kao nove. moze oxford.
Patty Lee Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Pa prvo mi pada na pamet Dune, njih drži Beosport ali imaju i standalone radnju u Rajićevoj. Mislim, ja bih prvo tamo gledala da mi sad trebaju cipele. Dobro, i Massimo, ali tamo vredi zalaziti samo kad je sniženje, znači za tri meseca tek.
morgana Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 hvala, pogledacu uopste ne mogu da se sjetim dune radnje u rajicevoj (osim beosporta). idem sutra da vidim sta ima.
Patty Lee Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 (edited) Dune London se zove radnja, na onom nivou je gde je MekDonalds, znači drugi sprat! Nisu strašne cene, a kožna im je obuća. Malo su kao Zara, u smislu da uvek imaju svoju verziju nečeg mnogo mnogo mnogo skupljeg, tamo sam uzela neke look-a-like od Chanel Slingbacks: Spoiler Edited September 19, 2023 by Patty Lee 2
Ras Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Dune prodavnica je gotovo neuočljiva kod stepeništa na prvom spratu u Rajićevoj. Ne znam jesu li u međuvremenu otvorili i najavljenu radnju u Galeriji. Na sajtu Beosporta imaš sve, pa i da proveriš dostupnost u prodavnici. 1
Sara Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Ne volim espadrile, nikad ih nisam nosila, al dobila sam pre desetak dana jedne i kao umrla od srece, ne verujem da cu ih ikad obuti. Slikacu ih sutra, pa ako mi kazete da su extra, mozda se predomislim al sumnjam Volim da nosim plitke cizme, ne znam da li se one uopste vise nose. Imala sam par ali su se ofucale odavno. Planiram da kupim ponovo ali nisam videla nijedne da su mi bas 😍 Nije da idem po radnjama i trazim Ovako nesto, moze visa i tanja (al ne tanka) stikla
morgana Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 (edited) i ja volim plitke cizme, uglavnom nosim ravne ali vidjela sam u zari jedne stilizovane kaubojske s metalnim vrhom i petom i izgledaju super, makar na sajtu, mada ne znam koliko su udobne. a i ukoso sjecena peta je cudna. imaju i massimo i camper model koji mi se svidja, ali to ne dolazi u obzir prije drugog kruga snizenja. da nisu dr martens oxford teske kao tuc, birala bih njih. https://www.zara.com/rs/sr/kozne-cizmice-kaubojskog-stila-sa-platformom-p11105210.html?v1=271745319&v2=2291341 pokazi nam mokasine Edited September 19, 2023 by morgana
slepa živana Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 41 minutes ago, morgana said: pokazi nam mokasine eskadrile 5
Recommended Posts