Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

u nekim krajevima rajsfer šlus

:Jova:

Tako je pravilno, ali spojeno

Posted

Овај плави је Thor Steinar, ствари су им генерално прилично квалитетне (и не баш јефтине), једини мали проблем је што их у неким круговима повезују са :hitler: ал коме не смета..

Ја такође избегавам ствари са неким великим натписима/именом бренда пре свега јер ми је некако клиначки, мислим шта је следеће дукс са капуљачом у 40+

Posted

Duks sa kapuljačom forevr

• +1 8
Posted
4 minutes ago, I*m with the pilots said:

Duks sa kapuljačom forevr

naravno

🤟🏻

Posted
35 minutes ago, johan nagel said:

Овај плави је Thor Steinar,

Е, на то нисам обратио пажњу. Гледао сам само да има рајфешлусе на џеповима. :D

Posted

Cibzar regularna reč u Vojvodini, rekao bih mnogo češća od rajsferšlusa.

Posted

Хаха верујем ал ето први пут чујем. Човек се учи док је жив што би рекли наши стари.

Posted
56 minutes ago, johan nagel said:

Овај плави је Thor Steinar, ствари су им генерално прилично квалитетне (и не баш јефтине), једини мали проблем је што их у неким круговима повезују са :hitler: ал коме не смета..

Ја такође избегавам ствари са неким великим натписима/именом бренда пре свега јер ми је некако клиначки, мислим шта је следеће дукс са капуљачом у 40+

hvala za info...

Posted
9 minutes ago, napadaj said:

Čekaj onda da čuješ za šrafštuk. :D

Сад већ измишљаш :D

Posted
8 hours ago, slepa živana said:

kakav je to fenomen? moj brat je od malena tvrdio da "marka smrdi". morale su da mu se seku sve unutrašnje etikete, a ništa s ukrasnom markom nije hteo da nosi. bila sam zaboravila na to i sad skoro sa tetkom, njegovom majkom, krenem da potražimo trenerku za njega da mu kupi, ja izvučem neku sa natpisom na nogavici, a ona mi kaže, znaš da on ne nosi ništa s natpisom :lol: 

zašto ste ludi?

Ne znam, tako smo se rodili :lolol:

Mozda ima i toga da nece marka mene da nosi nego su moji uslovi. I kichasto mi. Neukusno. Ako saznas sta nam je, javljaj :lolol:  

• Haha 1
  • 2 weeks later...