msv Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: u nekim krajevima rajsfer šlus Tako je pravilno, ali spojeno
johan nagel Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Овај плави је Thor Steinar, ствари су им генерално прилично квалитетне (и не баш јефтине), једини мали проблем је што их у неким круговима повезују са ал коме не смета.. Ја такође избегавам ствари са неким великим натписима/именом бренда пре свега јер ми је некако клиначки, мислим шта је следеће дукс са капуљачом у 40+
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 4 minutes ago, I*m with the pilots said: Duks sa kapuljačom forevr naravno 🤟🏻
NiZdr Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 35 minutes ago, johan nagel said: Овај плави је Thor Steinar, Е, на то нисам обратио пажњу. Гледао сам само да има рајфешлусе на џеповима.
napadaj Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Cibzar regularna reč u Vojvodini, rekao bih mnogo češća od rajsferšlusa.
johan nagel Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Хаха верујем ал ето први пут чујем. Човек се учи док је жив што би рекли наши стари.
Moonwalker Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 56 minutes ago, johan nagel said: Овај плави је Thor Steinar, ствари су им генерално прилично квалитетне (и не баш јефтине), једини мали проблем је што их у неким круговима повезују са ал коме не смета.. Ја такође избегавам ствари са неким великим натписима/именом бренда пре свега јер ми је некако клиначки, мислим шта је следеће дукс са капуљачом у 40+ hvala za info...
johan nagel Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 9 minutes ago, napadaj said: Čekaj onda da čuješ za šrafštuk. Сад већ измишљаш
mustang Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 8 hours ago, slepa živana said: kakav je to fenomen? moj brat je od malena tvrdio da "marka smrdi". morale su da mu se seku sve unutrašnje etikete, a ništa s ukrasnom markom nije hteo da nosi. bila sam zaboravila na to i sad skoro sa tetkom, njegovom majkom, krenem da potražimo trenerku za njega da mu kupi, ja izvučem neku sa natpisom na nogavici, a ona mi kaže, znaš da on ne nosi ništa s natpisom zašto ste ludi? Ne znam, tako smo se rodili Mozda ima i toga da nece marka mene da nosi nego su moji uslovi. I kichasto mi. Neukusno. Ako saznas sta nam je, javljaj 1
Recommended Posts