Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

Meni se čini da ih je uzeo za sebe.

• +1 1
Posted
On 2.7.2021. at 12:36, mraki said:

Naručim patike za pešačenje/trčanje online.

Jebote, ne znam ko je ovo osmislio i kako je mislio da se obuva.

Znači, nije problem veličina samih patika, već veličina otvora u koji ulazi noga.

Jezika nema, niti bilo kakvog načina da se taj deo raširi, a materijal nije ni malo elastičan.

Pritom nemam nešto široko stopalo, ali ovo nije ni blizu, pola pete mi ostaje napolju. Nije ni za žensku nožicu, a kamoli prilagodjeno muškoj u broju 46. :huh: :isuse:

Sad moram da se smaram sa vraćanjem robe, pritom mi se baš svidjaju patike. 
Stvarno ne kontam kako jedan Adidas napravi ovako nešto. Imam i stare na sličnu foru, ali je materijal elastičan i obuva se bez ikakvih problema.

rule no 1: patike za trcanje se ne kupuju online, vec iskljucivo u specijalizovanim prodavnicama.

p.s. Adidas Kaptir M nisu patike za trcanje, vec outlet djubre koje mozes obuci max dva puta, pre nego sto sasvim izgube svoj prvobitni oblik. mada, koliko para toliko i muzike. 

Posted

Ma ok, meni su više za pešačenje, i verujem da bi poslužile svrsi da nisu gore toliko uske.

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted
Узмеш лепо Најк пегазус 36 и не размишљаш, за те неке паре за колико сада могу да се нађу (рецимо Интерспорт за 8-9 сома) не постоје удобније гиље тврдим. За трчање су фул а може и шетња у њима ни визуелно нису лоше. Имам скроз црне али меркам и ове лепотице што да не.
3F7F52ED-7332-4AB5-B800-051E042C48FA.jpeg.21fc4030fb4247dd28c5b51d18b418b8.jpeg
Nosim Nike downshifter 9, koje su sličan tip patike kao ove potvrđujem da su preudobne i lagane za obuvanje/izuvanje. Izuzetno prijatna i lagana patika.
Posted

Nosio Pegasus 33,35,a sada 37.Sa 35 istrčao preko 2500km.

Posted

Uzeo ove restilizovane superstar. Nikad ih ranije nisam nosio, a uvek sam imao želju da ih imam.bab411eef1746c5de4b01977460852bf.jpg

Posted

Podstaknut Roland Garros-om i snizenjem uzeo sam ove dvije :

Sneakers Carnaby Evo homme en cuir

Baskets Lacoste Game Advance 0721 2 Sma M Blanc vue détail/paire

• +1 3
Posted (edited)

Za sve postoji prvi put pa i da vam, pošto ste se izuli radi komocije, ispadne jedna patika iz kombija u kome ne radi klima kada idete u Crnu Goru na planinarenje pa vas ljudi mole da u sporim deonicama otvorite malo vrata da uđe vazduha. :inn:

Pa sam se morao brzo snaći u Inđiji u outletu i imao sreće sa brojem, sve ostale su minimum 3 broja manje.

eng_pm_adidas-Original-Sl-72-FV9783-3426

Edited by Mil@n
  • +1 1
Posted

Samo mi nije jasno što su saputnici tražili da se otvore vrata kombija, zbog vrućine ili zato što si se izuo? :D

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Vi što nosite različite patike na levoj i desnoj kako ih izaberete? Na koji faktor da obratim pažnju... osim udobnosti i visine đona. Vidim uštedi se znatno tako.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
Podstaknut Roland Garros-om i snizenjem uzeo sam ove dvije :

33SPM1002_003_01.jpg?imwidth=915&impolicy=product

0000268040_490452_09_504x690.jpg?202103091544&v=20210720153156

Odlične.
Posted
11 hours ago, Mil@n said:

Za sve postoji prvi put pa i da vam, pošto ste se izuli radi komocije, ispadne jedna patika iz kombija u kome ne radi klima kada idete u Crnu Goru na planinarenje pa vas ljudi mole da u sporim deonicama otvorite malo vrata da uđe vazduha. :inn:

Pa sam se morao brzo snaći u Inđiji u outletu i imao sreće sa brojem, sve ostale su minimum 3 broja manje.

eng_pm_adidas-Original-Sl-72-FV9783-3426

liče malo na adidas dragon koje sam ja kupila isto u nekom outletu pre par meseci. udobniju obuću nisam imala. bukvalno ih ne izuvam ni po ovim vrućinštinama.

a u adidas radnji sam probala one retro univerzal za ravnim đonom koji mi se više sviđa na oko, ali su neudobne i duplo skuplje, kad hodaš idu na neku svoju stranu, bar na mojoj nozi.

Posted

uh te univerzal su 1 zlo, mislim da sam ih obuo par puta, sve se nećkam da ih ostavim pored kontejnera

Posted (edited)
1 hour ago, slepa živana said:

liče malo na adidas dragon koje sam ja kupila isto u nekom outletu pre par meseci. udobniju obuću nisam imala. bukvalno ih ne izuvam ni po ovim vrućinštinama.

a u adidas radnji sam probala one retro univerzal za ravnim đonom koji mi se više sviđa na oko, ali su neudobne i duplo skuplje, kad hodaš idu na neku svoju stranu, bar na mojoj nozi.

Da, dosta slične. Imao sam dragon-ke, super patika.

Ove moje su superlight 72 i one imaju dosta varijacija sa bojama, samo se šifra razlikuje, ne  znam da li se ista odnosi samo na boju ili ima i razlike u samoj patici.

ADIDAS-DRAGON-56a88c503df78cf7729ebb54.j

Edited by Mil@n
  • +1 1
Posted
11 minutes ago, Mil@n said:

Da, dosta slične. Imao sam dragon-ke, super patika.

Ove moje su superlight 72 i one imaju dosta varijacija sa bojama, samo se šifra razlikuje, ne  znam da li se ista odnosi samo na boju ili ima i razlike u samoj patici.

ADIDAS-DRAGON-56a88c503df78cf7729ebb54.j

moje su ovakve plave, samo što imaju i plavu etiketu na jeziku i plave pertle. a videla sam na netu slike, isti model ali razne kombinacije boja, fenomenalne... kupila bih još 5 pari, ali to nema po radnjama. verovatno je model bio aktuelan pre 100 godina, pa su im slučajno ostale samo ove.

• +1 2