Djuro Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 On 2.7.2021. at 12:36, mraki said: Naručim patike za pešačenje/trčanje online. Jebote, ne znam ko je ovo osmislio i kako je mislio da se obuva. Znači, nije problem veličina samih patika, već veličina otvora u koji ulazi noga. Jezika nema, niti bilo kakvog načina da se taj deo raširi, a materijal nije ni malo elastičan. Pritom nemam nešto široko stopalo, ali ovo nije ni blizu, pola pete mi ostaje napolju. Nije ni za žensku nožicu, a kamoli prilagodjeno muškoj u broju 46. Sad moram da se smaram sa vraćanjem robe, pritom mi se baš svidjaju patike. Stvarno ne kontam kako jedan Adidas napravi ovako nešto. Imam i stare na sličnu foru, ali je materijal elastičan i obuva se bez ikakvih problema. rule no 1: patike za trcanje se ne kupuju online, vec iskljucivo u specijalizovanim prodavnicama. p.s. Adidas Kaptir M nisu patike za trcanje, vec outlet djubre koje mozes obuci max dva puta, pre nego sto sasvim izgube svoj prvobitni oblik. mada, koliko para toliko i muzike.
mraki Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Ma ok, meni su više za pešačenje, i verujem da bi poslužile svrsi da nisu gore toliko uske. 1
booyaka Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Узмеш лепо Најк пегазус 36 и не размишљаш, за те неке паре за колико сада могу да се нађу (рецимо Интерспорт за 8-9 сома) не постоје удобније гиље тврдим. За трчање су фул а може и шетња у њима ни визуелно нису лоше. Имам скроз црне али меркам и ове лепотице што да не. Nosim Nike downshifter 9, koje su sličan tip patike kao ove potvrđujem da su preudobne i lagane za obuvanje/izuvanje. Izuzetno prijatna i lagana patika.
Zavrzan Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Nosio Pegasus 33,35,a sada 37.Sa 35 istrčao preko 2500km.
booyaka Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Uzeo ove restilizovane superstar. Nikad ih ranije nisam nosio, a uvek sam imao želju da ih imam.
borris_ Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Podstaknut Roland Garros-om i snizenjem uzeo sam ove dvije : 3
Mil@n Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 (edited) Za sve postoji prvi put pa i da vam, pošto ste se izuli radi komocije, ispadne jedna patika iz kombija u kome ne radi klima kada idete u Crnu Goru na planinarenje pa vas ljudi mole da u sporim deonicama otvorite malo vrata da uđe vazduha. Pa sam se morao brzo snaći u Inđiji u outletu i imao sreće sa brojem, sve ostale su minimum 3 broja manje. Edited July 29, 2021 by Mil@n 1
Filozof manijak Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Samo mi nije jasno što su saputnici tražili da se otvore vrata kombija, zbog vrućine ili zato što si se izuo? 1 2
mlatko Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Vi što nosite različite patike na levoj i desnoj kako ih izaberete? Na koji faktor da obratim pažnju... osim udobnosti i visine đona. Vidim uštedi se znatno tako.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
booyaka Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Podstaknut Roland Garros-om i snizenjem uzeo sam ove dvije : Odlične.
slepa živana Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 11 hours ago, Mil@n said: Za sve postoji prvi put pa i da vam, pošto ste se izuli radi komocije, ispadne jedna patika iz kombija u kome ne radi klima kada idete u Crnu Goru na planinarenje pa vas ljudi mole da u sporim deonicama otvorite malo vrata da uđe vazduha. Pa sam se morao brzo snaći u Inđiji u outletu i imao sreće sa brojem, sve ostale su minimum 3 broja manje. liče malo na adidas dragon koje sam ja kupila isto u nekom outletu pre par meseci. udobniju obuću nisam imala. bukvalno ih ne izuvam ni po ovim vrućinštinama. a u adidas radnji sam probala one retro univerzal za ravnim đonom koji mi se više sviđa na oko, ali su neudobne i duplo skuplje, kad hodaš idu na neku svoju stranu, bar na mojoj nozi.
kud u maglu Simoviću Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 uh te univerzal su 1 zlo, mislim da sam ih obuo par puta, sve se nećkam da ih ostavim pored kontejnera
Mil@n Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 (edited) 1 hour ago, slepa živana said: liče malo na adidas dragon koje sam ja kupila isto u nekom outletu pre par meseci. udobniju obuću nisam imala. bukvalno ih ne izuvam ni po ovim vrućinštinama. a u adidas radnji sam probala one retro univerzal za ravnim đonom koji mi se više sviđa na oko, ali su neudobne i duplo skuplje, kad hodaš idu na neku svoju stranu, bar na mojoj nozi. Da, dosta slične. Imao sam dragon-ke, super patika. Ove moje su superlight 72 i one imaju dosta varijacija sa bojama, samo se šifra razlikuje, ne znam da li se ista odnosi samo na boju ili ima i razlike u samoj patici. Edited July 29, 2021 by Mil@n 1
slepa živana Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 11 minutes ago, Mil@n said: Da, dosta slične. Imao sam dragon-ke, super patika. Ove moje su superlight 72 i one imaju dosta varijacija sa bojama, samo se šifra razlikuje, ne znam da li se ista odnosi samo na boju ili ima i razlike u samoj patici. moje su ovakve plave, samo što imaju i plavu etiketu na jeziku i plave pertle. a videla sam na netu slike, isti model ali razne kombinacije boja, fenomenalne... kupila bih još 5 pari, ali to nema po radnjama. verovatno je model bio aktuelan pre 100 godina, pa su im slučajno ostale samo ove. 2
Recommended Posts