July 9, 20159 yr @ ordi 39 je verovatno 6-ica (edit: britanska šestica), ali premeri ja sam ove ulovila na asosu jednom usred zime za 3 eura <3 i to još dok su slali za džabe za bilo koju svotu http://www.asos.com/au/Juju/JuJu-Vicky-Mint-Cut-Out-Flat-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3006518 imam slične al crvene i nekako se samoj sebi napravim na babca kad ih nazujem, a oće i da skliznu s noge u vodi :(
July 10, 20159 yr Kupio prije neki dan. Ja uzeh ove sa decijeg odeljenja za 50$ (lepse su uzivo). Meni su te 574 "proverene", pogotovo sto nosim i uloske koji su kao saliveni kad se zamene sa originalnim. Steta je samo sto nemaju neke sa glatkom kozom, duze bi trajale - ovako se ova prevrnuta koza brze zezne, pogotovo ako vas mrzi da je pravilno odrzavate.
July 11, 20159 yr nijesam nešto lud za Kendrick Lamarom i pričom o pomirenju bandi preko patika al su ove ventilatorke keva remek-delo!
July 11, 20159 yr Camper ima solidan popust, extralight pelotas su jeftinije u odnosu na cenu od pre dve godine.
July 19, 20159 yr svetloplave sounds nice. moram ih pazariti, snimio sam neke bele na popustu prevrnuta ko ove kendrikove ili obična koža?
July 19, 20159 yr ja bih radije prevrnutu. kontam da se bolje ventiliraju. mada ne znam ni što drobim kad nisam ni planirao da kupujem patike.